Zwerko Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Ograničenje za upload je na celom forumu za korisnike, nisam ga ja stavljao :) Ovo Duletovo ne znam jbg, uopšte nisam igrao tu liniju. Jedino s čim mogu da ga uporedim je B-C 25AP koji isto ima gadan top (mada ne toliko) samo je malo brži. Opet ovaj tvoj ima ok oklop, može malo i da dinguje. U svakom slučaju nikako da ideš da se kuražiš nešto napred nego samo povučeno i onda čekaš da se pokolje neko od tvojih i istresaš klip u protivnika. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: Zato sto nisu uzeli SSD jos uvek! Btw, dajte neki savet za grind sa t54e1, za sad mi bas i ne ide nesto. Disperzija i aim time su uzasni, a i pen od 210 nije neki za tier 10 partije. Da samo zadnjih 5 godina ga imam. Pucaj zlatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 Ne ti bre, nego forum za servere:). A nemam toliko para za gold stalno.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Ja koristim na njemu trenutno t69 180 pen obicna, 250 pen zlato i ide ok. Jos 2000 za onaj jaci top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 Ja ne znam kako ti mozes stalno da pucas gold sa njim kad tenk i sa obicnom municijom uzasno lose zaradjuje, da bi bio u plusu moras da imas 3k dmga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 https://postimg.org/image/evd47dn3n/ Bolje islo sa stock topom.. barem sam imao HE za ove skorpije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 Izasao 9.16 patch, dosta zanimljivih novina, pogledajte klip u linku http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-916-release-announcement/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Imam ja i svoj klip ne moram da gledam tvoj :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 nista specijalno. sve to sa modovima mozes da imas. cu se vratim nikad :/ Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Mislim da im je ideja da polako idu ka ukidanju modova, zato sve to i ubacuju. I onda će samo u nekom patchu da kažu jebite se, nema više modova, ubacili smo sve što treba da imate. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 kad ce video tog novog svedskog tenka jel veceras strimujete ? Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Strimujemo s tim da ja možda malo zakasnim ali se Paja vratio iz Zambije tako da će on možda krenuti bez mene pa ću mu se ja priključiti. A za švedski tenk opet kukam ovima da mi pošalju novi press nalog, tako je posle svakog patcha jer je iz nekog razloga nalog vezan za verziju, ne pitaj me zašto. Pa kad dobijemo nalog bude video :) Jbg ipak im je Quickybaby bitniji Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 nisam mogao gledati sinoc nije mi radio twitch Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Nije ni nama :) Potpuno su nenormalni, prošle nedelje sam ja hteo da strimujem i uopšte u sredu nije radio. Sinoć opet, uopšte nije radio ni sajt ni stream u tom nekom periodu oko 20h pa smo krenuli da strimujemo tek negde od 21h kad je proradilo. Zaista mi nije jasno kako uspeju to da im se dešava. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Uđem juče u igru da vidim promene uživo, odigram par partija i u jednoj nas protivnički tim odere najstrašnije. Prosto su nas nadigrali. Bliži se kraj partije, ostalo 14 njihovih tenkova i 2 naša, otvorim chat da otkucam "wp" i smorim se najstrašnije kada sam shvatio da sada ne postoji način da pošaljem poruku protivničkom timu. Pa jebem mu miša, je l' su ljudi stvarno postali toliki debili da ne smeš ni da im ostaviš mogućnost komunikacije, jer će da pljuju i vređaju protivnika, umesto da priznaju poraz i lepo se pozdrave... Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Da. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Ponajvise da se spreci nesportsko ponasanje u vidu odavanja pozicije igraca. Mislim da istrosim sve prijave samo na to. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Da, čak je i Jingles nedavno pravio video klip baš da bi išao u prilog tome Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 Jbga, u svim tim timskim igrama ima govana od ljudi, pogledajte dotu samo...tako da mislim da nisu bas morali da ugase chat izmedju protivnickih timova potpuno, al dobro...dajte jos neki hint za pikanje sa t54e1, stavio sam mu vent, stabilizer i gld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 Jos nemackih teskasa, meh http://twb-balkan.com/supertest-update-vk-100-01-p-i-mauschen-nova-mini-grana-nemackih-superteskasa/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2016 Author Report Share Posted October 13, 2016 Buff Mausa, IDEMO! http://twb-balkan.com/supertest-update-izmene-na-maus-u-buff/ http://i.makeagif.com/media/10-17-2015/PYYELK.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2016 Author Report Share Posted October 14, 2016 ajde bre ljudi komentarisite nesto, opet pricam sam sa sobom...specijal za ovaj vikend, kad ce bre neki x2 za svaku pobedu:) http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-heavy-focus-oct-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-59-patton-oct-2016/ 59-Patton sad posle buff-a nije los. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2016 Author Report Share Posted October 16, 2016 Btw, jel bila japanska heavy grana na top of the tree akciji, čini mi se da nije?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Nije jos uvek i ja cekam. Xaxa, koj car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts