Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nista, razdeljeno i braci Rusima iz Belgije = trebalo bi da su dodali

Indijcima i arabima necemo :D

Odlicna igra! Napravi male arkadice sa rasp PI i ugradjenom igrom i prodavaj za 150 maraka kao kolekcionarski primerak :D

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kasno se priključujem, pa se izvinjavam ako je rečeno na prethodnim stranicama. Krule, jel ovo radiš skroz sam, i jel koristite GML2 ili neki drugi alat?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

znači, ozbiljno kidanje. Ja sam malo za neki hackathon radio GML sa par ljudi, nije loša stvar, ali Unity je daleko ozbiljniji

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Meni ovaj ulazak-izlazak iz shield moda deluje kao neka vrata, uopšte mi ne leži - očekujem intuitivno nešto "energetskije".

Eksplozije bi trebalo da budu malo punije, neki sub možda da se zalepi.

Pucanja su mi ok.

I ovaj kiseliji deo trake je do jaja :)

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

muzika przacka :) jedino kada krene na 1.20 malo smeta u odnosu na  sve ostale zvukove, mada ce biti verovatno bolje kada sve upeglas

e da kada ispaljujes strelice, vise imam osecaj kao da tebe nesto pogadja nego da ti ispaljujes nesto

predlog za zvuk stita od gore zvuci predobro, treba da bude nesto autenticno da ga lako razdvajas od svega, jer dosta toga leti po ekranu kapiram da je najbolje po zvuku znati da je stit aktivan

fallout_table.gif

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

VAPORWARE

Šalim se - jebi ga, još malo pa kidanje, verujemo u tebe!

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

boli me kurac, ja sam tu samo da lajkujem tvitove!

Edited by shw.

1 hour ago, kruko said:

Ma nemoj, čekate tri godine, sad kao najkasnije do nedelje uveče! Šalim se, kad god :*

A JA 45 MINUTA POKUŠAVAM DA SKINEM IGRU I SAD VIDIM DA POSTAJE DOSTUPNA U PONEDELJAK.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Fali slika u downloadu (ali vidi se u biblioteci kad se prebaci na Grid View, mada ne i na List View, tu stoji Fat Pug ikonica).

steam_download.png

Ako klikćem po loading ekranu, igra krešuje.

Na laptopu je neigrivo (ne znam da li ima 30 fps, sve je više nego duplo usporeno). Loading traje preko pola minuta. Core i3 na 2.3 GHz, 8 GB RAM-a u dual channelu (bitno zbog integruše) i Intel HD 3000, igrano u 1366x768 full screen.

Probaću večeras na desktopu.