mohr Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 U Izraelu je valjda obavezna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 2, 2021 Author Report Share Posted June 2, 2021 Da je obavezna u Izraelu bi do sada svi bili vakcinisani ili u zatvoru, nema kod njih cile-mile... Nije obavezna nigde. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 4 hours ago, FATA said: 1. Gde je grip nestao? Odjednom nemamo nesto sto je bilo sa nama poslednjih 150 godina. Sada trenutno izgleda kao da se svi imaju kovid samo je pitanje da li si pozitivan ili negativan. ne bih da budem deo teorija zavere, ali kao - svi nose maske, peru ruke pedeset puta više nego pre, zabranjeni skupovi - kako misliš da se grip širi? 🙂 i meni je bilo isprva sumnjivo ali mi nije nerealno da prosto nije imao šanse da se zapati ove sezone zbog svega toga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2496788203944381&id=1405726646383881&m_entstream_source=video_home&player_suborigin=entry_point&player_format=permalink Шта се све ради за наше добро, просто се човек заплаче колико хуманиста на овом свету 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Паметном доста. 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 3 hours ago, Lucky said: ne bih da budem deo teorija zavere, ali kao - svi nose maske, peru ruke pedeset puta više nego pre, zabranjeni skupovi - kako misliš da se grip širi? 🙂 i meni je bilo isprva sumnjivo ali mi nije nerealno da prosto nije imao šanse da se zapati ove sezone zbog svega toga. Ali zato kovid divlja, pogotovo izmedju 22-06! 😁 Mislim, ne znam da li si ozbiljan jer ako se secas proslog leta bili smo zakljucani koliko, neka 2 meseca mozda jace? Sport je bio ugasen a mesta gde su bila moguca biko kakva okupljanja zatvorena. Medjutim broj zarazenih je i dalje divljao jer kovid ne jebe ni sapun ni maske 😎 Evo me sad u KG na finalu waterpolo lige, 3 tekma i pun jebeni bazen tjs. tribine. Sigurno preko 300-400 gledalaca gde mozda 10% nosi maske od toga vecina na bradi. Da je Satan ovde verovatno bi odlepio! 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, Elvis J. Kurtovic said: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2496788203944381&id=1405726646383881&m_entstream_source=video_home&player_suborigin=entry_point&player_format=permalink Шта се све ради за наше добро, просто се човек заплаче колико хуманиста на овом свету 🙂 Ne kapiras ti druze, ne kapiram ni ja... Sad ce Dzoni da nam se javi i objasni kako bolje cip za klince nego puni kreveti u gerijatrijskom domu 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 1 hour ago, FATA said: Ali zato kovid divlja, pogotovo izmedju 22-06! 😁 Mislim, ne znam da li si ozbiljan jer ako se secas proslog leta bili smo zakljucani koliko, neka 2 meseca mozda jace? Sport je bio ugasen a mesta gde su bila moguca biko kakva okupljanja zatvorena. Medjutim broj zarazenih je i dalje divljao jer kovid ne jebe ni sapun ni maske 😎 Evo me sad u KG na finalu waterpolo lige, 3 tekma i pun jebeni bazen tjs. tribine. Sigurno preko 300-400 gledalaca gde mozda 10% nosi maske od toga vecina na bradi. Da je Satan ovde verovatno bi odlepio! pa ne znam šta da mislim, iskreno. Odnosno, kakve veze ima kovid sa gripom? nisu iste bolesti 🙂 naravno da je smehotres da je kovid najjači od 22 do 06 i vikendom a nema ga u crkvi i ti fazoni, ali to je već politika. hoću da kažem to mi nije argument, ali i dalje ne mislim da su čista posla povodom čitavog covida ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Johnn1e Posted June 2, 2021 Popular Post Report Share Posted June 2, 2021 53 minutes ago, FATA said: Ne kapiras ti druze, ne kapiram ni ja... Sad ce Dzoni da nam se javi i objasni kako bolje cip za klince nego puni kreveti u gerijatrijskom domu 8 hours ago, FATA said: E moj @Johnn1e moj @Johnn1e otiso si u ludake skroz E moj Fato, ja sam samo bio dovoljno kulturan da zadnji put zaobidjem tvoja ponovna pitanja na temu o kojoj smo vec pisali tako sto sam te zvao na dotu i to samo zato sto se znamo, da je neko drugi bio verovatno bih odgovorio drugacije. Nakon celog wall of texta onomad ti si na sledecoj strani pitao opet skoro pa iste stvari te sam odlucio da dignem ruke, ali mozemo i drugacije da pricamo. Sad opet postavljas ista pitanja kao da su najvece misterije sveta u pitanju... Tebi mora da bude jasno da ti i ja ne mozemo da "diskutujemo" na ovu temu jer ne posedujes potrebna bazicna medicinska znanja da bi imalo smisla diskutovati. Ti mozes samo da pitas nesto a ja da ti odgovorim, kao ranije o fiziologiji treninga i ishrane a tvoje je da usvojis to ili da trazis odgovore negde drugde. To je naravno ok, ne mogu svi u sve da se razumeju, zato ja ne idem okolo i prosipam znanje o politici i ekonomiji recimo. Nema ljutis 😘 2 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 2 hours ago, FATA said: Evo me sad u KG na finalu waterpolo lige, 3 tekma i pun jebeni bazen tjs. tribine. Sigurno preko 300-400 gledalaca gde mozda 10% nosi maske od toga vecina na bradi. Da je Satan ovde verovatno bi odlepio! Што? Мени је то кул. Што мање ретарада то боље. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Jel istina da sad objekti mogu da rade 24 ali muzika samo do 6 uvece ? Jel to neka sala jbt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 2 hours ago, SATAN said: Што мање ретарада то боље. Браво, напокон се слажемо у нечему! Трк по трећу дозу! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 7 hours ago, mohr said: Jel istina da sad objekti mogu da rade 24 ali muzika samo do 6 uvece ? Jel to neka sala jbt ? čak i da je tačno, kao da to neko poštuje 🙂 pa evo sinoć nata bekvalac pevala na splavu koji je počeo da tone zbog broja ljudi na njemu (!) iako je bio ograničen broj (!!) a sigurno nije pevala u pet popodne :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 8 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: Браво, напокон се слажемо у нечему! Трк по трећу дозу! Хоћу, у нади да ће ме заштити од мутација које потенцијално могу да се догоде, због малоумних дегенерика који не желе вакцину. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 Мутације су ти у глави, а ту нема лека... Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 kakav festival doskocica je ovaj thread! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 ziv je vica umro nije Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 3, 2021 Popular Post Report Share Posted June 3, 2021 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 А МОГЛА ЈЕ ЈОШ ДА ПОЖИВИ! 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 22 hours ago, beba isus said: Pametnome dosta 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 On 5/30/2021 at 11:02 AM, Elvis J. Kurtovic said: Да, онај који не верује фармакомафији верује у равну земљу... Логика левел 5 годиница U sustini je isti kurac. I ravnozemljasi i antivakseri se ne razumeju u nauku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Ово све има много много више везе са политиком него са науком, али џаба кад неко не преиспитује ништа него слепо верује Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 Eto, bukvalno isti kurac kao verovanje da je zemlja ravna ploca. Teska paranoja. Udruzili se svi naucnici i lekari sveta iz Kine, Rusije, Amerike, Nemacke, Izraela, Bolivije, Kanade, Japana, Nikaragve itd. primili pare da bi davali ljudima vakcine koje su nesto najjeftinije zbog cega tacno? Btw, ako ne verujes u nauku, sta radis na forumu? Sto ne odes u planinu bez struje? Ne verujes samo u Biologiju, a elektronika je ok? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted June 5, 2021 Popular Post Report Share Posted June 5, 2021 Plan postoji. Sve ćemo vas čipovati. Otpor je uzaludan. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 1 hour ago, togFU said: Plan postoji. Sve ćemo vas čipovati. Otpor je uzaludan. jel će biti neki besplatni net uz to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts