FATA Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 mohr mislim da nemas pravo glasa Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Kako da se bavim data gatheringom u Doti Fato reci mi :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 ja ladno ne bih znao da sa 100% sigurnošću odgovorim na ta pitanja lol za mape koje se igraju: znam sigurno da se igra dust2, train i inferno sam video ali nisam siguran da li se igraju na turnirima :) a pro ekipe bih lupio, kontam da i dalje postoje SK, fnatic, i možda neki nemci tima mTw a za dotu realno ne znam, cilj je uništiti protivnika? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 sto je najgore, inferno se vise iz-ne-znam-kog-razloga-kad-je-najbolja-mapa ne igra vise na turnirima, glupi gaben retard also SK i mTw ne postoje vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 uvek se igra na sigurno kad te pitaju timove znači fnatic, na vi i 4glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 16 minutes ago, rejven said: sto je najgore, inferno se vise iz-ne-znam-kog-razloga-kad-je-najbolja-mapa ne igra vise na turnirima, glupi gaben retard also SK i mTw ne postoje vise :D nemaš pojma, proverio sam, SK postoji i CS im igraju BRAZILCI lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 4 hours ago, FATA said: zove najaci mob 3 hours ago, mohr said: mirisem od kako je al ste nepismeni, plakao Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 SK ne da postoji nego su trenutno ubedljivo najjaci,od stare garde fallen i fnx kidaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Jel onaj veliki sa štitom spada u mobove? Ili oni magicni dinosaurusi? Ili misli na obicne mobove? Pitanje mu nije najjasnije, kako je on tu dobio posao? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 misli se na roshana verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 al ste nepismeni, plakao Jbg ne ide svako u skolu u jajincima Sent from my LG-D802 using Tapatalk @nikita Nisam ni ja sigiran lol, ali koliko sam razumeo pricao je o nekim botovima @rest Zakucao sam kod timova pa sam nabrojao samo 2. Virtus i 4glory.. Ostalo je bilo laca de_dust, de_nuke, de_train emka je jaca od kalasa, roshan itd.. Imao sam pitanja i iz svoje oblasti, ali ova su mi bila nekako najzanimljivija:-) Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 ja sam znao odgovor na sva pitanja. Naravno, to je bio deo finalnog intervjua za rad u deusu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Lucky, zasto bi neko bacao forice sada ako nema plusovi? Moze neka mesecna nadoknada, neke pare? Budimo realni, da nije nas saljivdzija forum bi umreo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Ja sam za to da se, pored plusa i minuseva, uvedu i plsi. Drale bi profitirao na uptu sa plsima! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 realno dajte neku paletu ocenjivanja, ne mozes deia minusom ili rekija plusom oceniti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Reki, nesto si se ulenjio sa menjanjem profilnih slika na fb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 48 minutes ago, rejven said: Lucky, zasto bi neko bacao forice sada ako nema plusovi? Moze neka mesecna nadoknada, neke pare? Budimo realni, da nije nas saljivdzija forum bi umreo. seti se kako je bilo nekad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 sta je ovo koji kurac, logujem se na rur posle sto godina, nema UT subforuma, sve sareno, kakvi pokemoni, kakve picke materine :D gde ste sise :D sad sam iskopao neke stare threadove sto imam save-ovane kao txt i html, pa sam se izvristao od smeha, pa reko da svratim da bacim oko sta se desava. kad ono diznilend :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 32 minutes ago, Lucky said: seti se kako je bilo nekad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 20 minutes ago, ch1zra said: sta je ovo koji kurac, logujem se na rur posle sto godina, nema UT subforuma, sve sareno, kakvi pokemoni, kakve picke materine :D gde ste sise :D sad sam iskopao neke stare threadove sto imam save-ovane kao txt i html, pa sam se izvristao od smeha, pa reko da svratim da bacim oko sta se desava. kad ono diznilend :D Samo zbog tebe ubacujemo CGI irc skin! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Nah, nema potrebe da plasimo decu pikselima :) Appreciated though Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 1 hour ago, alfa said: Ja sam za to da se, pored plusa i minuseva, uvedu i plsi. Drale bi profitirao na uptu sa plsima! ali da uvedemo i nopls... ono kao ubio sam dva lava i tri žirafe i sedamnaest noplsova. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 laki skroz iskljucio reputaciju da bismo se na kraju zadovoljili i samo plusima umesto da kukamo za minusovima. vjesto nema sta! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 6 hours ago, mncu said: Reki, nesto si se ulenjio sa menjanjem profilnih slika na fb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 ladno je vec sreda :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts