voodoo_ Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Sekira drug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 U najnovijoj epizodi odrastanja malog grujana interesuje me sledece - koje grejno telo da uzmem za sobu posto mi trenutno nije toliko hladno, a toliko me mrzi da palim vatru i odrzavam centralno jer cim zaspim budim se sa ugasenom vatrom. Jel uljani radijator zavrsava posao ili ima nekih novih otkrica, vidim svuda sada po bilbordima te neke norveske radijatore, sta je to koji kurac? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Никако уљани, то не греје даље од коже. Десет минки након гашења исте као да ниси ни грејао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Potvrđujem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 kalorifer sa termostatom. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 juče sam u ušću 10 minuta čekao lift od garaže do bioskopa Zato vise volim da gledam filmove u Delta City, popnes se kolima skroz gore na poslednji nivo, pored samog bioskopa si, udjes ko gospodin... :) 2 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Lemmy je odlučio da mu je bilo dosta za ovaj život, neka mu je laka crna zemlja \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Potrebna mi je informacija koji taksi da koristim od Pančevca do aerodroma i koji je pouzdan u smislu da ću sigurno naći vozilo kada pozovem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Naleteh na ovo :Dhttp://taxify.eu/sr/2015/09/promo-kod-beograd/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Potrebna mi je informacija koji taksi da koristim od Pančevca do aerodroma i koji je pouzdan u smislu da ću sigurno naći vozilo kada pozovem.taksiji obično do aerodroma imaju fiksnu cenu, bez obzira na lokaciju u širem centru grada, mislim da je 1800RSD ili 2500RSD, nisam siguran. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Lemmy je odlučio da mu je bilo dosta za ovaj život, neka mu je laka crna zemlja \m/U to ime https://www.youtube.com/watch?v=FL7-sbiGlzw nabijem na kurac onoga ko je pravio nove verzije foruma i rekao da su ok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 U najnovijoj epizodi odrastanja malog grujana interesuje me sledece - koje grejno telo da uzmem za sobu posto mi trenutno nije toliko hladno, a toliko me mrzi da palim vatru i odrzavam centralno jer cim zaspim budim se sa ugasenom vatrom. Jel uljani radijator zavrsava posao ili ima nekih novih otkrica, vidim svuda sada po bilbordima te neke norveske radijatore, sta je to koji kurac?ako nađeš onu malu pokretnu "kaljevu" peć, to će da te greje solidno - ista je kao velika, samo jelda, mala, teška ko tuč al' kad se ugreje održava toplotu dosta dugo. ne znam doduše cenu u današnje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 što više viđam te varijante za grejanje na struju to više verujem da nije puno 10 hiljada za infostan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 i kod mene radi tako da drzim otvoren barem jedan prozor, a poslednji put kada sam cuo da nekome mlako greje je bilo 95-e od svoje babe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 nisam bio neki fan, ali rispekt za burazera Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 ali grujan nema centralno u smislu ono sa toplane, već mora da pali vatru da bi imao "lokalno centralno", pa mu to kakvi su radijatori po kućama drugih ne znači puno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 RIP Lemmy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Potrebna mi je informacija koji taksi da koristim od Pančevca do aerodroma i koji je pouzdan u smislu da ću sigurno naći vozilo kada pozovem.Cimaj ne na fon ili FB shtakore. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Jel zna neko od drugara (možda čak i ovi iz Vršca) gde mogu da kupim određenu količinu rumunskih novaca aka RONa? Domaće menjačnice te gledaju bledo i kad hoćeš da zameniš u funte (znam da sam obišao 5-6 da bih skupio 200 funti) a za ovo kapiram da nisu ni čuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 ima se može se... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Jel zna neko od drugara (možda čak i ovi iz Vršca) gde mogu da kupim određenu količinu rumunskih novaca aka RONa? Domaće menjačnice te gledaju bledo i kad hoćeš da zameniš u funte (znam da sam obišao 5-6 da bih skupio 200 funti) a za ovo kapiram da nisu ni čuli.Kontam da je lakse da skoknes do Rumunije to ti je par sati voznje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 ima se može se...poslušao sam tvoj savet da je to najsigurnija moneta!Jel zna neko od drugara (možda čak i ovi iz Vršca) gde mogu da kupim određenu količinu rumunskih novaca aka RONa? Domaće menjačnice te gledaju bledo i kad hoćeš da zameniš u funte (znam da sam obišao 5-6 da bih skupio 200 funti) a za ovo kapiram da nisu ni čuli.Kontam da je lakse da skoknes do Rumunije to ti je par sati voznje :Dskroz, ali mi baš za to i treba a pred novu godinu ne verujem da će puno menjačnica raditi tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 (edited) Ajde to, nego što se sad i švajcarci teško nalaze... Edited December 29, 2015 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Jel zna neko od drugara (možda čak i ovi iz Vršca) gde mogu da kupim određenu količinu rumunskih novaca aka RONa? Domaće menjačnice te gledaju bledo i kad hoćeš da zameniš u funte (znam da sam obišao 5-6 da bih skupio 200 funti) a za ovo kapiram da nisu ni čuli.Kažu da na pumpama menjaju regulare RONovebtw, nije sportski topik al šta sad, baš me raduje kada god pročitam neki afirmativan američki tekst o Bobiju Marjanoviću, sviđa mi se i što su počeli da ga, kao i mi, zovu "Bobinator": http://www.expressnews.com/sports/spurs/article/Marjanovic-leads-Spurs-to-come-from-behind-win-6725017.php?t=903ed6279f927fc3fb&cmpid=twitter-premium i naravno - glasajte za naj RUR auto 2015! http://forum.klanrur.rs/topic/234941181-rur-naj-auto-za-2015-godinu/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Jebena govna kad krenu da te zasipaju...vec 2 nedelje cekam majstore da mi poprave LG ves masinu da bi na kraju rekli da ne mogu da nadju taj deo za proigramator koji je crko, a nov programator kosta skoro ko cela masina...a naravno masina se pokvarila cim je istekla garancija...pa sad jurim u poslednji cas pred NG da uzmem neku masinu, makar i polovnu, dovozi ovde neki lik iz Nemacke polovnu belu tehniku...a i pocepale su mi se farmerke koje sam pre 3 meseca uzeo u Kotonu, 2 smrti svim lihvarima dabogda pocrkali mamu im jebem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts