Zwerko Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 Prošao Majami, Denver ima prednost domaćeg terena ali su ih ovi izmorili u 7 utakmica! Šta li će sad Dule da nadje negativno?! :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 Za sada nista, bolje nije moglo biti;). Daj Boze da pojedem govno sto sam kukao na Melouna:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 45 minutes ago, Dule_smor said: Za sada nista, bolje nije moglo biti;). Daj Boze da pojedem govno sto sam kukao na Melouna:D Mislim da su mu se prsti osusili posle kuckanja 😅 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 seltiksi su mogli jos trojki da sutiraju loly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 1 hour ago, Dule_smor said: Za sada nista, bolje nije moglo biti;). Daj Boze da pojedem govno sto sam kukao na Melouna:D taj pije lekove protiv štucanja siguran sam posebno u ovim jutarnjim satima koliko ga pominjemo ovde :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 Neverovatno je kako u tom NBA se ono treneri ne pitaju skoro ništa 🙂 Ili i kad se pitaju moraju prvo da provere sa zvezdama tima da li je ok. Što je prokomentarisao Šek posle u onoj njihovoj emisiji "ja sam igrao sa nekim jako dobrim šuterima, ali da u sedmoj utakmici budemo na početku 0/10 za tri poena rekao bih svima sledeći koji šutne trojku će dobiti pesnicu u facu od mene". Što i ima smisla, kao šutiraš 0/12 na početku za tri ali ti i dalje veruješ da će da te krene, kao ono kockar kad veruje da će da se vadi pa ako ga ubode sreća super ako ne jbg 🙂 Neverovatno mi je da se to dešava u timu na ovom nivou takmičenja i da trener posle na konferenciji kaže "jbg, nije nas išao šut za tri poena". 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 42 minutes ago, Zwerko said: Neverovatno je kako u tom NBA se ono treneri ne pitaju skoro ništa 🙂 Ili i kad se pitaju moraju prvo da provere sa zvezdama tima da li je ok. Što je prokomentarisao Šek posle u onoj njihovoj emisiji "ja sam igrao sa nekim jako dobrim šuterima, ali da u sedmoj utakmici budemo na početku 0/10 za tri poena rekao bih svima sledeći koji šutne trojku će dobiti pesnicu u facu od mene". Što i ima smisla, kao šutiraš 0/12 na početku za tri ali ti i dalje veruješ da će da te krene, kao ono kockar kad veruje da će da se vadi pa ako ga ubode sreća super ako ne jbg 🙂 Neverovatno mi je da se to dešava u timu na ovom nivou takmičenja i da trener posle na konferenciji kaže "jbg, nije nas išao šut za tri poena". pa to je ista ona fora kao kad neko ubada sve trojke ima super procenat pa kao "pusti ga, mora da stane u jednom trenutku!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2023 Report Share Posted May 30, 2023 Pa kad se NBA pretovorila u sutiranje trojki bez igranja odbrane, gola kurcina je postala liga realno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2023 Report Share Posted August 18, 2023 Evo još jednog super izgovora - sad pored krivog koša, mokrog parketa i sunca u oči možete da se vadite na - talase! doduše nema ih toliko na jezeru, ali proći će neki čamac negde blizu siguran sam! Samo je CGI za sada, ali me zanima baš kako će da ispadne u praksi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 21, 2023 Report Share Posted August 21, 2023 ako je bled nek se osunča malo he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2023 Report Share Posted August 21, 2023 6 hours ago, togFU said: ako je bled nek se osunča malo he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 27, 2023 Report Share Posted September 27, 2023 Ode Lillard u Bucks. Ostali su bez Holiday-a. ko ce braniti protivnicke bekove i krila, boga pitaj!? Za sada, makar je interesantna prelazna sezona. 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 Ode Holiday u Boston. Boston dao Brogdon-a i Williams-a. Bice jak Boston ali osetice se odsustvo Brogdon-a i Williams-a. Oba su bili odlicni igraci sa klupe. 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 1, 2023 Report Share Posted October 1, 2023 Jesu ali su obojica jako skloni povredama i vise ne igraju nego sto igraju, fenomenalan potez Seltiksa, po meni, najveci gubitnici su Baksi koji su samo ojacali Boston, Dzru je najbolji 2 way guard u ligi i prosto neverovatno da su ga se odrekli zbog Lilarda koji jeste igracina ali je iskljucivo napadacka opcija, finale istoka Boston - Milvoki? Majami ne verujem da moze da ponovi proslu sezonu a Siksersi su raspad, jos je jako rano pricati o svemu tome ali nekako ce slicne ekipe u plej of kao i prosle godine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Sestorka Bostona je brutalna. Ali ako se neko povredi, to moze biti veliki problem. Tingis Pingis je sklon povredama, istina proslu sezonu je izgurao, ali u timu koji je tenkovao. Horford je mator, Brown, Tatum i Holiday uvek kubure sa nekim sitnim povredama. Klupa im je bas tanka sada. Morace na polusezoni dovesti igraca, da popune klupu. 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 jokic nastavlja sa karanjem gde je stao! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Pa to je za ovaj topic! 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 lmao, dvajt je derpe? https://www.espn.com/nba/story/_/id/38741982/dwight-howard-denies-sexual-assault-allegations-wants-lawsuit-dismissed 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 ako moze zwerko, sto da ne moze dwight howard! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 Sve na stranu šta je ili nije, ali ove fore: Harper went to police a year later, according to a July 2022 incident report from the Gwinnett County Police Department, which was obtained by ESPN. No charges were filed. su uvek najjače 🙂 kao godinu dana mu je trebalo da se sabere od šoka! moguće da su zapravo sačekali da ovaj više ne igra NBA pa da nema "leđa" lige ili kluba da ih pojedu, nego kao ajd sad udri! ili kao ona mema "nekada su potrebne godine da se oporaviš u emotivnom smislu ... dok ne postane dovoljno bogat da zaradiš dovoljno para". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted December 12, 2023 Popular Post Report Share Posted December 12, 2023 Bogi rekord karijere 40 poena i 10 trojki i rekord fransize sa klupe...ali poraz od bota konjusara 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 9 hours ago, Dule_smor said: Bogi rekord karijere 40 poena i 10 trojki i rekord fransize sa klupe...ali poraz od bota konjusara hahah, ali vidi se da ga je baš kenjalo, i ono što maši na kraju uđe :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 Suspendovaše ovog 🙂 Sad ovo "na neodređeno vreme" može da bude i pet utakmica, ali će verovatno biti duže 🙂 Golden State Warriors forward Draymond Green was suspended indefinitely by the NBA on Wednesday, less than 24 hours after he hit Phoenix Suns center Jusuf Nurkic in the face and received a Flagrant 2 foul and ejection. The league announced the penalty handed down by operations chief Joe Dumars and said the suspension begins immediately. It’s already Green’s second suspension this season. “He will be required to meet certain league and team conditions before he returns to play,” the league said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2023 Report Share Posted December 16, 2023 Tog retarda bih dozivotno izbacio iz lige, majmuncina retardirana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts