reki Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 5 hours ago, Lucky said: možda ovo što kaže vlada, a možda piše kod koji analizira ekspersiju lica AV i onda pravi algoritam i otkriva kad govori istinu a kad laže! takav kod verovatno moze u tri linije da se napise, bez ikakve analize 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 17 minutes ago, beba isus said: takav kod verovatno moze u tri linije da se napise, bez ikakve analize 😄 ne znam nisam programer!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 a i bolje sto nisi, uzasni su to ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 nisu to ljudi Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 2 hours ago, beba isus said: a i bolje sto nisi, uzasni su to ljudi... to mi je nažalost veoma dobro poznato! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 24, 2021 Popular Post Report Share Posted August 24, 2021 Malo nas je al smo govna 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 4 hours ago, FATA said: Da nije taj ortak jedan od one trojice eminentnih strucnjaka sa kojima redovno komuniciras a koji su zavrsili medicinu? heheh, ne Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 Umro Čarli Vots 😞 Preminuo bubnjar Roling Stounsa - Vesti - Život - B92.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 2 minutes ago, manson said: Umro Čarli Vots 😞 Preminuo bubnjar Roling Stounsa - Vesti - Život - B92.net jedini što je bio normalan od njih :)) 48 minutes ago, voodoo_ said: Malo nas je al smo govna indeed! ali nema veze, ima i dobrih ovako pokoji se nađe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2021 Report Share Posted August 25, 2021 e jbg: Quote Преминуо Милан Лане Гутовић Познати глумац Лане Гутовић преминуо је на Војномедицинској академији, потврђено је Танјугу у Народном позоришту. Гутовић је био један од најдаровитијих и најсвестранијих глумаца на овим просторима, а многи ликови којима је на телевизији, позоришту и филму удахнуо живот стекли су култни статус. Гутовић је од прошле недеље био на одељењу интензивне неге на ВМА, а када му се стање погоршало, прикључен је на респиратор. rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 25, 2021 Report Share Posted August 25, 2021 rip :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 25, 2021 Report Share Posted August 25, 2021 Не ламентујем људе које нисам лично познавао, али ово ми је некако грозно тужно. Страховит лик је био ... :( 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 25, 2021 Report Share Posted August 25, 2021 sta je problem momci na isto mesto idemo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 25, 2021 Report Share Posted August 25, 2021 Није проблем. Ствар је шта остаје иза. Или не остаје. 2 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 25, 2021 Report Share Posted August 25, 2021 Gospodin za sva vremena, odrastao sam uz Pustolova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2021 Report Share Posted August 26, 2021 9 hours ago, mohr said: Gospodin za sva vremena, odrastao sam uz Pustolova. mi smo gledali kabare na VHS-u :))) evo ima čak i nešto na YT samo ne znam dal je to baš to izvođenje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Tolike godine na Linkedinu sa svim genijalnim biznis izrazima i ja tek danas saznam da ima i naziv za godinu kao što je na primer bila 2020 Covid godina - BLACK SWAN! Juče Uzurpadora, danas Black Swan, šta je sledeće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Au...pojedoh celu dinju :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 malo kalorija ima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 1 hour ago, absolute said: Au...pojedoh celu svinju :c fixed 2 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Posle više godina pažnje konačno i ja ispustih telefon, Huawei/Honor 9X Lite onaj što sam preporučivao kao best buy do 150e, leteo je dobrih metar iz ruku uvis, pa pao na pločicu i skotrljao se niz stepenice direktno na ekran. Bio sam siguran da je to kraj, ZNAM da bi i bio kraj da je Samsung ili iPhone, ovako sam samo obrisao prašinu sa njega i zvao neke keramičare da dođu sutra, ali čisto sumnjam da ovoj pločici ima spasa, iskreno. Šalu na stranu, i nije što sam njih najviše i popravljao i prodavao i najviše na njima zaradio, ali stvarno ovakve telefone niko nije pravio, i verovatno i neće više nikad 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Samsun s5 mi je padao godinama xyz puta, sedao sam na njega sa 100 kg dok mi je u zadnjem dzepu, nikad mu nista nije falilo dok nije pao sa bas vece visine i bez ikakvih ostecenja, crkla je samo kamera i to obicna, prednja radi i dalje, s20 FE koristim od pocetka godine i pao mi je takodje xyz puta, za sad nista, cisto da ne bude da je Samsung "Skvishi" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2021 Report Share Posted August 28, 2021 14 hours ago, absolute said: Au...pojedoh celu dinju :c bolje nego celu lubenaju, onda posle mrzim sebe narednih dva sata :)) 11 hours ago, millanče said: Bio sam siguran da je to kraj, ZNAM da bi i bio kraj da je Samsung ili iPhone, ovako sam samo obrisao prašinu sa njega i zvao neke keramičare da dođu sutra, ali čisto sumnjam da ovoj pločici ima spasa, iskreno. u odbranu iphonea, pa mi je iz ruke više puta nego što bih želeo da priznam, iz nekih potpuno nebuloznih situacija i svaki put sam mislio da je ded, međtuim evo drži se i dalje, valjda neću da ga ureknem! Doduše redovno kad mi padne pukne ona plastična zaštita za ekran što stavljam, ne znam kako se to desi, ali telefon se drži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 28, 2021 Report Share Posted August 28, 2021 10 hours ago, Lucky said: bolje nego celu lubenaju, onda posle mrzim sebe narednih dva sata :)) u odbranu iphonea, pa mi je iz ruke više puta nego što bih želeo da priznam, iz nekih potpuno nebuloznih situacija i svaki put sam mislio da je ded, međtuim evo drži se i dalje, valjda neću da ga ureknem! Doduše redovno kad mi padne pukne ona plastična zaštita za ekran što stavljam, ne znam kako se to desi, ali telefon se drži. But does it break pločica? 🙂 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 20 hours ago, millanče said: But does it break pločica? 🙂 ne, ali nismo ni počeli da pričamo o samim pločicama! koja klasa, koja marka, potisje kanjiža ili TAU keramika? Prva klasa ili treća? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts