Zr.ninja Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Kakva je situacija sa serverima, jel imate neki da preporucite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 pa idi na neki od ovih sto su juce otvoreni, jer ovo sve ostalo je krvavo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 ja upao na Firemaw kad je sinoc bio najveci zerg cim su pustili servere, sve kul do ~2am kad sam popio diskonekt. jutros nisam mogao da udjem, 14k queue. prebacim se na Razorgore, nema cekanja, sve kul, kvestuje se daleko brze, ima dosta ljudi, itd itd, sve super. taman kad sam se fino zavozao, graficka iznenada odluci da je vreme da prestane da radi cisto fore radi. RIP =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 haha, i ja sam odustao od firemaw-a, ono je nepodnosljivo, poceo que jutros u 11, usao na server u 19h, da bih ubrzo nakon toga dc i opet upao u que -_- presao na ashbringer, so far so good Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 28, 2019 Report Share Posted August 28, 2019 Trenutno imam 3 chara 12 lvl na 3 različita servera, shazzrah, dreadmist, razorgore, jer mi se ne da da lvlujem dalje od toga dok ne odlučim gde ću definitivno. Shaz/golemag deluju retardirano sa po 20 000 queue stalno (hvala @Gh0sty ), ali se bojim da će dreadmist da bude mrtav kad prođe hype. Sve u svemu, gomila ljudi koji će 1000% odustati, i jako neozbiljan Blizzard koji nije procenio dobro situaciju. Dao im je na Redditu jutros lik ideju od milion dolara, da otvore transfer besplatno sad, a da ga naplaćuju kasnije, win-win. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 28, 2019 Report Share Posted August 28, 2019 Dakle, juče Firemaw uđe se bez problema, danas 15k que. Vidim neki novi Ten Storms, low pop, odmah uđem i sada ne znam da li će i taj kao Firemaw ili će da bude mrtav kad prođe hajp i kad ljudi shvate da ovo nije za njih. Nema ništa gore od mrtvih servera, ali stvarno ne mogu da čekam 324 minuta u redu. Jedino kad krenem na posao da uđem u que, ali onda ne znam da li će da me izloguje zbog AFK... Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 28, 2019 Report Share Posted August 28, 2019 2 hours ago, Lurdusami said: Dakle, juče Firemaw uđe se bez problema, danas 15k que. Vidim neki novi Ten Storms, low pop, odmah uđem i sada ne znam da li će i taj kao Firemaw ili će da bude mrtav kad prođe hajp i kad ljudi shvate da ovo nije za njih. Nema ništa gore od mrtvih servera, ali stvarno ne mogu da čekam 324 minuta u redu. Jedino kad krenem na posao da uđem u que, ali onda ne znam da li će da me izloguje zbog AFK... Dakle, pre 2 sata sam napisao ovo i ušao u neki low pop server sa ortakom. On je morao da se reloguje i sada je que 1,7k. Ovo stvarno nije normalno. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 28, 2019 Author Report Share Posted August 28, 2019 Hmm, ja otkako sam juce presao na Ashbringer, nisam imao problema. Ulazio 4-5x na server, samo jednom bio que, oko 20ak minuta. Danas se zadnji put logovao oko 2, populacija bila high ali nije bio que. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 28, 2019 Report Share Posted August 28, 2019 33 minutes ago, mladenq said: Hmm, ja otkako sam juce presao na Ashbringer, nisam imao problema. Ulazio 4-5x na server, samo jednom bio que, oko 20ak minuta. Danas se zadnji put logovao oko 2, populacija bila high ali nije bio que. Možda sam razmažen, ali stvarno ne želim da čekam 20 min na log in. Ili mator, pre će biti da je to. 🙂 Za sada ostajem na serveru i ne klikćem log out. 🙂 Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 28, 2019 Report Share Posted August 28, 2019 Ja sam se smorio. Juce sam uleteo i stigao do 13. lvl. Ostavio sam acc u sever que i taman dok sam poobavljao neke poslove upao sam na server. U Mulgore niej bilo lose, bila je guzva ali je islo polako. Barrens je totalni raspad. Milion ljudi, quest sa raptorima nisam mogao da zavrsim. Opsta guzva, server je radio ok. Veceras 20k que, zajebi. Stvarno su sjebali sa serverima, mislim planirali su 2 EN PvP servera, na koju foru su dosli do toga. Sad mogu da ubace koliko hoce servera, a i ti novi imaju que. Sta treba svako vece na novom serveru da pravim likove. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 29, 2019 Author Report Share Posted August 29, 2019 hah, mislim da sam te vidio juce kako udaras neke defias u jugoistocnom EF! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 29, 2019 Report Share Posted August 29, 2019 I ja sam reroll na Ashbringer, nadam se da nece i ovde biti neki nenormalni queue. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 Krenuli su sa 2 PVP servera, evo sad otvaraju 15. i 16. Ja sam na Gandlingu, medium-high population server, juce sam u 19h imao kju od 500 ljudi. Ovi kjuovi od 7k-10k-15k su pozvoz. Ova problematika mora da postoji dok se ne smire strasti i oni ne smeju da otvore jos 20 servera odjednom. Ljudi ce prestati da igraju za 3 meseca i imacemo pola mrtvih servera. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 Ja sam ocekivao po 5 pvp i pve i 1 za ove roleplay likove. Jeste da je interesovanje iznad svih ocekivanje, ali Blizzard je ovo traljavao odradio(classic Blizzard). Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 30, 2019 Report Share Posted August 30, 2019 Dingova lik, svaka cast za trud. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 30, 2019 Author Report Share Posted August 30, 2019 strasno ja jedva 17, jos danas uzeo malo vise da igram kao, zaboravio sam koliko je ovo jbni grind, msm da sam jedno 5 sati nabijao par levela u darkshore-u, rak dobih od onih moonstalkera, svaki 20ti dropa paw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2019 Report Share Posted August 31, 2019 ja se lomim, ali verovatno cu krenuti hordu negde Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2019 Report Share Posted August 31, 2019 razorgore - horda - haligali add ko oce Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 31, 2019 Report Share Posted August 31, 2019 op op! o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2019 Report Share Posted August 31, 2019 jel me loze da energy tickuje nekad 20 nekad 21, i da je problem da se to ispegla u roku od 19 sekundi? :)) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 31, 2019 Author Report Share Posted August 31, 2019 vlado igras pola sata i vec kukas :d salu na stranu, udjoh na server da provjerim, stvarno tickuje 21 ponekad, sta koj k... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 (edited) ma ne kukam, sve mi je ful, samo mi je cudno 🙂 edit: guglao sam, i reportovan je bug vec dok je bila beta jos, zato mi je cudno da nije ispeglano 🙂 Edited September 1, 2019 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 1, 2019 Author Report Share Posted September 1, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 ... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 Svaka cast za kill, pogotovo posle svog queue sranja. I Nefarian ce isto tako pasti za nedelju dana. Kontam da ce CThun i Naxx trajati duze. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts