absolute Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 Bricks dont hit back... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 12 hours ago, absolute said: Bricks dont hit back... unless: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 ova murika svakim minutom sve vise retardirana, odavno nije smesno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 Ma taj Baltimor je ušas, 3rd world country što se kaže...bio pre nekih 5-6 godina kada sam bio, sada može samo još gore da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 Wire pogledati kad je Baltimor u pitanju, mozda nije moja omiljena serija ali najbolja koju sam gledao 100 % 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2021 Report Share Posted August 31, 2021 Izlazim na autoput, sve blokirano u oba smera, nemam pojma šta se događa. Na radiju idu vesti "prevrnuo se kamion kod hitne pomoći iz pravca novog beograda ali saobraćaj funkcioniše". ono, ne mož' napred, ne mož' nazad, ajd' nekako se ide iz pravca Niša, ali u kontra smeru red automobila do zmajeve pumpe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 9, 2021 Report Share Posted September 9, 2021 ja nemam reci stvarno za ove "novinare", dabogda im deca isla unatraske, samo mrtav novinar je dobar novinar 😄 https://informer.rs/vesti/drustvo/636181/tuca-izlozbi-saopstenje-nju-ejdz-cetnika udri celo, udri i ne gledaj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2021 Report Share Posted September 9, 2021 Ahaha videh ovo danas, bas htedoh Celu da pitam 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2021 Report Share Posted September 9, 2021 Vodim ćerku kod logopeda ugrad više puta nedeljno pa se svačeg nagledam, ali danas je naročiti hit - video sam grupu nekih klinaca, rekao bih da su tu 18-20 godina (muških i ženskih), svi do jednog u crnini ali je fora što su u nekim Karl Lagerfeld trenerkama, ne znam šta je ono, kao neki unholy krosover dizelaštva i gotika. Je l neko u toku sa tim supkulturnim tripovima, o čemu se radi (ili su samo drogoši)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted September 9, 2021 Popular Post Report Share Posted September 9, 2021 nema tu neke detaljnije logike, svi su potomci baka praseta i ostalih govana, just ignore 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted September 9, 2021 Popular Post Report Share Posted September 9, 2021 doslo je do odredjene hibridizacije supkultura medju klincima, jedino sto im je zajednicko je da su uglavnom jako retardirani 3 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 9, 2021 Report Share Posted September 9, 2021 Dal' je i igor tako o nama pricao pre 10+ godina ili smo mi u tim godinama bili regularno retardirani? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 9, 2021 Report Share Posted September 9, 2021 svaka generacija je retardirana u tim godinama na svoj nacin, ali ove nove tiktok youtube generacije imaju tu specificnu dozu autizma i socijalne retardiranosti i ocigledan nedostatak figura u odrastanju koja ce da im zalepi cigansku kad krenu da vilene Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 Sreća te je generacija kybljatora iz metroa to imala \o/ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 Igor je višedecenijski svedok retardiranosti mladih naraštaja... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 I saučesnik! 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 Otac osnivač Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 realno treba da ga tužite za (mentalno) zlostavljanje i plansko kočenje vašeg razvoja, ali sačekajte još desetak godina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 18 hours ago, beba isus said: ja nemam reci stvarno za ove "novinare", dabogda im deca isla unatraske, samo mrtav novinar je dobar novinar 😄 https://informer.rs/vesti/drustvo/636181/tuca-izlozbi-saopstenje-nju-ejdz-cetnika udri celo, udri i ne gledaj Ovo je bukvalno jedan od najboljih tekstova koji sam ikada pročitao, da sam hteo da izmislim nešto mislim da ne bih mogao ni da priđem ovom nivou kreativnosti :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 Jerli to princ sa Banjice Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2021 Report Share Posted September 11, 2021 On 9/9/2021 at 7:38 PM, beba isus said: ja nemam reci stvarno za ove "novinare", dabogda im deca isla unatraske, samo mrtav novinar je dobar novinar 😄 https://informer.rs/vesti/drustvo/636181/tuca-izlozbi-saopstenje-nju-ejdz-cetnika udri celo, udri i ne gledaj Povodom tuče koja je izbila na izložbi ’’Avenija mimova’’ između pripadnika dve četničke grupe – Nju Ejdž Četnici i Eko Četnici stiglo je saopštenje prve grupe. Prenosimo ga u celosti šta je uopšte ovo? 🙂 kakva avenija mimova, kakvi nju ejdž i eko četnici ... šta propušam :)) On 9/9/2021 at 9:35 PM, voodoo_ said: Vodim ćerku kod logopeda ugrad više puta nedeljno pa se svačeg nagledam, ali danas je naročiti hit - video sam grupu nekih klinaca, rekao bih da su tu 18-20 godina (muških i ženskih), svi do jednog u crnini ali je fora što su u nekim Karl Lagerfeld trenerkama, ne znam šta je ono, kao neki unholy krosover dizelaštva i gotika. Je l neko u toku sa tim supkulturnim tripovima, o čemu se radi (ili su samo drogoši)? to ti je sad popularno! ako ne nose to, onda nose one trenerke i majice "razlivenih boja" :))) On 9/9/2021 at 7:38 PM, beba isus said: ja nemam reci stvarno za ove "novinare", dabogda im deca isla unatraske, samo mrtav novinar je dobar novinar 😄 ovo su sve, samo ne novinari. ne mislim u negativnom kontekstu, nego prosto to je ekipa ljudi koja iz razloga čistog finansijskog benefita bez puno ulaženja u samu priču stvara ovakve tekstove na portalima koje čita ko zna ko, jer ih ima milion. I to je kao ono radnik na traci, samo je ovde umesto jafa keksa zapravo članak. Stavi kapu i obuče radničko odelo, sedne, izroka 10 ovakvih vesti i clock outuje se. I onda da ga pitaš koje je tekstove napisao ne zna ni da ti ponovi jer prosto nije uključen u to uopšte. 14 hours ago, toma said: kakva filmska teretana kad prave set da idu kod bugarina/rusa u nekom nižebudžetnom netflix akcionom filmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 On 9/11/2021 at 9:54 AM, Lucky said: šta je uopšte ovo? 🙂 kakva avenija mimova, kakvi nju ejdž i eko četnici ... šta propušam :)) avenija mimova - neki hipster event u nsu, a gde ce drugde nju ejdz cetnici - nisam siguran ali mislim da je to sprdnja lika koji pravi one pujo sotka mimove (celin drugar valjda) eko cetnici - e ovi mozda i postoje, i vodja je valjda ovaj sto ga je cela iznabado 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 13 minutes ago, beba isus said: avenija mimova - neki hipster event u nsu, a gde ce drugde nju ejdz cetnici - nisam siguran ali mislim da je to sprdnja lika koji pravi one pujo sotka mimove (celin drugar valjda) eko cetnici - e ovi mozda i postoje, i vodja je valjda ovaj sto ga je cela iznabado 😄 ju pobogu, neko se stvarno nazvao eko četnik :)) avenija mimova me podsetilo na ono kad je @LaG pravio onaj neki meme festival u NS :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted September 16, 2021 Report Share Posted September 16, 2021 Ljudi, jel imao neko susreta sa myWorldom, Lyoness i ostalim vidovima manipulacije? Jel koristi to uopste neko? Nisam ispratio da li se uproslosti pisalo o tome, tako da se unapred izvinjavam ako je vec bilo reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts