cali Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 3 hours ago, Ребел said: Ја сам мислио да Нујсли није био на журци, због ћалетовог стања? Bio na warmupu dok je vrteo Coka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 On 6/28/2020 at 12:46 PM, Lucky said: Šta li je ovde stvarna priča, dal je dete stvarno pobeglo da polaže prijemni da, I na kraju nije polozila. jebi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 23 hours ago, DJAPEH8 said: da, I na kraju nije polozila. jebi ga. 😞 baš sam se nadao da će makar da prođe ... On 7/6/2020 at 8:46 PM, Ребел said: Ја сам мислио да Нујсли није био на журци, због ћалетовог стања? moguće, nemam pojma stvarno, možda nije direkt od žurke ali očigledno je bilo "u sns okruženju" tih dana 🙂 Lupio mi mošu jutros Tempo, ja kao krenuo u mesečnu nabavku i dođem tamo oko 6 kad ono tempo radi "godišnji popis" od 22h do 10h i to eto baš od sinoć kad je najavljen policijski čas i bili protesti 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Е, да и дегенерику који ме јури по форуму и анонимно ми вићује постове да пожелим да му сви највољенији умиру у мукама од рака. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 15 minutes ago, Ребел said: Е, да и дегенерику који ме јури по форуму и анонимно ми вићује постове да пожелим да му сви највољенији умиру у мукама од рака. Ček, zar ti nisi beše neki pop nešto, kakve su ovo antihrišćanske reči? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 1 hour ago, Ребел said: Е, да и дегенерику који ме јури по форуму и анонимно ми вићује постове да пожелим да му сви највољенији умиру у мукама од рака. a možda je to prosto više različitih ljudi? zamis to! 🙂 for real nemam pojma dal je jedna osoba ili više ljudi ali ono što znam je da gomila lurkuje i ne postuje ali naravno može da daje pluseve i minusOve. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Ти можда можеш да видиш. Једна особа, највише две. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 moze, ali ga boli kurac da ti kaze 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 11 hours ago, Ребел said: Ти можда можеш да видиш. Једна особа, највише две. znaš šta, zapravo ne mogu ... ne kažem da ne postoji neka opcija u podešavanjima da pročeprkam pa da kao adminima bude dozvoljeno da vide reputacije, ali od starta kako je podešeno ima on/off switch da vide svi ili ne vidi niko (makar je tako bilo na starijim verzijama foruma, nisam baš obratio pažnju otkad su uveli ovaj novi fazon ali mi deluje da je isto). Pa pošto je po defaultu "ne vidi niko" ne vidim ni ja. Čak i za sopstvene postove mi stigne "Somebody reacted to your post". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 13 hours ago, Ребел said: Ти можда можеш да видиш. Једна особа, највише две. ne budi žena. 1 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 znaš šta, zapravo ne mogu ... ne kažem da ne postoji neka opcija u podešavanjima da pročeprkam pa da kao adminima bude dozvoljeno da vide reputacije, ali od starta kako je podešeno ima on/off switch da vide svi ili ne vidi niko (makar je tako bilo na starijim verzijama foruma, nisam baš obratio pažnju otkad su uveli ovaj novi fazon ali mi deluje da je isto). Pa pošto je po defaultu "ne vidi niko" ne vidim ni ja. Čak i za sopstvene postove mi stigne "Somebody reacted to your post". Ahaha, pa cek bre, kako ja vidim na svakom postu ko je dao koju reakciju, i mom i tudjima?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 5 hours ago, Debeli said: ne budi žena. Могу да разумем ово само ако си мислио да му тражим да ми каже ко је. Нисам рекао у том смислу, него да знам да није тако како говори. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 žena si što varničiš jer te neko troluje minusima. na to sam mislio. iskuliraj. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Па иде ми на курац, јер је анонимно. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 1 hour ago, Dule_smor said: Ahaha, pa cek bre, kako ja vidim na svakom postu ko je dao koju reakciju, i mom i tudjima? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk samo da vidim jel sam ja lud, vi ovo nemate da kliknete see who reacted? inb4 Dule slusa gej muziku 80ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 (edited) dule drukara edit: nemamo, nismo moderatori Edited July 9, 2020 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 pa ok, al kako Laki bre nema kao admin, nemoguce da samo ja kao mod imam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 naravno da ima Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Dušan uzbunjivac 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Ребел said: Па иде ми на курац, јер је анонимно. pa, nije kao da ima opcija ne-anonimno vicnuti, ne znam za sve ali ja sam te vicnuo u vise navrata, i nije da imam nesto licno protiv tebe pa te proganjam na svakom postu lulz, msm nikad mi se nisi ni obratio, ali cesto su mi tvoji komentari retardirani u smislu da si preagresivan bez neke ozbiljne podloge jedan od retkih sa kojima se slazem je ovo trenutno kenjanje po sergeju na upt-u Edited July 9, 2020 by mladenq 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 (edited) Шта ти значи "без озбиљне подлоге"? А друго, ја знам да сам агресиван и да серем у фацу нарочито онима који нису у стању логички да размишљају, а нападају друге. И онда типа псујем или шта већ, то разумем. Неко ме јури по форуму и лупа ми минусе за смајли, за рендом неутралан пост, где мени неко каже нешто и ја одговорим. И вићује ми увек са закашњењем, типа, добијем минус на причајте од пре два дана, где ми је неко нешто рекао нешто као хехе и мој одговор је "него како!" и неко ми два дана касније залепи минус на то, тад сам постао уверен. Оно што ми смета је што та дебилчина, ко год да је, ако се не слаже не може да се суочи контраставом по било ком питању, него ми даје минусе на три дана старе постове. Edited July 9, 2020 by Ребел 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 (edited) 27 minutes ago, Ребел said: Шта ти значи "без озбиљне подлоге"? a ne znam ti napamet postove, ali recimo u principu da lice na ovaj razgovor sa vladom o sergeju, ne navodis konkretno koja je mrlja u pitanju ali postoji sigurno (guglaj lol), i onda si agresivan kao da je to sto pricas dokazano kroz samu tvoju tvrdnju i kao da je jasno kao 2+2=4 a kao da je druga osoba nemoguci imbecil naravno ovo sa sergejom nije najsjajniji primjer, jer kao sto rekoh gore, slazem se, i mislim da je dovoljno slusati ga 10min da se zakljuci da je kompletni imbecil, ali u nekim drugim slucajevima mi je to bio generalni utisak, nisi dovoljno jako dokazao/argumentovao stranu da bi bio toliko agresivan pa i u ovoj situaciji, msm razumem frustraciju kad mislis da te neko anonimno progoni sa minusima, ali jbt, dobijas dislajkove na ruru u 2020 (ono trivijalnost rang 999), a reakcija ti je ko da... Edited July 9, 2020 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 1 hour ago, Dule_smor said: pa ok, al kako Laki bre nema kao admin, nemoguce da samo ja kao mod imam? sto si naivan kao fata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 14 minutes ago, mladenq said: a ne znam ti napamet postove, ali recimo u principu da lice na ovaj razgovor sa vladom o sergeju, ne navodis konkretno koja je mrlja u pitanju ali postoji sigurno (guglaj lol), i onda si agresivan kao da je to sto pricas dokazano kroz samu tvoju tvrdnju i kao da je jasno kao 2+2=4 a kao da je druga osoba nemoguci imbecil Па зато што се овде ретко кад прича шта ментално захтевно и све је лако проверити и онда кажем ствари попут оних са УПТ сада и ако ми неко испадне Влада (што је најчешће, јер су људи генерално глупи), бмк баш да га бејбиситујем и водим ка одговорима и мислим да је ретардиран ако допушта себи да дискутује наводно са ставом о нечему о чему не зна ништа. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 (edited) w/e Edited July 9, 2020 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts