f4ts0 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 ovo je mnogo interesantnije! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Juče me je posle dugo vremena i to na totalno neočekivanom mestu (okretnica 22ke) saleteo neki lik sa pričom "evo otpustili su me iz Laze, evo nalazi i rešenje, daj pare za kartu" i ovaj je neki novi, nisam ga viđao do sad. Neverovatno mi je da ta priča i dalje prolazi kod ljudi - razumem da možda sa'vataju neke babe ili decu, šta znam, ali da taj vid prevare i dalje radi na celu populaciju (jer ne bi to radio da ne funkcioniše) mi je rofl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Mislim da je tu "prevara" sekundarna pošto prvi zid koji treba da prođe onaj koji prosi je da li taj čovek od koga ište "voli" ili "mrzi" prosjake. Zato priča ne mora da ima nikakav realan smisao, jer postoje ljudi koji uvek daju i postoje ljudi koji nikada ne daju. Ovih između je najmanje, a i kad daju to je verovatno jednom u deset slučajeva ako ne i više. To je moje mišljenje, nemam nikakvu referencu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Ja se slazem sa Bolom. Ja uvek dam, jer srce me boli kad ih vidim sirotinju, kad ih vidim raspale, musave, bez perspektive i zivota. Pa makar nesto... I one babe od 80 godina sto prodaju ubrano cvece, kod njih uvek kupim, odnesem kevi ili zeni, a babi ostavim 10 puta vise neg sto je trazila. Isto i onim sviracima dajem, jer se barem trude, a i skoro me svaka pesma pogadja. Cigane na semaforima ne mogu da gledam ocima. Uglavnom ove starije. Ali kad mi dodje tuzno cigansko dete, onda opet dam, jer ne znam ni ja zasto :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Ja juče u pošti onoj ogromnoj kod Studentskog trga, red u zmijici sa jedno 50 ljudi otprilike (procena). Ide relativno brzo, rade 4 šaltera, uplate-isplate. Čekam ja tako, kad hop, jedna krupna, okrugla baba na šalter odmah sa vrata, preskače zmijicu i kuka šalteruši "pustime, uzmi mi, daj mi, aaaa, bole me noge". Po meni, možda je bole, možda ne, stav nadrkan maksimalno, sa kuknjavom u glasu. Šalterska službenica je odjebava, kaže "poy, čekajte red, ne mogu da vas pustim, čekaju svi". Baba odlazi na drugi šalter, smara isto, u međuvremenu je neko pusti, sve ona brzo završi o ode normalno hodajući. Druga baba, posle 2 ipo minuta, slični gabariti, isti scenario, unjkaviji glas, nadrkan, glasan stav, samo sad ima i štap za hodanje i takođe joj je mnogo teško. Odjebava je šalter 1, odjebava je šalter 2, dolazi do mene jer sam tad stigao na red, onako preko kurca me pita, ja je puštam i u sebi se mislim "jebem ti baba baš malo mater" @prosjaci, dajem ponekad, ja sam srednja Boletova grupa, kad racionalizujem davanje, dobiju ništa, kada sam smoren onda sam emo i onda dobiju koješta. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 22 minutes ago, Udo Tvrdi said: Ja uvek dam hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 17 hours ago, togFU said: glupi Srđan, trebao je da promeni ime u "naša Cica" i sabio bi život. Kad smo kod teme burgera, kad budete u NS idite u Toster, dobri su burgeri i pivo! Btw Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave E nikako da odem do Tostera, ali bejah u Tehnologu, ali nisu burgeri nego neki custom made sendvici koji sabijaju zivot i imaju toceni Punk, swe pohwale Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Sve pohvale i od mene za Toster, bolji mi je njihov burger nego u BH u bg-u ali svakako, bg>ns :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Samo vi omalovazavajte NS, a kad hocemo da se odvojimo jer ste tako arogantni, onda placete ko zene i vicete Amerika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Ja prosjačenju prilazim kao performasu. Ukoliko je glumac, a prosjak mora biti glumac, dovoljno šarmantan i kul, ili originalan, možda će dobiti nešto. Mada bi realno bilo da nikad nikome ništa ne dam. Samo tako je fer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 1 hour ago, Lex said: Ja prosjačenju prilazim kao performasu. Ukoliko je glumac, a prosjak mora biti glumac, dovoljno šarmantan i kul, ili originalan, možda će dobiti nešto. Mada bi realno bilo da nikad nikome ništa ne dam. Samo tako je fer. jel to ono kad ti dođe ciga pa nije da hoće samo da opere šoferku, nego i odrepuje, stoji na rukama i još posle ispriča vic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Pricao mi kolega, njegova devojka u kolima ceka na semaforu, i prilazi joj ciga, i ona: "Nemoj da peres, molim te." Kaze ciga: "Ajde onda da ti bar ispricam vic" I pita je: "U cemu je razlika izmedju cige i crnca?" I onda je pogleda onako, namigne, i kaze: "Nema razlike" Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Majko mila ala smaraju domoroci ovde sa tim pranjem šoferke. A Englezi još gori kad krenu da se izdiru po njima, mada je jedan popio batine skoro. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 i sta ti je rekao kolega da mu je rekla riba?jel ima il nema razlike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 U drugim vestima uhapšen veliki diler droge, oprema za rudarenje bitcoina izgleda nije pružila otpor prilikom hapšenja! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 1 hour ago, sttevann said: Pricao mi kolega, njegova devojka u kolima ceka na semaforu, i prilazi joj ciga, i ona: "Nemoj da peres, molim te." Kaze ciga: "Ajde onda da ti bar ispricam vic" I pita je: "U cemu je razlika izmedju cige i crnca?" I onda je pogleda onako, namigne, i kaze: "Nema razlike" meni redovno prosipaju onaj: - kako se zove ciga bez kola? - nikola :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) 22 hours ago, togFU said: glupi Srđan, trebao je da promeni ime u "naša Cica" i sabio bi život. Kad smo kod teme burgera, kad budete u NS idite u Toster, dobri su burgeri i pivo! Btw Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave Meni u Tosteru burger bas prosek. S druge strane, NS generalno nema po meni dobar burger. Harveys onaj sto je bio u novosadskog sajma je bio dobar i za ne verovati kafemat je imao kidanje burger al su ga zamenili sa neka dva bedna mini burgera jer se masa zalila da ne mogu da ga zagrizu i da je masan i tezak, tako sve stvari koje burgeru zapravo idu u prilog... Dok BG bas sabija burgere :S Edited September 13, 2016 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 jeo u tosteru pre par meseci, pristojan burger. vlasnik nas je usluzio cini mi se, dok je odnosio nakon jela smo mu pomogli da natovari itd. pa nas je pitao odakle smo, jer bi mu lokalci eventualno postavili nogu, glupi madjari! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 8 hours ago, Lucky said: jel to ono kad ti dođe ciga pa nije da hoće samo da opere šoferku, nego i odrepuje, stoji na rukama i još posle ispriča vic? Nemam šoferku, pa mi se tako nešto nije dešavalo, ali konceptualno ima smisla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 5 hours ago, Longleyy said: Meni u Tosteru burger bas prosek. S druge strane, NS generalno nema po meni dobar burger. Harveys onaj sto je bio u novosadskog sajma je bio dobar i za ne verovati kafemat je imao kidanje burger al su ga zamenili sa neka dva bedna mini burgera jer se masa zalila da ne mogu da ga zagrizu i da je masan i tezak, tako sve stvari koje burgeru zapravo idu u prilog... Dok BG bas sabija burgere :S u jeo sam redovno u tom harvisu kad sam češće dolazio u ns, dobar je bio baš. 52 minutes ago, Lex said: Nemam šoferku, pa mi se tako nešto nije dešavalo, ali konceptualno ima smisla... onda je krajnje vreme da nabaviš šoferku, zabava je zagarantovana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) to bi bilo krajnje raskalasno, ko jos ovde poseduje tako luksuzno auto da mu treba soferka Edited September 13, 2016 by Orange Bud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 uBlock Origin majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 4 hours ago, tortky said: Adblock+ od sada prikazuje određene reklame (koje su debelo plaćene kapiram). vrh Odavno "bukti rat" između adblock ekipe i publishera + gugl i ostala braća baš tim povodom. čim je ogroman keš u pitanju svi bi deo kolača, biće zanimljivo videti kako će se to razrešiti jer ovi hoće da ih skroz banuju zbog toga što puštaju "poneku" reklamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Ko da ih banuje odakle ? Google će verovatno da nudi Acceptable Ads platformu kao opciju kupcima oglasa, win win, sem za korisnike :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 isforsirani vića je isforsiran :) 4 hours ago, Shekk said: Ko da ih banuje odakle ? Google će verovatno da nudi Acceptable Ads platformu kao opciju kupcima oglasa, win win, sem za korisnike :p ne mogu da nađem najskoriji članak koji sam čitao, ali ima nekih da se nađe na searchu, poput ovog - https://pagefair.com/blog/2015/google-losing-billions-adblock-devils-deal/ u suštini napraviće dil na kojem će korisnici biti na gubitku, ofc, ali su trenutno u "wild west" fazonu i "ne otkrivaju sve karte". mislim da se gugl istripovao da će lako da reši problem svojom veličinom i "pipcima" ali izgleda da u se zeznuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts