Dule_smor Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 za atletiku ofc http://www.washingtontimes.com/news/2017/apr/7/andraya-yearwood-transgender-athlete-stars-on-fema/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Salje mi rodbina na FB : Bok Ja sam mark Direktor facebooka Pozdrav svima, čini se da su sva upozorenja bila prava, upotreba Facebooka košta novac Ako ovu šifru šaljete 18 s vašeg popisa, vaša će ikona biti plava i ona će vam biti besplatna. Ako mi ne vjerujete sutra u 18 sati da će facebook biti zatvoren i otvoriti ga, morat ćete platiti, to je sve po zakonu. Ova poruka je obavijestiti sve naše korisnike, da su naši poslužitelji nedavno vrlo zagušeni, stoga tražimo vašu pomoć u rješavanju ovog problema. Zahtijevamo da naši aktivni korisnici prosljeđuju ovu poruku svakom od vaših kontakata kako bismo potvrdili naše aktivne korisnike Facebooka ako ne pošaljete ovu poruku na sve svoje facebook kontakte, vaš će račun ostati neaktivan i posljedica gubitka svih Vaš konting prijenos ove poruke. Vaš će SmartPhone biti ažuriran u idućih 24 sata, imat će novi dizajn i novu boju za chat. Poštovani korisnici Facebooka, učinit ćemo ažuriranje za facebook od 23:00. Do 05:00 ujutro ovog dana. Ako to ne šaljete svim svojim kontaktima, ažuriranje će biti otkazano i nećete imati mogućnost razgovora s vašim facebook porukama Hoće li platiti stopu, osim ako niste čest korisnik. Ako imate najmanje 10 kontakata Pošaljite ovaj sms i logotip će postati crveno da bi označio da ste korisnik Potvrđeno ... Završimo je besplatno Sutra počinju prikupljati poruke za facebook na 0,37 centi Proslijedite ovu poruku na više od 9 osoba vaših kontakata i bit će vam bez životnog stila da biste mogli gledati i to će zeleno okrenuti loptu Od gore učiniti i vidjet ćete Facebok je sada slobodan, pošaljite 10 ljudi da ponovno aktiviraju vašu uslugu bez troškova :D :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Seems legit. Koliko ja tih poruka dobijem od random rodbine/poznanika, i ne mogu da verujem da ljudi stvarno veruju u to... Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 klasican gastos sindrom, hoce kao dres srbije klasika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 moracu da zabodem ip7 preko koka kole definitivno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 njemacki je lak jezik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 (edited) ajde jedno ana.rs pitanje drugar mi je dobio cerkicu skoro, i za vikend idemo da je vidimo nas 4 drugara. sta je ok pokloniti? ili samo dati lovu? recimo da je svima budzet po 20-30e Edited June 14, 2017 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Lova je skroz ok. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Samo pare, za igračke je mala, ostalo su im kupili roditelji ako nisu baksuzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 On 6/13/2017 at 3:45 PM, sttevann said: Koliko ja tih poruka dobijem od random rodbine/poznanika, i ne mogu da verujem da ljudi stvarno veruju u to... Ja nisam nikad dobio nešto tog tipa, a mislio sam da sam svašta video na FB-u :D Primer video sam da neko od mojih poznanika lajkuje sliku koju je okačila stranica naziva tipa "OSTROG", sa kometnarom "Ko lajkuje ovu sliku OSTROG će doneti sreću i zdravlje njegovoj porodici" :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 3 hours ago, grb1tj said: ajde jedno ana.rs pitanje drugar mi je dobio cerkicu skoro, i za vikend idemo da je vidimo nas 4 drugara. sta je ok pokloniti? ili samo dati lovu? recimo da je svima budzet po 20-30e 'bebama' se valjda poklanjaju dukati (tj zlatni novcici)? kao doneo si poklon, a u sustini si doneo nesto jos bolje od love, za stek Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Јер чуваће те дукате Јел ти живиш на Дедињу, Владо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 apsolutno ne znaci da ce ih zavaljati odmah ako nisu prepuni kesa Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Ako se i donose dukati, a to zavisi od dela Srbije, donose ih baba/deda ili najbliža rodbina, ne ortaći Daj pare za pelene i mleko nigger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Naravno, pusti Vladu burzujcinu!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 22 hours ago, grb1tj said: ajde jedno ana.rs pitanje drugar mi je dobio cerkicu skoro, i za vikend idemo da je vidimo nas 4 drugara. sta je ok pokloniti? ili samo dati lovu? recimo da je svima budzet po 20-30e Bukvalno sam prosle nedelje isao kod drugarice koja se porodila, isto sam pitao koji su obicaji. Lepo bi bilo da uzmete za mamu neko cvece, a kintu stavite u krevetac, to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 a ćale neka puši karu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Otac kolac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Ćale braćale Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Jel i dalje postoji mirc kanal ili visite na viber/whatsup sada? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 27 minutes ago, [BMF]Psycho said: Jel i dalje postoji mirc kanal ili visite na viber/whatsup sada? Postoji naravno. Samo Ivke i ja smo tamo, ponekad dodje Sonta :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Sve ređe i ređe... :) Ali obećavam da ću se pojavljivati češće :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 sve je mrtvo :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts