Jump to content

Alfa Romeo Stelvio


dovlagsi

Recommended Posts

verovatno ce doci vec sledece jeseni, Alfa ima velike probleme sa produkcijom, odnosno prelaskom iz prototip faze u proizvodnju. Djulia je predstavljena proslog juna, 2015te, a krenula je sa prodajom tek ovog leta ili jeseni.

inache, ja nisam odusevljen, nekako deluje premalo - kapiram da je ovo x3, q5 kategorija a deluje kao nabudzena djulijeta sa stilizacijom djulije

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

po meni - Stelviju uopšte ne stoji imidž automobila od 510 KS. Đulija je u QV verziji preseksi, naravno, dok Stelvio baš i nije. Tu može samo možda Macan da se izdvoji kao uspešna kreacija sportskog, kompaktnog SUV-a... Siguran sam da će normalne verzije Stelvija biti mnogo lepše od ovoga.

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

Ova felna mi ne uliva neko poverenje :) auto mi se svidja, kao i gulia,ali kao sto kaze kili, ne bi kupio alfu nikad...ne znam zasto.

Kada sam vec pomenuo felne (mada je mozda vise za zimske gume topik), nikad nisam razmisljao mnogo na temu felni niti sam ih trazio, tek sad sam skontao da ako se kupuju neke ,,zakrivljene,, leva i desna strana kola nije simetricna, tj ne vrte se isto felne...skroz glupavo o.O

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Zwerko said:

Pokušavam da zamislim situaciju gde u isto vreme gledaš i levu i desnu stranu kola pa ti smeta što felne nisu simetrične ali mi nešto ne ide :)

jednostavno, kola nisu ista kada gledas levu i desnu stranu sto mi je skroz cudno...naravno da ne mozes da u isto vreme gledas obe strane auta, prestani da zamisljas uopste:P

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, togFU said:

ali ko još kupuje te neke "zakrivljene"? 99% felni nema taj problem o kom pričaš?

togfu, nisi me razumeo sta sam mislio pod pojmom ,,zakrivljene,, , to je slucaj u 50 % felni. Pokusacu da objasnim geometrijski i okacicu ti 3 primera, ako si gadljiv na Skodu kao neki, ne klikci na slikice.

Ukoliko kraci felne od centra ka obodu felene idu pravolinijski, a pritom su obe polovine kraka simetricne u odnosnu na poduznu osu kraka, felna je simetricna i okece se/izgleda isto na obe strane kola, primer A.

Ukoliko kraci felne ne idu pravolinijski od centra, nego su zakrivljeni, ili idu pravolinijski a krak nije simetrican u odnosu na poduznu osu kraka, auto nece izgledati isto sa leve i desne strane i tocak ce se, vizuelno, drugacije okretati ( primer B i primer C )

 

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...