kblo11c Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 Jebeni apes-i presli igricu i popisali se svima u facu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 Poserem im se na servere, na Ashbringeru 3-4k queue preko vikenda. Uspeli su da ubiju sav hype, ja sam se skroz smorio, znao sam da ce biti guzva i haos, ali ovo je previse. Glupavi queue i nenormalna guzva. Jebena 3 kentaura u Barrensu sam cekao po 15 minuta, sto zbog respawn time, sto zbog guzve. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 1, 2019 Author Report Share Posted September 1, 2019 meni sad 150 ljudi que, za 3 min odradilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 uskoro TBC classic 😄  Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 Kako ide, braćo i sestre? Nestali su kjuovi, serveri lepo žive, bar ovi na kojima sam ja. Jurim 100g za mounta, video sam jednog lika na epic mountu (UD Mage) i tako. Šta se kod vas radi? Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 13, 2019 Report Share Posted September 13, 2019 33lvl sam, polako penzionerski. Otisao sam na 30om u STV jer sam mazohista, guzi me ko stigne. Ja od igre dobijam bas ono sto sam ocekivao osim sto nemam vremena da igram koliko bih voleo. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 13, 2019 Report Share Posted September 13, 2019 ja 30., ide fino. zadovoljan sam jako, osim sto razmisljam da probam hemo spec za levelovanje da bih mogao worldpvp da podnesem jer je ovo katastrofa trenutno 😄 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 13, 2019 Author Report Share Posted September 13, 2019 35lvl, od 31og sam u stv, za ne poverovati je da me nijedan hordas nije napao a bar 70% njih sa kojima sam se sreo su bili veci lvl, i to cesto u parovima levelovanje preko questova ide jezivo sporo, ne znam da l' da se prebacim na dungeon leveling svorc sam jer sam bio retos, i od 20og do 30og uzeo jedno 4-5 plavih sa ah :d, ima neko prijedlog za neko efikasno farmanje golda kako se priblizavam 40om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 13, 2019 Report Share Posted September 13, 2019 ne bih se nikad usudio da batalim questove, ali definitivno preskaci neke oblasti koje ti se ne rade etc. ja sam 32. level, 2 ili 3 cela levela sam radio full grind jer mi je tako bilo lakse. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 14, 2019 Report Share Posted September 14, 2019 (edited) lvl 42 warrior, na ~38. sam odradio WW Axe quest i pritom nakupio dovoljno para za mounta. sad levelujem blacksmithing i malo isprobavam priesta kao alta, ali samo malo. jedva cekam da krenem da se zajebavam po BRDu \o/ za gold farm je meni omiljeno mesto bilo Shimmering Flats (1k Needles) - uglavnom oni krokodili. imaju sjajan junk koji se fino prodaje, pa ponekad i za 5 minuta uzmem 1g. kad me malo smore, onda predjem na Silithid insekte prekoputa. oni malo redje dropuju, ali mi se desilo da sam dobio 2-3 zelena ajtema po 70-80s kod vendora i izvukao plavi wand iz chesta koji sam zavaljao na AH za 3g. chest se spawnuje gore na ulazu gde je "kamp", a ponekad i unutra, u onom malom rudniku. krokodili bacaju Large Basilisk Tail (7s 13c), Squishy Basilisk Eye (6s 76c), Curved Basilisk Claw (3s 76c), Intact Basilisk Spine (3s 20c). mozda ima efikasnijih mesta (SM armory/cath ako imate gotivnu grupu, dinosaurusi iza Gurubashi arene, itd), ali meni bilo skroz fino jer je bilo mirno, bez smaranja kao u STVu i uzimao sam oko ~5g na sat vremena. kapiram da ide i bolje ako cepate AoE kao mage ili sta vec. Edited September 14, 2019 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 15, 2019 Report Share Posted September 15, 2019 @mladenq u pravu si bio, kako sam krocio u stv tako je horor poceo. bukvalno treba da se preskoci. probacu preko sm-a da prebacim ove levele pa cu vec videti. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 15, 2019 Author Report Share Posted September 15, 2019 ja nabio od 35og do 38og u smu, auto-pilot mode sad cu bar jedan citav lvl samo preko mobova, 30 golda fali za mounta @digrejzo nemoguce da taj spot nije opasno contestovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 15, 2019 Report Share Posted September 15, 2019 dobar je spot, respawn je izgleda odlican, a i ti krokodili su nesto veci level nego ostatak shimmering flatsa pa nema toliko ljudi tu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 15, 2019 Report Share Posted September 15, 2019 (edited) jebemliga, meni nije bilo nesto divlje, eventualno ponekad svrati neko da odradi onaj kvest i pobije par komada. samo sam pravio krugove i gledao da uvek tamanim po dva komada istovremeno. dok obrnem krug, ovi se prvi vec opet spawnuju ili je neki mali downtime. od 40. do 42. sam skupio ~25g, pocinju kvestovi i loot naglo da daju vise para =o Edited September 15, 2019 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 17, 2019 Report Share Posted September 17, 2019 meni je definitivno najbolje bilo za farmanje za mounta , arathi farmanje elementala (bacaju elemental fire i charmove za warrior quest) na mom serveru elemental fire je oko 1g komad a charmovi za warrior q su 10-40s. za 2 jutra pre posla po 1-1.5h sam skupio jedno 35-40g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 17, 2019 Author Report Share Posted September 17, 2019 ja izlazim na 7-8g/hr farmajuci tigrove oko ovog brda, dobar procenat od toga je zbog skinninga i jungle stew recepta, na tom receptu se moze ok zaradjivati i preko ah, kad god naletim na tiger meat 3-4s/piece uzmem, ez profitz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 18, 2019 Report Share Posted September 18, 2019 dropovao mi na ogreima u arathiju - https://classic.wowhead.com/item=13108/tigerstrike-mantle ladno steta sto su svi svorc i nema ko da plati koliko vredi, videcu sta cu da radim Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄŒamuga Posted September 18, 2019 Report Share Posted September 18, 2019 do jaja Vlado, svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 18, 2019 Report Share Posted September 18, 2019 hvala bro Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 19, 2019 Report Share Posted September 19, 2019 10 hours ago, Vlada_ said: dropovao mi na ogreima u arathiju - https://classic.wowhead.com/item=13108/tigerstrike-mantle ladno steta sto su svi svorc i nema ko da plati koliko vredi, videcu sta cu da radim  Ja sam ovo ladno equip, nisam ni znao da je twink item :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 7, 2019 Report Share Posted October 7, 2019 ding 60 posle 10 dana i 10 sati /played =c doduse, nisam se nesto ni stresirao, a ovi poslednji leveli su isli dosta brze nego fazon od 30. do 40. levela. imam 90% BIS opreme za DPS warriora, ali sve vise tankujem jer izgleda niko nece da se smara.. planiram da pravim lock alta, mada kapiram da ce levelovanje biti prilicno teze kad krene druga faza i ubace honor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 7, 2019 Author Report Share Posted October 7, 2019 gz, ja 49, nesto me mrzi da igram jbt, kol'ko sam bio hyped mislio sam da cu da iznolajfujem 60 u prve 2 sedmice, al' sve nesto na silu, ostavim ga po 2 dana u inn-u pa onda na rested exp pomalo grindam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 7, 2019 Report Share Posted October 7, 2019 za sad su svi manje-vise pasivni (barem kod mene), ponekad izbije neko sibanje, ali retko. jedino me malo stresira gold grind, apsolutno ne znam sta da radim kao warrior. mining i blacksmithing daju kitu (ili nesto sitno ponekad) - ne mogu da farmujem 30 mobova istovremeno kao mage, ne mogu da nudim ljudima Mara Princess run za 15-20g, necu moci da farmujem DM kad ga puste, niti sam pravio torbe, niti valjam enchantove, itd, itd. imam ~160g, a pljusnuo sam 350 na Devilsaur set. mislio sam da kupim Axe of the Deep Woods, ali kako stvari stoje, izgleda da cu da se preznojavam u UBRSu i farmujem kao manijak Renda . jebo me warrior =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 7, 2019 Author Report Share Posted October 7, 2019 @digrejzo tenkuj strat live i uzimaj sve orbove jer ti se moze kao tenku :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 7, 2019 Report Share Posted October 7, 2019 (edited) dobra ideja. valjaju se po ~20g na AHu =o a i sa tim lockom altom bih mogao alch/herb, pritom dobija besplatnog mounta. valjda ce biti para u nekom trenutku! Edited October 7, 2019 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts