Lucky Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 elektro bicikl je budućnost, dok ima struje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 juhu, 214 litar obicnog dizela na NIS-u 212, pardon 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Rikverc intensifies 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Do 280-290 lagano Onda mozda nesto pukne Ili ljudi ili sistem : D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 How yes no, u Njemacke je vec bilo 2.5 evra pa nikom nista...a pre nepune 2 god je bio 1 evro litar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 5 minutes ago, Dule_smor said: How yes no, u Njemacke je vec bilo 2.5 evra pa nikom nista...a pre nepune 2 god je bio 1 evro litar pa dobro, za nemačku viši standard viša cena, kod vas će da bude ludilo kad bude 5 evri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Juce imao vozaca u Kaliforniji blizu LA-a, 8 dolara po galonu gorivo! Na istoku USA je recimo za dolar i jace manje ali je i to previse kod njih, ne zna se ko je gluplji, da li oni tamo ili mi ovde,( zna se ,mi) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 7 hours ago, Dule_smor said: How yes no, u Njemacke je vec bilo 2.5 evra pa nikom nista...a pre nepune 2 god je bio 1 evro litar trpece svabe i 10 evra za litar jer im Solc kaze da tako uteruju Putinu. 7 hours ago, Lucky said: pa dobro, za nemačku viši standard viša cena, kod vas će da bude ludilo kad bude 5 evri! Iz opozitnog razloga se ovde nece buniti jer podrzavaju Putina. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 12 hours ago, mohr said: Juce imao vozaca u Kaliforniji blizu LA-a, 8 dolara po galonu gorivo! Na istoku USA je recimo za dolar i jace manje ali je i to previse kod njih, ne zna se ko je gluplji, da li oni tamo ili mi ovde,( zna se ,mi) haha, čekaj, pa to se izjednačilo sa nama, onda bih rekao da su def oni gluplji 🙂 mislim, galon je nešto 3,5 - 3,7 litara, to znači da ispada 2,1$ litar, uz ovaj ojačani dolar to je praktično 2 evra 🙂 uvek je bio najmanje duplo jeftiniji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Koliko vidim ne pali ni "sipaj u Makedoniji" fora više - dizel nekoliko dinara jeftiniji nego u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 44 minutes ago, Jose Jimenez said: Koliko vidim ne pali ni "sipaj u Makedoniji" fora više - dizel nekoliko dinara jeftiniji nego u Srbiji da, da, ni u makedoniji a i u bosni, kažu ovi naši to idu tamo da i tu sad je skoro isto kao kod nas cena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 19 hours ago, Jose Jimenez said: Rikverc intensifies pricaj na srpskom, iliti: НАПЕТО К'О НА НОШИ!!! nema frke drugari, Kragujevac za dve godine pocinje da pravi elektro fiće 1 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Biće prelomno kad naprave auto na inat... free energy ftw 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Zamisli apokalipsu 2040. godine, kad oćeš da se provozaš starim benzincem koji ti bleji u garaži 😁 nema pumpi, nema servisa... ako je dvica, ideš po restoranima i moliš za staro ulje Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 8 minutes ago, dovlagsi said: Zamisli apokalipsu 2040. godine, kad oćeš da se provozaš starim benzincem koji ti bleji u garaži 😁 nema pumpi, nema servisa... ako je dvica, ideš po restoranima i moliš za staro ulje dopada mi se apokalipsa u kojoj restorani i dalje rade :)) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 12 hours ago, Junkie said: Biće prelomno kad naprave auto na inat... free energy ftw 😄 perpetuum mobile 9 hours ago, Lucky said: dopada mi se apokalipsa u kojoj restorani i dalje rade :)) na meniju zarobljeni slucajni prolaznici 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Quote UDRUGA malih distributera goriva najavila je zatvaranje benzinskih pumpi nakon što je vlada danas donijela novu odluku i zamrznula cijene goriva na još 14 dana. Novom se odlukom fiksiraju i veleprodajne cijene čime se, kako navode iz vlade, štite mali distributeri. Kako neslužbeno doznajemo, mali distributeri će benzinske pumpe zatvoriti u srijedu ili četvrtak. Istaknuo je kako su nezadovoljni Vladinom odlukom jer ona predstavlja propast malih firmi. "Zatvorit će se sigurno benzinske postaje, neke se već zatvaraju jer nemaju goriva i nemaju s čim kupiti gorivo, a kroz sljedećih par dana kad vidimo što nam ova uredba znači, očekujemo zatvaranje 240 benzinskih pumpi na teritoriju Hrvatske. Koliko će ljudi ostati bez posla u našoj brašni, što se tiče pumpaša, velik dio. Recimo da je tisuću ljudi koji direktno radi, očekujem da će 50 posto neće uspjeti naći alternativne poslove i da će morati otpuštati", dodao je Miljavac. bogami, samo se centrifugom povećavaju vesti ovog tipa - protesta sve više, cene i inflacija sve na gore ide ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Zar Hrvati nemaju samo INU? 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 7 minutes ago, dovlagsi said: Zar Hrvati nemaju samo INU? 😁 nemaju čak ni to, to je Orbanovo! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 dobro je što su bar u EU! 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 na NIS-u vratili bonove na karticama 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 I na ostalim pupama gde sam zalazio (konkretno Lukoil, OMV i MOL), ima desetak dana sigurno. Ono što mi je sad zent je da kupujem premium gorivo bilo gde, s obzirom da je razlika u ceni preko 20 dinara i verovatno skoro niko ne kupuje, ko zna koliko se to sranje udžibrilo u odnosu na ovo jeftinije koje se prodaje pa samo piči 😄 Osim ako nije ko u Simpsonovima gde Duff, Duff Light i Duff Dry idu iz iste pipe pa su i ovde puštali iz istog rezervoara i naplaćivali porez na budale ko se upeca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Ako ti je za utehu moj brat samo prem sipa Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 ja sam izracunao, za 40 dana sam preso 140km, tako da me zabole kolko kosta gorivo i kolko mi trosi honda ( a trosi 12L ) HESHTEG PUN GAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 25 minutes ago, oddball said: na NIS-u vratili bonove na karticama krenuli bilbordi i za ove ostale da su vratili bodove, videh baš jutros MOL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts