Lucky Posted June 24, 2016 Author Report Share Posted June 24, 2016 18 hours ago, SavKe said: Sve zaboravim ovo da prijavim, od poslednjeg apdejta stalno mi se pojavljuje neka greška kad god uzmem da obrišem neki topic (spam), ovo piše: Sorry, there is a problem Something went wrong. Please try again. Error code: 2S119/1 Tako da uopšte ne mogu da brišem spam, i onda ih samo stavim sakrivene. Pre apdejta normalno je brisao topice. Još nisam imao potrebu da nekom brišem post, pa ne znam da li to radi kako valja. hm - koji forum - u svakom ili samo nekom? jel si probao login-logout? btw, SINOĆ je konačno završeno prebrojavanje postova, verovali ili ne! Što će reći da bi sada pretraga trebalo da radi kako valja (nadam se). Vidim da na view new content i dalje nema broja stranica, moguće je da taj feature više ne postoji, proveriću još malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Imam mod ovlašćenja samo na Hearthstone forumu, tako da ne mogu da proverim da li mi radi na ostalim :D Ulogovao sam se i izlogovao više puta u periodu nakon apdejta, nije do toga. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2016 Author Report Share Posted June 25, 2016 ajd' probaj sad, nešto sam čačkao - plus probaj da promeniš temu koju koristiš na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Ništa, opet ista greška kao gore ( Error code: 2S119/1 ) Ulogovao izlogovao se, promenio temu, probao da obrišem topic na nekom drugom podforumu, i dalje mi stavlja tu grešku. Probao i na drugom browseru. Inače ime stranice (gore na jezičku) koja se pojavi kad mi izađe ta greška je "Sorry, you do not have permission for that!" :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2016 Author Report Share Posted June 25, 2016 video sam topic u klanrur delu, ali tu ne bi ni trebalo da mozes da brises. a zasto radi hide a ne delete ne znam, u okviru HS foruma, cekiracu support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 samo da prijavim da i dalje ne radi load more activity u new contentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 sta je s forumom,samo od sebe mi se sve izmenjalo i svuda mi pise new Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 On 29.6.2016. at 6:57 PM, Dule_smor said: samo da prijavim da i dalje ne radi load more activity u new contentu meni radi :) probao sam sa svog i sa test naloga, radi najnormalnije. 5 minutes ago, mohr said: sta je s forumom,samo od sebe mi se sve izmenjalo i svuda mi pise new ne razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 jeste, proradilo je skorije:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 52 minutes ago, Dule_smor said: jeste, proradilo je skorije:) ne kapiram? žalio si se na nešto što ti je već radilo, nego nisi hteo da proveriš pre toga? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 ne kapiram sta ti nije jasno, u trenutku mog posta nije radilo, pre neki dan je proradilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 ništa se specijalno nije dogodilo u međuvremenu, osim ako nije rebuild postova završen tada, tako da moguće da je to uticalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Meni se promenio skin(tema), sam od sebe. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) pa to,promenio mi se skin u neki odvratni sivi skin sa crvenom kucicom i apsolutno sve teme su mi new,font je ocajan takodje,bespotrebna panika,vratio sam na stari skin :D Edited July 12, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 New content filter je uzasno spor na novom forumu. Bar 4-5 sekundi treba otvori stranicu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 1 hour ago, mohr said: pa to,promenio mi se skin u neki odvratni sivi skin sa crvenom kucicom i apsolutno sve teme su mi new,font je ocajan takodje,bespotrebna panika,vratio sam na stari skin :D postoji veliki broj tema koje možete da birate :) 8 minutes ago, jasamnepismen said: New content filter je uzasno spor na novom forumu. Bar 4-5 sekundi treba otvori stranicu. hm - nisam primetio. ajde probaj iz nekog drugog browsera ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Isto, Palemoon/Firefox/Chrome. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Ne znam da li je pokrenuto pitanje, ali citiranje ne radi dobro. Navigacija kursorom kroz tekst i kucanje u citiranom delu posta ne rade, a brisanje moze samo pomocu Delete, jer backspace takodje ne funkcionise. Firefox i Vivaldi, RuR Light 1 tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 2 hours ago, Mawtchie said: Ne znam da li je pokrenuto pitanje, ali citiranje ne radi dobro. Navigacija kursorom kroz tekst i kucanje u citiranom delu posta ne rade, a brisanje moze samo pomocu Delete, jer backspace takodje ne funkcionise. Firefox i Vivaldi, RuR Light 1 tema. Ne uspevam da provalim šta je problem, evo upravo iz Firefoxa surfujem u toj temi i citirao sam ovaj post - ako sam dobro razumeo, pokušavaš da kucaš unutar citiranog teksta? Što bi to radio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 1 minute ago, Lucky said: ako sam dobro razumeo, pokušavaš da kucaš unutar citiranog teksta? Što bi to radio? Btw volim penise, gej stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 ma to mi je jasno, ali i to radi - pa se tripujem da je možda nešto treće :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 5 hours ago, Lucky said: ma to mi je jasno, ali i to radi - pa se tripujem da je možda nešto divlje :) Nekad radi, nekad ne. Isto tako, klik mišem na neku poziciju u citiranom tekstu nece da prebaci kursor na nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Postoji li opcija da se odradi ignore odredjenih topica? Ili samo mozes usere da ignore? Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2016 Author Report Share Posted September 1, 2016 4 hours ago, sttevann said: Postoji li opcija da se odradi ignore odredjenih topica? Ili samo mozes usere da ignore? možeš da filtriraš čitave kategorije iz prikaza na home ekranu, možeš i da napraviš custom filtere u new contentu praktično kako god želiš (topice iz jednog dela, topice nekih usera, kako god) - ali da na primer otvoriš "World of Tanks" deo pa u njemu da štikliraš topice koje ne želiš da gledaš, koliko mi je poznato, ne može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Danima već ne mogu da se ulogujem sa mobilnog telefona, "internal error, request could not be serviced at this time." Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts