Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Izlazim na autoput, sve blokirano u oba smera, nemam pojma šta se događa.

Na radiju idu vesti "prevrnuo se kamion kod hitne pomoći iz pravca novog beograda ali saobraćaj funkcioniše".

ono, ne mož' napred, ne mož' nazad, ajd' nekako se ide iz pravca Niša, ali u kontra smeru red automobila do zmajeve pumpe.

• 2 weeks later...

Vodim ćerku kod logopeda ugrad više puta nedeljno pa se svačeg nagledam, ali danas je naročiti hit - video sam grupu nekih klinaca, rekao bih da su tu 18-20 godina (muških i ženskih), svi do jednog u crnini ali je fora što su u nekim Karl Lagerfeld trenerkama, ne znam šta je ono, kao neki unholy krosover dizelaštva i gotika. Je l neko u toku sa tim supkulturnim tripovima, o čemu se radi (ili su samo drogoši)?

svaka generacija je retardirana u tim godinama na svoj nacin, ali ove nove tiktok youtube generacije imaju tu specificnu dozu autizma i socijalne retardiranosti i ocigledan nedostatak figura u odrastanju koja ce da im zalepi cigansku kad krenu da vilene

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

18 hours ago, beba isus said:

ja nemam reci stvarno za ove "novinare", dabogda im deca isla unatraske, samo mrtav novinar je dobar novinar 😄

https://informer.rs/vesti/drustvo/636181/tuca-izlozbi-saopstenje-nju-ejdz-cetnika

udri celo, udri i ne gledaj

Ovo je bukvalno jedan od najboljih tekstova koji sam ikada pročitao, da sam hteo da izmislim nešto mislim da ne bih mogao ni da priđem ovom nivou kreativnosti :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

On 9/9/2021 at 7:38 PM, beba isus said:

ja nemam reci stvarno za ove "novinare", dabogda im deca isla unatraske, samo mrtav novinar je dobar novinar 😄

https://informer.rs/vesti/drustvo/636181/tuca-izlozbi-saopstenje-nju-ejdz-cetnika

udri celo, udri i ne gledaj

Povodom tuče koja je izbila na izložbi ’’Avenija mimova’’ između pripadnika dve četničke grupe – Nju Ejdž Četnici i Eko Četnici stiglo je saopštenje prve grupe. Prenosimo ga u celosti

šta je uopšte ovo? 🙂 kakva avenija mimova, kakvi nju ejdž i eko četnici ... šta propušam :))

On 9/9/2021 at 9:35 PM, voodoo_ said:

Vodim ćerku kod logopeda ugrad više puta nedeljno pa se svačeg nagledam, ali danas je naročiti hit - video sam grupu nekih klinaca, rekao bih da su tu 18-20 godina (muških i ženskih), svi do jednog u crnini ali je fora što su u nekim Karl Lagerfeld trenerkama, ne znam šta je ono, kao neki unholy krosover dizelaštva i gotika. Je l neko u toku sa tim supkulturnim tripovima, o čemu se radi (ili su samo drogoši)?

to ti je sad popularno! ako ne nose to, onda nose one trenerke i majice "razlivenih boja" :)))

On 9/9/2021 at 7:38 PM, beba isus said:

ovo su sve, samo ne novinari. ne mislim u negativnom kontekstu, nego prosto to je ekipa ljudi koja iz razloga čistog finansijskog benefita bez puno ulaženja u samu priču stvara ovakve tekstove na portalima koje čita ko zna ko, jer ih ima milion. I to je kao ono radnik na traci, samo je ovde umesto jafa keksa zapravo članak. Stavi kapu i obuče radničko odelo, sedne, izroka 10 ovakvih vesti i clock outuje se. I onda da ga pitaš koje je tekstove napisao ne zna ni da ti ponovi jer prosto nije uključen u to uopšte.

14 hours ago, toma said:

brt.jpg

kakva filmska teretana kad prave set da idu kod bugarina/rusa u nekom nižebudžetnom netflix akcionom filmu.

On 9/11/2021 at 9:54 AM, Lucky said:

šta je uopšte ovo? 🙂 kakva avenija mimova, kakvi nju ejdž i eko četnici ... šta propušam :))

avenija mimova - neki hipster event u nsu, a gde ce drugde

nju ejdz cetnici - nisam siguran ali mislim da je to sprdnja lika koji pravi one pujo sotka mimove (celin drugar valjda)

eko cetnici - e ovi mozda i postoje, i vodja je valjda ovaj sto ga je cela iznabado 😄

13 minutes ago, beba isus said:

avenija mimova - neki hipster event u nsu, a gde ce drugde

nju ejdz cetnici - nisam siguran ali mislim da je to sprdnja lika koji pravi one pujo sotka mimove (celin drugar valjda)

eko cetnici - e ovi mozda i postoje, i vodja je valjda ovaj sto ga je cela iznabado 😄

ju pobogu, neko se stvarno nazvao eko četnik :)) 

avenija mimova me podsetilo na ono kad je @LaG pravio onaj neki meme festival u NS :))