Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

U najnovijoj epizodi odrastanja malog grujana interesuje me sledece - koje grejno telo da uzmem za sobu posto mi trenutno nije toliko hladno, a toliko me mrzi da palim vatru i odrzavam centralno jer cim zaspim budim se sa ugasenom vatrom. Jel uljani radijator zavrsava posao ili ima nekih novih otkrica, vidim svuda sada po bilbordima te neke norveske radijatore, sta je to koji kurac?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

juče sam u ušću 10 minuta čekao lift od garaže do bioskopa

Zato vise volim da gledam filmove u Delta City, popnes se kolima skroz gore na poslednji nivo, pored samog bioskopa si, udjes ko gospodin...  :)

• Upvote (+1) 2

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Potrebna mi je informacija koji taksi da koristim od Pančevca do aerodroma i koji je pouzdan u smislu da ću sigurno naći vozilo kada pozovem.

taksiji obično do aerodroma imaju fiksnu cenu, bez obzira na lokaciju u širem centru grada, mislim da je 1800RSD ili 2500RSD, nisam siguran.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

U najnovijoj epizodi odrastanja malog grujana interesuje me sledece - koje grejno telo da uzmem za sobu posto mi trenutno nije toliko hladno, a toliko me mrzi da palim vatru i odrzavam centralno jer cim zaspim budim se sa ugasenom vatrom. Jel uljani radijator zavrsava posao ili ima nekih novih otkrica, vidim svuda sada po bilbordima te neke norveske radijatore, sta je to koji kurac?

ako nađeš onu malu pokretnu "kaljevu" peć, to će da te greje solidno - ista je kao velika, samo jelda, mala, teška ko tuč al' kad se ugreje održava toplotu dosta dugo. ne znam doduše cenu u današnje vreme.

Jel zna neko od drugara (možda čak i ovi iz Vršca) gde mogu da kupim određenu količinu rumunskih novaca aka RONa? 

Domaće menjačnice te gledaju bledo i kad hoćeš da zameniš u funte (znam da sam obišao 5-6 da bih skupio 200 funti) a za ovo kapiram da nisu ni čuli.

Jel zna neko od drugara (možda čak i ovi iz Vršca) gde mogu da kupim određenu količinu rumunskih novaca aka RONa? 

Domaće menjačnice te gledaju bledo i kad hoćeš da zameniš u funte (znam da sam obišao 5-6 da bih skupio 200 funti) a za ovo kapiram da nisu ni čuli.

Kontam da je lakse da skoknes do Rumunije to ti je par sati voznje :D

ima se može se...

poslušao sam tvoj savet da je to najsigurnija moneta!

Kontam da je lakse da skoknes do Rumunije to ti je par sati voznje :D

skroz, ali mi baš za to i treba a pred novu godinu ne verujem da će puno menjačnica raditi tamo :)

Kažu da na pumpama menjaju regulare RONove

btw, nije sportski topik al šta sad, baš me raduje kada god pročitam neki afirmativan američki tekst o Bobiju Marjanoviću, sviđa mi se i što su počeli da ga, kao i mi, zovu "Bobinator": http://www.expressnews.com/sports/spurs/article/Marjanovic-leads-Spurs-to-come-from-behind-win-6725017.php?t=903ed6279f927fc3fb&cmpid=twitter-premium

i naravno - glasajte za naj RUR auto 2015! http://forum.klanrur.rs/topic/234941181-rur-naj-auto-za-2015-godinu/

facebook.com/speed.rs

Jebena govna kad krenu da te zasipaju...vec 2 nedelje cekam majstore da mi poprave LG ves masinu da bi na kraju rekli da ne mogu da nadju taj deo za proigramator koji je crko, a nov programator kosta skoro ko cela masina...a naravno masina se pokvarila cim je istekla garancija...pa sad jurim u poslednji cas pred NG da uzmem neku masinu, makar i polovnu, dovozi ovde neki lik iz Nemacke polovnu belu tehniku...a i pocepale su mi se farmerke koje sam pre 3 meseca uzeo u Kotonu, 2 smrti svim lihvarima dabogda pocrkali mamu im jebem

• Upvote (+1) 1

srpskivojnik-3.jpg