prota_ Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 46 minutes ago, Zwerko said: Mislim da je Istok clan Mense :) mislim da samo ima žeton za mensu hhhhue 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 8 minutes ago, Touche said: Imam ad block plus, ja imam oba i nemam nikakvih reklama 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 To je to, imao sam samo Adblock na chromu, dok na mozzili imam ABP i sve radi kao podmazano. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 uBlock Origin preporučujem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Kako Vudica uvek uleti sa nekim alternativnim niko nikad nije cuo resenjem :D vudica andergraund 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted June 2, 2016 Popular Post Report Share Posted June 2, 2016 Ju-blok oridžin furam u pejl munu Andergraund sam jako, dušmani nek trunu Rime su mi slabe, kučine i trice Od salate posve volim od svinjske guzice Brejkitdaun 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Ja se nadam da si ti ovo smislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 (edited) ja se nadam da nije nego da je ovo KrekiSkit Edited June 2, 2016 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Mendzi krenuo u skolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted June 2, 2016 Popular Post Report Share Posted June 2, 2016 jebo te mendzi 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Lmao tako je bre odma djon! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 55 minutes ago, Longleyy said: Lmao tako je bre odma djon! samo tvrdo :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 12 hours ago, Zwerko said: Mislim da je Istok clan Mense :) Pa nije Istok underachiever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 au vudu šta ti reko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 pa onako Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 3 hours ago, kruko said: Dobro jutro, radujete li se vikendu kao mendži pivu, reki koski, vudu novoj verziji ubuntua i coka webexu sa pakistancima? Opa vikend! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maric13 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) Dobro jutro svima. Ako vam nije problem, pomozite mi i udjite u ovaj link, u pitanju je nagradna igra. Hvala :) Edited June 3, 2016 by maric13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 de si bre maricu jebo te pas ludi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 On 6/2/2016 at 0:48 PM, Touche said: Kako covek da se oslobodi reklama na youtube-u? Od danas su pocele da mi prekidaju snimke dok ih gledam i ne postoji nacin da ih ugasim, gledao sam overwatch 3 puta do sad. Ads have won? Isto i kod mene, totalno sam se šokirao - do sad je samo cepala ona glupa YouTube pesma svako malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Ljudi, iznajmila bih splav na dan-dva, ali ne splav klub vec splav kucicu. Da li neko zna, ima kontakt nekoga ko iznajmljuje? Za 10-15 ljudi, i da ima mesta da nekoliko ljudi prespava. Ima neki kod Kurosave koji sam htela da iznajmim ali je prebukiran. I da, bilo bi idealno da je tu negde u gradu, ali ako mora, moze i negde dalje. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 kad da svratimo na zurku na splavu i koliko piva da ponesemo stanko i ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Stanko ne moze jer je seljacina a ti si dobrodosao, samo ponesi radze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Pazi se Dule.. Da ne bude eyes wide shut.... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 15 hours ago, mncu said: Ljudi, iznajmila bih splav na dan-dva, ali ne splav klub vec splav kucicu. Da li neko zna, ima kontakt nekoga ko iznajmljuje? Za 10-15 ljudi, i da ima mesta da nekoliko ljudi prespava. Ima neki kod Kurosave koji sam htela da iznajmim ali je prebukiran. I da, bilo bi idealno da je tu negde u gradu, ali ako mora, moze i negde dalje. Thx ono što sam ja viđao da ljudi rentiraju su mahom manji splavovi, nisam siguran da bi odgovarali tvom konceptu, bilo je po oglasima i mahom su tamo posle Makiša. btw, juče nešto poslom svratio do Credit Agricole banke, prvi put u životu sam bio u nekoj tako manjoj banci (obično komercijalna, inteza itd) - ne samo da je ekspozitura mala neka zbudžena kao da je kiosk-prodavnica, nego nemam pojma ni gde nalaze onaj kadar, to izgleda šakom i kapom zapošljavaju samo da imaš bilo kakvu diplomu ekonomije. Vrhunac je što na kraju kao da se nešto nakačim na WiFi, i riba mrtva ladna kaže "evo nakačite se na Rajfajzen, ovo je password, mi još nemamo WiFi" :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts