manson Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 I zato će i pobediti 🙂 Možda je kineska propaganda, ali je verovato i prilično tačno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 I ja sam hteo da budem astronaut, a gle sta postadoh :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted September 2, 2020 Popular Post Report Share Posted September 2, 2020 pijanac? 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Dr pijanac? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 podsetili ste me na ovaj carski strip : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 On 9/2/2020 at 12:34 PM, manson said: I zato će i pobediti 🙂 Možda je kineska propaganda, ali je verovato i prilično tačno. naravno da je propaganda za kinu ali za ostatka sveta me ne čudi, to je sad najpopularnija stvar. nije mi jasno šta inspecija zapravo traži: Quote Градска инспекција упутила је извршно решење оператерима јавних комуникационих мрежа и услуга на територији Србије да са интернет домена компаније "CarGo технолоџис" из Београда уклоне апликацију ове компаније, сазнаје "Танјуг". da sa sajta cargo operateri uklone aplikaciju cargo? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 haha nvidia Nvidia Buys Arm From SoftBank for $40 Billion The move gives Nvidia a way into mobile chips, but the acquisition is likely to face regulatory scrutiny. samo sipa pare naokolo zarađene od kovid gaminga :)) baš me zanima koliko će arm ostati neutralan 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 Moguće da nigde u BGD nema da se kupi xbox one wireless kontroler? Niti znaju kada će, ni da li će ih nabavljati, svašta baš 🙂 Ili neće da uvoze sada ništa do oktobra/novembra i novog xboxa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 Mađari crkli zbog korone a generalno je problem za sve Microsoft konzole jer nemaju stock, prodali su previše za vreme lockdown-a a sad su verovatno proizvodni kapaciteti usmereni na novu generaciju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 4 hours ago, manson said: Moguće da nigde u BGD nema da se kupi xbox one wireless kontroler? Niti znaju kada će, ni da li će ih nabavljati, svašta baš 🙂 Ili neće da uvoze sada ništa do oktobra/novembra i novog xboxa? nema za to toliko velike potražnje ... a bogami i za PS je teže sad naći a da ne pričamo ako ti treba "egzotika" tipa PS4 kamera :)) tako da nemoj da se čudiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Videli preporučene cene novih konzola? Xbox series s/x - $299 (£249, €299) / $499 (£449, €499) PS5 digital/blue ray - $399 / $499 Koliko će kod nas biti, +~100 na ove cene, više? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Ово не звучи лоше уопште. Још ако ПС5 заиста буде могао да врти маторе игре 👍. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Trebalo bi mi par minuta da izguglam al' lepse mi da pitam ovde. Kako radi Xbox live? Mogu li u sustini sve igre sa Xboxa da se igraju na PC-u sada i ako mogu zasto bi neko sa OK kompom kupio Xbox uopste? Nemam preterano iskustva sa novim konzolama i mozda je ovo sto mislim totalno pogresno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Realno da, jedino ako nećeš da kupuješ neki pc za igranje, da ne bacaš pare na jak cpu i grafiku kupiš xbox. Ili ako nećeš da provlačiš kablove od komandnog centra, gde je pc, do dnevne sobe, gde je tv 🙂 kupiš xbox, metneš ga ispod tva i udri 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Moja pitanja su se vise odnosila na to da li kupiti ps5 ili xbox. Hvala na potvrdi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Nijedno, sumanuto je uzimati konzole na launchu sa pet igara. Da ne govorimo da je preporučena cena za igre 70$ za PS5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Jedino možda ko nema PS4, da uzme PS5 pa može da odigra 99% PS4 igara, ako to stvano bude tačno 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 3 hours ago, manson said: Videli preporučene cene novih konzola? Xbox series s/x - $299 (£249, €299) / $499 (£449, €499) PS5 digital/blue ray - $399 / $499 Koliko će kod nas biti, +~100 na ove cene, više? cene mi "smrde" na to da će opet xbox napraviti dobar posao u odnosu na ps5, kao xbox360 vs ps3, ali ajde, videćemo. Dosta su radili na svemu, plus cross-play na windowsu, gamepass, lepo su seli i smislili šta i kako dalje. Što se nas tiče, po mom infu koji imam za zemlje najbliže evropske unije nama 🙂 cene će biti 400/500e za ps5 što će reći da će kod nas ići na +20% na te cene, znači 480 / 600 okvirno. 2 hours ago, overkind said: Ово не звучи лоше уопште. Још ако ПС5 заиста буде могао да врти маторе игре 👍. svi oni vrte matore igre, ali ko još igra matore igre? 🙂 sve matore što vrede su uradili kao remaster ionako 🙂 39 minutes ago, jasamnepismen said: Moja pitanja su se vise odnosila na to da li kupiti ps5 ili xbox. Hvala na potvrdi. kad preskočiš hajlijev hejt :)) u suštini se bazira na tome da li ti odgovaraju neke ekskluzive na jednoj ili drugoj platformi, pa se zbog toga opredeliš, zatim i za to da li ti je ekipa na ps5 ili xbox da biste igrali online. ali ja bih u svakom slučaju, ne direktno zbog 5 igara na launchu sačekao koji mesec da vidimo kako se pokazuju u praksi, koji su dometi, što da ne i koje su mogućnosti krekovanja ako ih bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Ne postoji apsolutno nikakva logika sad uzeti konzolu na launchu, pogotovu ako imaš konzolu iz prethodne generacije. Sve Sony PS5 ekskluzive izlaze i za PS4 istog dana (novi Spider-Man i Demon's Souls) a Xbox nema nijednu igru ekskluzivnu za nove konzole 🙂 Tako da ako neko ima trenutnu generaciju verovatno neće biti nikakvog smisla da uzima sledeću dok se ne pojavi God of War na primer krajem sledeće godine a tad će verovatno konzola u bandlu s igrom biti koliko je sad samo klot konzola, tj 80 eur uštede. Osim naravno ako vam ne treba 4K fensi-šmensi iskustvo što 95% onih koji će kupiti zbog toga neće ni da primete razliku... Xbox jeste napravio dobar posao sa Game Pass-om ali nemam pojma kako su uspeli da pokupuju u poslednje 3-4 godine desetak ozbiljnih studija od kojih nijedan nije napravio bilo kakvu igru koja može da se pokaže 🙂 A onaj Halo Infinite debakl da i ne pominjem. Tako da ja ne delim Lakijev utisak da će biti kao u X360/PS3 generaciji, pre mislim da će ostati kao što je bilo X1/PS4. Plus PS4 All Digital ako su mu karakteristike iste kao i "velikom" (a za sad deluje da je tako) i ima 825GB SSD je mnogo bolja kupovina za 100 evra više od Xbox Series S sa 500GB SSD... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 20 minutes ago, Zwerko said: Ne postoji apsolutno nikakva logika sad uzeti konzolu na launchu, pogotovu ako imaš konzolu iz prethodne generacije. Sve Sony PS5 ekskluzive izlaze i za PS4 istog dana (novi Spider-Man i Demon's Souls) a Xbox nema nijednu igru ekskluzivnu za nove konzole 🙂 Tako da ako neko ima trenutnu generaciju verovatno neće biti nikakvog smisla da uzima sledeću dok se ne pojavi God of War na primer krajem sledeće godine a tad će verovatno konzola u bandlu s igrom biti koliko je sad samo klot konzola, tj 80 eur uštede. Osim naravno ako vam ne treba 4K fensi-šmensi iskustvo što 95% onih koji će kupiti zbog toga neće ni da primete razliku... Xbox jeste napravio dobar posao sa Game Pass-om ali nemam pojma kako su uspeli da pokupuju u poslednje 3-4 godine desetak ozbiljnih studija od kojih nijedan nije napravio bilo kakvu igru koja može da se pokaže 🙂 A onaj Halo Infinite debakl da i ne pominjem. Tako da ja ne delim Lakijev utisak da će biti kao u X360/PS3 generaciji, pre mislim da će ostati kao što je bilo X1/PS4. Plus PS4 All Digital ako su mu karakteristike iste kao i "velikom" (a za sad deluje da je tako) i ima 825GB SSD je mnogo bolja kupovina za 100 evra više od Xbox Series S sa 500GB SSD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 da imam ps4, sacekao bih sigurno ~godinu dana sa kupovinom, ovako tesko Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 Ја немам само ПС3, који ми није при руци више. А играо бих Бладорн 🙂 На то сам мислио под маторе игре. Не римејк, него просто игре за ПС4. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 7 hours ago, overkind said: Ја немам само ПС3, који ми није при руци више. А играо бих Бладорн 🙂 На то сам мислио под маторе игре. Не римејк, него просто игре за ПС4. ps4 radi, sve starije ne radi na ps5 objaviše 🙂 no sad ti je onda možda dobra prilika za ps4 pro 🙂 On 9/17/2020 at 5:09 PM, Vlada_ said: da imam ps4, sacekao bih sigurno ~godinu dana sa kupovinom, ovako tesko ovako uzimaš na launchu? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 Izbacio games, a i ostali, preorder cene, navodno traže 100% para unapred, hah https://www.games.rs/proizvodi/playstation-5-preorder digital 51.999,00 RSD standardni 65.999,00 RSD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 3 hours ago, manson said: Izbacio games, a i ostali, preorder cene, navodno traže 100% para unapred, hah https://www.games.rs/proizvodi/playstation-5-preorder digital 51.999,00 RSD standardni 65.999,00 RSD pa dobro, znači "samo" 10% skuplje nego u ostatku evrope. što će reći očekivati kod mađara iste ili malo niže cene nego u EU 🙂 a preorder raditi je blesavo samo po sebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts