reki Posted May 17 Report Share Posted May 17 ZATO STO SMO GOMNA ZVERKO TREBA DA NAS BONBARDUJU OPET ja sam bio na sastanku stanara gde je trebalo da se resi pitanje prokisnjavanja krova, naravno ne da nije bilo ni blizu vecine, nego su svi u glas rekli kako je svuda krov popravljao samo onaj kome smeta :DDDDDDDD kad je trebalo da se da po 2,3k po stanu za fasadu, krenula je graja i pitanja jel moze posle prvog itd... u zgradi sam juce sreo coveka koji nosi u obe ruke SNS paketice i zvoni na vrata (srecom ne radi mi zvono) TAKO DA ZVEKI NEKA ZIVI ZAPAD SLAVA BAJDENU 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17 Report Share Posted May 17 Ma nisam pisao u smislu Zapada, već naprotiv - kako malo treba samo da budeš normalan i da sve može da funkcioniše, ili ako ne baš sve makar dosta toga. Ja sam bio na sastanku stanara u novoj zgradi, koja dakle nema tih problema, ali je zato sat vremena raspravljano da li može cena čišćenja da se smanji sa 150 dinara po stanu na 80 dinara po stanu ukoliko se bude čistilo jednom a ne dva puta nedeljno 😄 I da li mora da se plaća održavanje za baš sve sisteme koji su u garanciji... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted May 17 Popular Post Report Share Posted May 17 17 minutes ago, Zwerko said: već naprotiv - kako malo treba samo da budeš normalan i da sve može da funkcioniše Ae evo kreni od sebe taman da budes primer drugima. Neko ne razume religiju, neko ne vidi svrhu popravki u zgradama a neko ne vidi koje je zlo EU. Ti si bolestan evo vec 24 godine, pa kako kazes kako malo treba mogao bi da poradis na tome. 3 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 17 Report Share Posted May 17 sto ovaj fata jebe, prosto cu mu oprostiti sto me isprozivao pre neki dan i reko da nemam drugare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted May 17 Popular Post Report Share Posted May 17 5 hours ago, Zwerko said: Ja sam imao situaciju jer plaćam odvojeno Infostan za garažu kod keve koja se vodi na mene И теби је тетка из Канаде послала новаца видим. 3 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 17 Report Share Posted May 17 I to više puta 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 17 Report Share Posted May 17 5 hours ago, reki said: sto ovaj fata jebe, prosto cu mu oprostiti sto me isprozivao pre neki dan i reko da nemam drugare Laki te lepo dresirao i omeksao u poslednje vreme pa rekoh da te pomognem! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 18 Report Share Posted May 18 19 hours ago, SATAN said: И теби је тетка из Канаде послала новаца видим. Kako si znao da moja žena ima tetku u Kanadi?! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 18 Report Share Posted May 18 3 hours ago, Zwerko said: Kako si znao da moja žena ima tetku u Kanadi?! Све се зна. Spoiler 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 21 Report Share Posted May 21 (edited) jeri realno da ne postoji nijedna mesara sa normalnim TV komodama, sta je ovo =c ili je neko tursko sranje, ili je precenjeno sranje, ili je precenjeno ruzno sranje, ili je ikein "guzvani karton oblozen sper plocom debljine 2mm, moze da izdrzi 700gr tezine, #scandinavian #fresh" dizajn, tuga pregolema =( Edited May 21 by evgeniy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 21 Report Share Posted May 21 znaci, kupila se konzola, otislo se u filthy casual mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21 Report Share Posted May 21 Kupi neko Ikea sranje dok ne nađeš nekoga da ti napravi kako hoćeš ili gledaj da ti napraviš, nije to toliko kompleksna stvar. Moje iskustvo je bilo od pre par godina, trebalo mi nešto relativno hitno komoda za tv ali kao bukvalno je nebitno kako izgleda i sl, nađem u Forma Ideale za 3500 dinara, kao ok, aj daj odmah pakujte... A ne, pa rok isporuke je do 45 dana 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted May 21 Popular Post Report Share Posted May 21 1 hour ago, evgeniy said: jeri realno da ne postoji nijedna mesara sa normalnim TV komodama, sta je ovo =c ili je neko tursko sranje, ili je precenjeno sranje, ili je precenjeno ruzno sranje, ili je ikein "guzvani karton oblozen sper plocom debljine 2mm, moze da izdrzi 700gr tezine, #scandinavian #fresh" dizajn, tuga pregolema =( kad god neko kaze tv komoda, meni u glavi bude bambus ratan staklena komoda na kojoj je beli soni trinitron, a pored mladi nikola kojo i ivana mihic u nekoj uzasnoj domacoj komediji sa tragicnim elementima a sto se tice ikee, tamo sam kupio najlepsu tv komodu ikad 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 21 Report Share Posted May 21 i ikein sajt ih naziva komodama, a ne policama, spusti pušku! i daj pokaži šasi kupio neću tv da kačim na zid, pa mi treba nosivost od 40kg (zapravo 30, ali neću da idem do maksimuma iz očiglednih razloga). ima lesnina neke relativno okej (ali malko skuplje) stvari, ali ko će sad da se jebava do NSa da uživo to pogleda =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 21 Report Share Posted May 21 Možda ima negde da se naruči po meri i želji da se napravi, a da ne košta "ruku i nogu" Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted May 21 Popular Post Report Share Posted May 21 (edited) 44 minutes ago, absolute said: a da ne košta "ruku i nogu" ovo me podseti na jednu 'razmenu' od prosle godine, kada sam takodje bio u potrazi sa komodom, i iskace neka reklama za komodu na ig, svidelo mi se kako izgleda, reko ae pitam cisto da vidim top k3k komoda u pitanju: Spoiler Edited May 21 by mladenq 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 21 Report Share Posted May 21 Znaci svodi se na dve podele - Jeftino, ruzno i ocajan kvalitet - Skupo kao djavo, lepo i dobar kvalitet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 21 Report Share Posted May 21 (edited) 6 minutes ago, killYg0r said: - Skupo kao djavo, lepo i dobar kvalitet ne bas https://geppetto.rs/kategorije-proizvoda/dnevna-soba/tv-komode/ https://dalasnamestaj.com/proizvodi/dnevni-boravak/tv-komode/tv-komoda-sahara-sa-kaminom Edited May 21 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 21 Report Share Posted May 21 Jel si svestan koje cene si linkovao ili ti je IT posao pobrljavio mozak da je ovo preskupo za vise od 80% ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 21 Report Share Posted May 21 (edited) nismo se razumeli, ti kazes da je skupo kao djavo automatski i lepo i kvalitetno, ja ti linkovah nesto sto je skupo kao djavo, ali ne i lepo (iako je to subjektivno jelte). Djepeto je nekako izgleda uspeo da putuje kroz vreme u XVII vek i iz neke benediktinske skriptarnice iznese one komode nije mi mozak pobrljavio, ne zelim da dam 1360€ za TV komodu od 140cm od oraha, vise jurim neki svitspot od 15-25k, ali ta od 25k bolje da je prelepa i kvalitetna i miluje ruke dok brisem prasinu! Edited May 21 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 21 Report Share Posted May 21 realno top komoda ova mladenova, da imam trilion evra uzo bi meni je ovo recim ok ali zavisi od ostatka enterijera ofc ali zato ovo me podseca na formu ideale i lol je cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 21 Report Share Posted May 21 Brate, ja sam u fazonu prefarbaj paletu i eto ti komode 😄 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21 Report Share Posted May 21 5 hours ago, evgeniy said: nismo se razumeli, ti kazes da je skupo kao djavo automatski i lepo i kvalitetno, ja ti linkovah nesto sto je skupo kao djavo, ali ne i lepo (iako je to subjektivno jelte). Djepeto je nekako izgleda uspeo da putuje kroz vreme u XVII vek i iz neke benediktinske skriptarnice iznese one komode nije mi mozak pobrljavio, ne zelim da dam 1360€ za TV komodu od 140cm od oraha, vise jurim neki svitspot od 15-25k, ali ta od 25k bolje da je prelepa i kvalitetna i miluje ruke dok brisem prasinu! nema normalne komode za tv 🙂 ja kad sam kupovao pre x godina, to je poslednja stvar koju sam uzeo jer sam i najduže tragao i ništa pametno nisam mogao da nađem 🙂 na kraju sam mislim uzeo u Emmezeti neku koja je bila da kažemo najmanje ružna od svih 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 21 Report Share Posted May 21 8 hours ago, evgeniy said: i ikein sajt ih naziva komodama, a ne policama, spusti pušku! i daj pokaži šasi kupio Spoiler 🙂 2 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 21 Report Share Posted May 21 potrebno je biti solidno hrabar za ovako nesto, rispekt! al' nek' te bestå sluzi u zdravlju i sreci! 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts