bolkonski Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Hteo bih da obiđem auto placeve bilo gde gde može da se stigne gradskim prevozom (dakle Beograd) i takođe one koji su pouzdani. Ako neko zna neki plac ili ima iskustva sa nekim placem (dobra ili loša) nek podeli ko brat. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 (edited) Imas blizu mene preko puta belvila (Nbg) tu je ujak uzeo auto pre par godina tako da ono mislim da su ok :D Edit: evo i mapa https://www.google.rs/maps/@44.8037955,20.4158211,3a,75y,148.72h,77.55t/data=!3m7!1e1!3m5!1sZRpFQCe9IW_i6i5nu75ZjQ!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DZRpFQCe9IW_i6i5nu75ZjQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D211.58397%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=sr samo kopiraj sve ovo Edited October 18, 2015 by Specter7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 deda mislim da je to oksimoron 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 verovatno je to jedno od najnezahvalnijih stvari kada se nekome preporucuje nesto vezano za mehanicki sklop srafova i delova !anyway, imas ove poznate firme sto prodaju kola koja su dobili u zameni staro za novo, pa postoji neki tip garancije da nisu lesine i imas mogucnost da proveris istorijuhttp://www.polovniautomobili.com/autokomerc?sort=price_asc&http://www.polovniautomobili.com/kia?page=2&sort=price_asc& Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Bogami kada vidim cene, vidim da su lešine :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Ja ću ti dati svoje mišljenje koje sigurno neće biti ispravno kada se jave ostali, but - mislim da nema nekog ko je baš "pouzdan" - većina nabavlja kola putem licitacija ili od drugih plaČeva preko ili šta god, a sve je to uvek neki vid "mačke u džaku". Ja bih na tvom mestu gledao ove koji daju neki vid garancije (koja je sumnjive validnosti, ali ipak znači) potom one koji postoje dugi niz godina i koji imaju već dogovorene dilove sa bankama oko kreditiranja jer banke vrše neku minimalnu kontrolu.Recimo ima onih čim pređeš gazelu iz našeg pravca pa levo dole pored beogume, mislim da su euroauto ili tako nešto se zovu, oni mi prvi padaju napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 19, 2015 Author Report Share Posted October 19, 2015 Dobro ljudi, nisam mislio pouzdan u smislu da mi prodaju najbolji polovni auto na svetu. Postoje razno-razni placevi. Mene zanimaju iskustva. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Moj rodjak je kupio 1.4 benzin Stila na onom placu Beoafrika preko puta Buvljaka na NBGD. Daju neku kao garanciju 6 meseci i realno nije imao nikakvih problema s autom evo vec 3-4 godine. Sto naravno ne znaci da ce i sledeci auto od njih da bude do jaja, ali eto ti pozitivno iskustvo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Cale je kupio Fiat Croma 1.9 JTD (2005. godiste) negde 2010. u Beoafrici. Jedini ozbiljniji kvar se desio meni kad sam se vracao sa Lefkade ove godine kada mi je crkla vodena pumpa i prokuvao motor.I deda je kupio Fiat Punta koji je vec malo stariji (2001.) godiste al' on je nesto vise kvarova imao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Pouzdan plac polovnjaka postoji samo ako ides sa nekim ko je bas, BAS dobar sa vlasnikom, pa drugi ucini prvom i ne zahebe te. Ono, kaze ti kojem nije vracan sat, koji se nije reinkarnirao, koji nije dosao preko Kosova ili Bosne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 bili geca bilibili geca Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 A ja kad sam hteo Geca, bila je druga čujpri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Pouzdan plac polovnjaka postoji samo ako ides sa nekim ko je bas, BAS dobar sa vlasnikom, pa drugi ucini prvom i ne zahebe te. Ono, kaze ti kojem nije vracan sat, koji se nije reinkarnirao, koji nije dosao preko Kosova ili Bosne.u suštini si u pravu, ali ni jedan vlasnik placa ti neće reći na kom nije vraćana kilometraža jer što se njih tiče ni jednom nije vraćana kilometraža :))može samo da ti preporuči dobar auto koji je dobar zato što je dobar.bole, ako hoćeš ovu konekciju sa vlasnikom i cima ti se do novog sada, javi mi se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Pouzdan plac polovnjaka postoji samo ako ides sa nekim ko je bas, BAS dobar sa vlasnikom, pa drugi ucini prvom i ne zahebe te. Ono, kaze ti kojem nije vracan sat, koji se nije reinkarnirao, koji nije dosao preko Kosova ili Bosne.u suštini si u pravu, ali ni jedan vlasnik placa ti neće reći na kom nije vraćana kilometraža jer što se njih tiče ni jednom nije vraćana kilometraža :))može samo da ti preporuči dobar auto koji je dobar zato što je dobar.bole, ako hoćeš ovu konekciju sa vlasnikom i cima ti se do novog sada, javi mi se! Staznam, meni je rekao za kilometar-sat u Sapcu za svaki primerak za koji sam se interesovao, pa sam na kraju odustao. Oni kojima nije vracan ks i ne mogu da te prevare, zbog izgleda. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 i opet te je slagao, šabac je to :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 20, 2015 Author Report Share Posted October 20, 2015 (edited) Proto imam te u vidu, nh ofc. Igore, nebili. Edited October 20, 2015 by bolkonski Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 A Suzuki Baleno karavan Bole, pravi porodicni auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts