Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

33 minutes ago, reki said:

uh kad vidim ovakav WoT (koji ne citam ofc) od zvekija o nekim glupostima, samo lupim minus i sign outujem se

dosta propuštaš, sigurno bi ti se dopalo što je Zw nosio rernu na drugi kraj grada pa je posle vraćao kući neobavljena posla!

54 minutes ago, Zwerko said:

Po zakonu ti sad uvek možeš da vratiš nešto tamo gde si ga kupio i da oni šalju u servis, uvedeno je to pre sad više od nekoliko godina. Tipa bakuta kupi mikser za kuhinju u Gigatronu, on rikne, da ne bi morala ona da juri koji je ovlašćeni servis i sl samo odnese u Gigatron i oni joj završe sve oko garancije, i pozovu za par dana da dođe po svoj popravljeni mikser. U teoriji, u praksi se realno više isplati da odeš pravo u servis i završiš to sa računom, serijskim brojem i sl, ako je u pitanju uređaj koji je relativno lako nositi i imaš mogućnost da odeš direktno u servis. 

stvarno zvuči ok na papiru, posebno za ljude iz unutrašnjosti, ali u praksi deluje kao horor story prebacivanja odgovornosti 🙂

jeri ima negde da se pazari kuler sa USB konektorom? malo bih da modujem komodicu da izvlaci topao vazduh od konzole, al' ne nalazim nista na guglu =c

edit: ili postoji fora da 3pin/sata/molex/sta-vec nekeko konvertujem u USB-A? =o

Edited by evgeniy

Ne znam gde ovde imaš da kupiš, ali ima ovako nešto na Aliexpress-u ako te ne mrzi da čekaš:

https://vi.aliexpress.com/item/1005005453331843.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.2d011cfdZkDBbH&algo_pvid=ac1ac2b1-7433-42aa-8ce3-9f554645c5e7&algo_exp_id=ac1ac2b1-7433-42aa-8ce3-9f554645c5e7-0&pdp_npi=4%40dis!EUR!1.91!1.91!!!2.03!2.03!%402101dee017168865287264432e6b83!12000033143128150!sea!SRB!163429175!&curPageLogUid=UpR5EZyeTYSZ&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

I naravno ovo je jedan od milion tamo, nemam pojma koji zapravo valja, ali kapiram da je to to što tražiš pa iščačkaj da poručiš ako ti nije hitno. 

• Upvote (+1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

8 hours ago, Lucky said:

Mislim da sve šta sam imao na terasi više nije na terasi :))

sad samo da provalim šta mi je sve doletelo od komšija. 

ovakav uragan u sekundi dugo nisam video. 

Rezime je jedna izgubljena prazna plastična žardinjera i par biljaka bez svojih saksija :)) 

ostalo deluje da je u okvirima terase, iako na različitim lokacijama :))

• Like +1 1
  • Upvote (+1) 1

21 hours ago, SATAN said:

1. Постао сам власник још стамбеног објекта у Батаји! јеј!

Bravo stano! Jel za Airbnb? :))

21 hours ago, SATAN said:

3. Идем у Берлин сутра, мало код Дулета на ракију(и кебап)!

samo u istočni deo molim te!

49 minutes ago, Dule_smor said:

Vazi bebo, cujemo se svakako, ja uskoro idem na odmor, ali sam od sredine jula opet u Njemacke!

'de letuju doktori iz njemačke? 🙂

majorka kao sigurna destinacija za nemce, ali mora imati još neka!