Lex Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Tako mu i treba kad ne jede voće, a kritički gleda i na one što uživaju u povrću! Sad nek jede panjeve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 mene, na primer, nerviraju ove nektarine koje imaju polomljene kostice.. ne moze normalno da se jedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 uznemirili ste nam Mendžija sa ovim jedenjem panjeva. stoko! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 agresivni cetvrtak laki najnormalniji covek na svetu, ali kontam da zgazi svakog goluba na kog naleti kolima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 On 27.7.2017. at 1:46 AM, gruja said: ako mozes i sutra da nam javis gde ne seku panjeve, zarad javnog dobra. Mozes u jedan post da nam kazes u kojoj prodavnici su ti isekli panjeve, a onda kada nadjes gde ne seku, da nas obavestis i o tome, tako ce kontent biti deliverovan, a jedan rurovac manje ce biti razocaran kada se vrati iz prodavnice u svakoj drugoj radnji dragi grujo, u svakoj drugoj radnji! inače, za ostale koji ne shvataju grujin britki "humor", gruja se samo šali, a ja mu ne zameram, nemojte da mislite da je on ozbiljan! 21 hours ago, rejven said: laki najnormalniji covek na svetu, ali kontam da zgazi svakog goluba na kog naleti kolima daleko bilo, baš suprotno! u drugim zabavnim vestima, noćaš u 4 se aktivirao alarm u ofisu, opet sam od sebe, ne znam 'de sam! moram da vidim šta ga aktivira ako nema ništa vidljivo da je palo ili se pomerilo itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 (edited) @rejven tgif Edited July 28, 2017 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 linkuj neku muziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 zasto bih linkovao neku muziku? treba ti da cujes nesto ili sta? mozda nesto od bjesova? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Daj Mešugu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 ne moze covek ni da se nasali vise, altiji na sve strane =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 10 hours ago, digrejzo said: ne moze covek ni da se nasali vise, altiji na sve strane =c Haha :) Zeza ovaj mešuga! csb za danas, zove me baba da mi kaže da je samostalno odlučila da kupi novi broj mobilnog 064 ... ja kao ok, da ne ulazim sad u celu problematiku. Kaže, sad će da me pozove, pa da mi ostane broj. Ja rek'o važi. Ne dešava se ništa pet minuta. Pozovem ja nju, kaže ona "jao nešto zeza, ne znam, neće, evo zapiši broj". Zapišem ja broj, pozovem je, javlja se neki lik "Pošta izvolite?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Baba bila kod jove travara Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 za babu bar postoji opravdanje, za mene ne NAime Imam poseban telefon u koji mecem srBsku karticu kad sam ovde, i da me mogu okrenuti, a i da teterujem preko nje na prmarni nexus sa briselskim brojem - viber mi je vazan. Za to sam koristio nokia 520 winphone, razbio sam ga nedavno pa uzeo kevin htc desire s, divan telefon. Koji sam sinoc zaboravio na klupi. I sta cu, blokiram karticu, uzmem zamensku, i gledam da nadjem isti htc da vratim kevi a i da jelte teterujem net na nexus. I ubacim vip karticu u nexus cisto da keva ako okrene ne provali da je blokirana kartica i ne skapira da sam joj izgubio artefakt, i ne lezi vrze viber radi i pored promenjenog broja. Sad se pitam dal sam tolki retard, da nisam znao da je viber nezavistan od broja. Ili me memorija ipak dobro sluzi, bio je nekad, vise nije, ili se meni sve pomesalo... Ima neko htc desire s na prodaju? Jos ne smem kevi da kazem da sam ga izgubio... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 ja nemam viber ali mislim da je oduvek bio povezan sa brojem a ne sa uređajem - jedino ako nije "ili jedno ili drugo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ja zavrsio sa poslom, sutra krecem na Ohrid iliti more za siromasne 7+1 meseci nisam imao odmora uopste, jedva cekam ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Bravo Coko! Ne veruj navigaciji kroz Makedoniju, samo prati table, i ofc tankaj tamo, dizel 80 centi great succeas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 22 minutes ago, Lucky said: ja nemam viber ali mislim da je oduvek bio povezan sa brojem a ne sa uređajem - jedino ako nije "ili jedno ili drugo". Pa eto izgleda da nije Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Koji broj ima ta zamenska kartica? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 49 minutes ago, exile said: Ja zavrsio sa poslom, sutra krecem na Ohrid iliti more za siromasne 7+1 meseci nisam imao odmora uopste, jedva cekam ovo nikad nisam kapirao što neko ide na ohrid, ne verujem da je do cene jer nije jeftino tamo a svakako mi deluje da je jeftinije da odeš i na paraliju, ali makar vidiš more. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 1 hour ago, alfa said: Koji broj ima ta zamenska kartica? Isti kao stari srpski. Mislim da nisi skapirao šta me muči - viber je bio instaliran na belgijskom broju, i nastavio da radi sa srpskom karticom (nova, staru u désire s sam blokirao)-eto to me čudi. Jedino što može biti razlog je ako je nekad ovaj nexus bio na srpskom broju, e toga se ne sećam. Znam da sam ga uzeo par dana pred odlazak, a nisam siguran da sam ga koristio ovde. Mada verovatno jesam, i zato radi viber... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Vajber ti je vezan kao nalog za broj (i salje ti sms ili te zove da potvrdi to kad prebacujes na novi uredjaj). S druge strane kada ga jednom instaliras na nekom uredjaju dok ga ne obrises ili se ne izlogujes ostaje vezan za uredjaj a ne broj. Tipa odem u grcku, kupim karticu, ubacim i dalje je aktivan "srpski" Vajber. A posebno nema veze s time sto ti je nekada davno u tom telefonu bila srpska kartica :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Iskreno nisam shvatio šta kažeš. Kažeš da je vezan za broj, a onda za uredjaj. Uglavnom nisam očekivao da će raditi na telefonu gde je viber povezan na belgijski broj, sa karticom sa srpskim brojem, jer sam mislio da je jedini parametar za rad viber baš broj. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Pa valjda ako se na jednom uređaju loguješ na viber sa jednim brojem, ako nakon toga izvadiš karticu iz tog uređaja ali ne izloguješ viber tj. ne zameniš viber nalog, ostaje vezan za taj uređaj bez obzira što nema više taj broj. to bi moglo da objasni tvoju situaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Da, upravo sam to i napisao - uredjaj i nalog se povezuju brojem. Jednom kada je uređaj povezan na taj nalog svejedno je da li je ta kartica (ili uopšte bilo koja kartica u telefonu). U krajnjem slučaju tako ga instaliras i na tablet koji nema karticu - posalje ti kod na telefon ti ga samo iskopiras. Dok se ne izlogujes radi bez problema. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Au gde ode ta tehnika Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts