Lucky Posted May 27 Report Share Posted May 27 33 minutes ago, reki said: uh kad vidim ovakav WoT (koji ne citam ofc) od zvekija o nekim glupostima, samo lupim minus i sign outujem se dosta propuštaš, sigurno bi ti se dopalo što je Zw nosio rernu na drugi kraj grada pa je posle vraćao kući neobavljena posla! 54 minutes ago, Zwerko said: Po zakonu ti sad uvek možeš da vratiš nešto tamo gde si ga kupio i da oni šalju u servis, uvedeno je to pre sad više od nekoliko godina. Tipa bakuta kupi mikser za kuhinju u Gigatronu, on rikne, da ne bi morala ona da juri koji je ovlašćeni servis i sl samo odnese u Gigatron i oni joj završe sve oko garancije, i pozovu za par dana da dođe po svoj popravljeni mikser. U teoriji, u praksi se realno više isplati da odeš pravo u servis i završiš to sa računom, serijskim brojem i sl, ako je u pitanju uređaj koji je relativno lako nositi i imaš mogućnost da odeš direktno u servis. stvarno zvuči ok na papiru, posebno za ljude iz unutrašnjosti, ali u praksi deluje kao horor story prebacivanja odgovornosti 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 27 Report Share Posted May 27 (edited) jeri ima negde da se pazari kuler sa USB konektorom? malo bih da modujem komodicu da izvlaci topao vazduh od konzole, al' ne nalazim nista na guglu =c edit: ili postoji fora da 3pin/sata/molex/sta-vec nekeko konvertujem u USB-A? =o Edited May 27 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 27 Report Share Posted May 27 Ovako nešto? https://gigatron.rs/prenosni-racunari/dodatna-oprema-za-laptop/usb-ventilatori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 27 Report Share Posted May 27 uh, ne, vise ovako: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 28 Report Share Posted May 28 Ne znam gde ovde imaš da kupiš, ali ima ovako nešto na Aliexpress-u ako te ne mrzi da čekaš: https://vi.aliexpress.com/item/1005005453331843.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.2d011cfdZkDBbH&algo_pvid=ac1ac2b1-7433-42aa-8ce3-9f554645c5e7&algo_exp_id=ac1ac2b1-7433-42aa-8ce3-9f554645c5e7-0&pdp_npi=4%40dis!EUR!1.91!1.91!!!2.03!2.03!%402101dee017168865287264432e6b83!12000033143128150!sea!SRB!163429175!&curPageLogUid=UpR5EZyeTYSZ&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A I naravno ovo je jedan od milion tamo, nemam pojma koji zapravo valja, ali kapiram da je to to što tražiš pa iščačkaj da poručiš ako ti nije hitno. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2 Report Share Posted June 2 Mislim da sve šta sam imao na terasi više nije na terasi :)) sad samo da provalim šta mi je sve doletelo od komšija. ovakav uragan u sekundi dugo nisam video. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3 Report Share Posted June 3 8 hours ago, Lucky said: Mislim da sve šta sam imao na terasi više nije na terasi :)) sad samo da provalim šta mi je sve doletelo od komšija. ovakav uragan u sekundi dugo nisam video. Rezime je jedna izgubljena prazna plastična žardinjera i par biljaka bez svojih saksija :)) ostalo deluje da je u okvirima terase, iako na različitim lokacijama :)) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted June 4 Popular Post Report Share Posted June 4 Ћао другари! Ево пошто као неки маторци стењете, мало да донесем лепе вести: 1. Постао сам власник још стамбеног објекта у Батаји! јеј! 2. Сабио сам са тренинзима прошлог месеца ако неко иде на Видра Градац Трејл нека се јави: https://trka.rs/events/544/ 3. Идем у Берлин сутра, мало код Дулета на ракију(и кебап)! 3 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5 Report Share Posted June 5 21 hours ago, SATAN said: 1. Постао сам власник још стамбеног објекта у Батаји! јеј! Bravo stano! Jel za Airbnb? :)) 21 hours ago, SATAN said: 3. Идем у Берлин сутра, мало код Дулета на ракију(и кебап)! samo u istočni deo molim te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LaG Posted June 8 Popular Post Report Share Posted June 8 Glupo Ponosan sam 2 1 1 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8 Report Share Posted June 8 AE BRE ZIV JE LAG!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 8 Report Share Posted June 8 Ti od svih ljudi bi trebao da si siguran u tu činjenicu! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8 Report Share Posted June 8 Mislio sam na forumu, ne irl! Kad dolazis opet u moje krajeve macane? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 8 Report Share Posted June 8 Evo baš se dogovaram oko sledećeg bukinga. Znaš da ti sve javljam čim budem znao ljubavi moja. 1 1 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8 Report Share Posted June 8 Vazi bebo, cujemo se svakako, ja uskoro idem na odmor, ali sam od sredine jula opet u Njemacke! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8 Report Share Posted June 8 49 minutes ago, Dule_smor said: Vazi bebo, cujemo se svakako, ja uskoro idem na odmor, ali sam od sredine jula opet u Njemacke! 'de letuju doktori iz njemačke? 🙂 majorka kao sigurna destinacija za nemce, ali mora imati još neka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 8 Report Share Posted June 8 Laki, ovo nije topic o letovanju!!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9 Report Share Posted June 9 U pravu si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 10 Report Share Posted June 10 vidi lag, jel ovo 2008ma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10 Report Share Posted June 10 nije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted June 12 Popular Post Report Share Posted June 12 Лагова песма је фина! Можда дођем на неки рејв (сви знамо да нећу ал као супорт). Допао ми се Берлин, јако је фино организован, чист и трипозан (сунце у 10 увече хаха). Људи су опуштени и нико није претерано монтиран (као наше рибе и ликови), свиђају ми се роштиљи по парковима и дружење. Елем: 3 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12 Report Share Posted June 12 Ja sam bio 2012. pre woke-a, LGBT, migranata, liberala i drugih sranja, samo klasični hipsteri i vikend drogoši, bila milina za bleju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12 Report Share Posted June 12 super je berlin, oseca se rusija u zraku! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12 Report Share Posted June 12 Stano da li si isao do Stasi muzeja i zasto nisi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 12 Report Share Posted June 12 1 hour ago, Dule_smor said: Stano da li si isao do Stasi muzeja i zasto nisi? Na spisku je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts