f4ts0 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 45 minutes ago, Majstor bora said: Nije nisam uopste u tom fazonu nego moji roditelji nikada nisu kupovali te stvari i nekako nikad u zivotu nisam imao salame u ishrani. Sto je najgore ja ne znam ni kakvog je ukusa sve to jer nikada to nisam jeo, moji roditelji su mi od malena govorili kako je to uzasno lose i da to ne treba jesti i tako nikada nisam to ni kupovao a ni jeo. Kupicu bas ako se setim sledeci put kad budem isao u nabavku cisto da probam, ne verujem da je bas toliko smece... umirem umirem, hvala ti dei, kolko se samo smejem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 meni nije smešno... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Da li sam los covek ako imam zelju da svakom ko mi kaze kako su pokemoni do jaja stavar uletim klizeci sa obe noge? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Ovaj dei je kralj :D sto se pokemona tice, imam tu igricu na nintendu i nikad u zivotu je nisam probala, niti imam zelju, a narocito sad ovo gubljenje uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 (edited) zamišljam deija kako odlazi u maksi deluxe i govori daćete mi 4 unce vaše najjeftinije sirotinjske salame Edited July 17, 2016 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 toe to proto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Samo da se ne zajebe da traži Poli, to je za pokondirenu sirotinju koja bi da parizer plati po ceni praške šunke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 ja mogu od salama samo parizer da jedem, od sunke i ostalih mi se pegla :( koji sam antide1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 e da, sad mi pade na pamet: Dei, da li si ikada jeo pizza parče, kaprićozu, u Sorabiji? Dei, da li si ikada jeo index sednvič u Sorabiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 koji bolid, jos uz ovo mentolsko izrazavanje, kao da citam sastav nekog trecaka Sent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Index sendvic \o/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Poli ima taj ukus koji je privlacan a i papci su sitno mleveni pa izgledaju deluxe pasta, ali ja kada sam gladan meni je dobar i najjeftiniji parizer. Jos kada mi ga naslaze u pola leba i malo jeftinog kackavalja, jooooj topline oko srca. Posle 1h krece suptilno podrigivanje kroz nos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Ја мислим да се он само зајебава са нама. Али лоше. :( Покемони призивају Кармагедон. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 1 hour ago, Orange Bud said: Poli ima taj ukus koji je privlacan a i papci su sitno mleveni pa izgledaju deluxe pasta, ali ja kada sam gladan meni je dobar i najjeftiniji parizer. Jos kada mi ga naslaze u pola leba i malo jeftinog kackavalja, jooooj topline oko srca. Posle 1h krece suptilno podrigivanje kroz nos Realno je najbolji parizer za 180 kinti kilo, koji u sebi već sadrži kačkavalj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 (edited) 6 hours ago, Majstor bora said: Nije nisam uopste u tom fazonu nego moji roditelji nikada nisu kupovali te stvari i nekako nikad u zivotu nisam imao salame u ishrani. Sto je najgore ja ne znam ni kakvog je ukusa sve to jer nikada to nisam jeo, moji roditelji su mi od malena govorili kako je to uzasno lose i da to ne treba jesti i tako nikada nisam to ni kupovao a ni jeo. Kupicu bas ako se setim sledeci put kad budem isao u nabavku cisto da probam, ne verujem da je bas toliko smece... Ne znas sta je Novosadska salama, parizer, posebna salama? Neizostavno jelo svakoga u Srbiji, a i sire. Da ne nabrajam dalje kojih sve salama ima. Jeo si pizzu, jeo si sigurno index, jeo si djacke sendvice sigurno. Dei druze, nemoj molim te. Posle ko zna koliko godina tebi je odjednom sinula ideja da pazaris i probas "po prvi put u zivotu" salamu. Gde su te komete? Da se javim, dosao 08.07 nazad za Srbiju na mini godisnji odmor. Uznapredovao sam, postao sam poslovodja u magacinu, drzim linije 3-4-5-6 (linije na kojima se proizvode lcd paneli. Vracam se 24.07 nazad i ostajem najverovatnije do decembra. Krenuo sam da polazem za viljuskar, naucio sam jezik, potpisao sam direktan ugovor sa Samsungom, nemam vise nikakve veze sa agencijom. Postoji velika verovatnoca da me prebace u Rusiju u njihovu fabriku da radim jer tamo treba da se otvore nove proizvodne linije. Zadovoljan sam, uradili su mi i papire, mogu da ostanem godinu dana neprekidno da radim. Ide ka boljem. Ali, jos su plate tamo male. Naravno, bolje su nego u SRbiji ali opet za Evropsku Uniju, to je malo. Cilj mi je da odem u Nemacku da radim. Prica se da ce se otvoriti jedno postrojenje u Srbiji i to su rekli malo pre nego sto cemo otici na godisnji. Koliko u tome ima istine ne znam ali u to ne verujem. Nenormalno je koliko se dnevno izbacivalo televizora. Ukupno ima 13 linija, svaka linija ispunjava plan od 3.500 televizora minimum, raznih dimenzija. Ogromne su to pare a velika vecina televizora ide upravo za Rusko trziste. 2 minutes ago, Astora said: Usro sam quote, pa ako neko moze, neka ispravi, jbg. Edited July 17, 2016 by Astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 5 hours ago, f4ts0 said: umirem umirem, hvala ti dei, kolko se samo smejem Ako se smejete onda je sve super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 To teh hilzzzz.... Ni na moru nema mira...fuufufu Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 ko je ta dro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 ....ga... Ne znam pitaj Kjuty-ja.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 5 hours ago, togFU said: e da, sad mi pade na pamet: Dei, da li si ikada jeo pizza parče, kaprićozu, u Sorabiji? Dei, da li si ikada jeo index sednvič u Sorabiji? De1, jel si jeo rusku salatu na slavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 od salata cepa samo šopsku al je zove švapska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 De1; 20 mesta prazno; peja; 50 mesta prazno; vlada; situacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 ahaha, gde su sad plusevi za protu, togfua i vitju, pravda za reputaciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 vece dobrih fora Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts