Popular Post Highl1 Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 nema ništa goreg od tih glupih floskula "čekaj da ti dodju deca" 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 (edited) Ima, npr kad komentarišeš nešto u šta se stvarno ne razumeš, ni iskustveno ni koncepcijski. To što je u pitanju filoskula koju koriste i Kurta i Murta (uključujući one kojima su babe i dede odradile 90% posla) ne znači da struggle nije realan. Ko god je bio na jednoj strani ("šta kenjate vi roditelji") pa na drugoj je posle promenio ne ploču nego ceo gramofon. "Teško mi je jer sam bio na poslu pa sam posle trenirao" i "teško mi je jer ne spavam lepo godinama a imam duplo više obaveza, uz 24/7 odgovornost da nekog održavam živim i zdravim" su odvojene dimenzije. I ako može bez high horse konstatacija tipa "sami ste odabrali" itd. Edited November 16, 2023 by voodoo_ 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Eminem has been real quiet since this dropped Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 najjace je: niste ni prvi ni poslednji! 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 1 hour ago, voodoo_ said: Ima, npr kad komentarišeš nešto u šta se stvarno ne razumeš, ni iskustveno ni koncepcijski. To što je u pitanju filoskula koju koriste i Kurta i Murta (uključujući one kojima su babe i dede odradile 90% posla) ne znači da struggle nije realan. Ko god je bio na jednoj strani ("šta kenjate vi roditelji") pa na drugoj je posle promenio ne ploču nego ceo gramofon. "Teško mi je jer sam bio na poslu pa sam posle trenirao" i "teško mi je jer ne spavam lepo godinama a imam duplo više obaveza, uz 24/7 odgovornost da nekog održavam živim i zdravim" su odvojene dimenzije. I ako može bez high horse konstatacija tipa "sami ste odabrali" itd. jako lupaš dečko se javio da je našao svog životnog partnera, gde si ti krenuo sa "jedva čekam kad dodju deca". Prvo, otkud znaš da oni hoće da imaju decu, i zašto uvek mora svaka veza da nužno vodi deci? Bez toga nema veze, nema zajedničkog života, etc? Upravo si tu komentarisao nešto u šta se ne razumeš, jer nisi u njihovoj vezi, a poput Kurte i Murte namećeš svoje. Dalje, Igor ti kaže, to vreme je super, igraš igrice, a ti ulećeš only in Diznilend. Ja baš znam brakove gde su žene u fazonu, e odmori ti, ti radiš, lomiš se za nas, ja ću da ih okupam, sredim, i ti posle dodji da blejiš sa nama. I gde su jasno definisane granice ko šta radi, jer jednostavno im tako odgovara. Tako da, još jednom si komentarisao nešto što ne znaš, a to su tuđe veze. A poenta mog posta je, u milion postova ti se provlači to, kad dodju deca, praktičnost oko dece (vozi ovaj auto, kupi ove jeftinije gume, uradi ovako), kao da ne postoji nikakva poenta života i porodice bez dece, a opet kad se to desi, ceo život ti se menja, i prestaješ da budeš osoba sa profesijom, hobijima, prijateljima, i postaješ samo ćale. Ono, postoji i ogroman deo života koji nije vezan za decu. I da, na kraju, sam jesi birao, jer si mogao da puniš ili da ne puniš. Možda neko bira da ne puni, a neko bira da puni, ali se drugačije dogovori sa ženom ko će čime da se bavi. I nema tu promene priče, ili ti je generalno teško u životu jer kukaš za sve i malena si sisica, ili se cimaš oko svega što ti dodje u životu i nikad ti ništa nije teško. Sredina da sam sad lagan, a sutra mi je sa decom teško je samo pokazatelj da si ceo život bio sisica koja kuka kad ti život servira ogroman broj obaveza, kad spavaš 4h dnevno i nemaš 15 min za sebe. Zato i postoje roditelji koji kukaju, i oni drugi koji ne kukaju, a svako sam bira koji će da bude. 2 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 Lepo si mi sve objasnio ali ponovo iz perspektive posmatrača a ne učesnika, hvala i pozdrav 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 Ne znam, ja bi pre sebi pucao u kolena nego ženi prepustio posao (ili sav posao) oko dece. I obaveze i zezancija sa decom je jedan paket koji reLano nije za podelu, jer je lepota u celom paketu. Zadovoljstvo je utrošiti svoje vreme i na brigu oko dece i na sve ono što ih okružuje. Te fore, e žena će da briše dečja govna, a ja idem u "fićka sa ortaći" jer ja radim i hranim porodicu su mi prejadne. Isto tako, a govorim iz ličnog iskustva, mlađe kolege/koleginice, jaki i zdravi ko konji, sa slobodnim vremenom na pretek, mnogo više kukumavče oko odmora, produženog vikenda, bolovanja i sličnih sranja od kolega sa malom decom. 5 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 ne olaksavate posao nama koji nemamo decu! vudu kaze tesko je, nemke kaze super je a onda vidis foxa na forumu pa si u fazonu "jok, ipak bolje da ne rizikujem" OH MON DIEU 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 3 hours ago, voodoo_ said: Da, žena će da kupa decu a ti ćeš da igraš igre, only in Diznilend ne, ja kupam decu zena raiduje \o/ inace sto rece jedan od deus legendi "ja vise ne mogu ovako, toliko blejim da ne stignem ista pametno da uradim, ali ne mogu, po ceo dan me cimaju da blejimo, nemam vremena nizasta od bleje" Elem, sve je mindset. Deca su super, doduse, nema vise rejva do jutra (moze da se ode ofc, ali je period oporavka previse naporan), ali opet ima se vremena za neke licne stvarcice 😄 Ja sam provalio sta je najveci problem sa decom - kvadratura jebena ladno. Ako svak ima svoju sobu, lako je brinuti i o 45 dece. Veze gde musko loce pivo i ne ide kuci a sve da rade zena/baba ne bih komentarisao, nismo mi takav forum 😄 plus, realno, kad napune 4-5 godina mnogo je lakse, a kad krenu u vrtic, ma idi bre milina. A da, da dodam! DINK - double income no kids je najjaca stvar ikad! 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 34 minutes ago, voodoo_ said: Lepo si mi sve objasnio ali ponovo iz perspektive posmatrača a ne učesnika, hvala i pozdrav znači mora neko da me jebe u dupe da bih znao da neću da me jebu u dupe? Ili ono, nisi glasao, nemaš pravo da pričaš o politici? Još floskula, bitte 32 minutes ago, absolute said: Ne znam, ja bi pre sebi pucao u kolena nego ženi prepustio posao (ili sav posao) oko dece. I obaveze i zezancija sa decom je jedan paket koji reLano nije za podelu, jer je lepota u celom paketu. Zadovoljstvo je utrošiti svoje vreme i na brigu oko dece i na sve ono što ih okružuje. Te fore, e žena će da briše dečja govna, a ja idem u "fićka sa ortaći" jer ja radim i hranim porodicu su mi prejadne. Isto tako, a govorim iz ličnog iskustva, mlađe kolege/koleginice, jaki i zdravi ko konji, sa slobodnim vremenom na pretek, mnogo više kukumavče oko odmora, produženog vikenda, bolovanja i sličnih sranja od kolega sa malom decom. opet, pitanje je podele, nekome možda tako funkcioniše nekome ne. Evo moja sestra npr ustaje u 10, jer voli da kunta, zet se ujutru lomi oko dece. Uveče, ona se bavi njima, on ide u teretanu u 19, 20 i dođe u 21 samo da ih uspava. Vikendom više on izlazi jer voli, ona ne voli, tako da ga često nema petak, subotu već od 18, 19. Ali ujutru, on je tu, up and running, a ona kunta do kad hoće. Kad on radi, ona se bavi decom, kad ona ima nešto oko njene šljake, on preuzima decu. Funkcionišu odlično, u životu se nije požalila na njega, nikad je srećnija, hoće treće dete. Generalizacija je polazna tačka svakog zajeba A ti mladji koji kukaju, su kukači, i on njih nikad ništa neće biti, nebitno da li su roditelji ili ne. 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 21 minutes ago, f4ts0 said: Deca su super, doduse, nema vise rejva do jutra (moze da se ode ofc, ali je period oporavka previse naporan) Ovo nema veze sa decom nego sa godinama roditelja 😄 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 15 minutes ago, Highl1 said: znači mora neko da me jebe u dupe da bih znao da neću da me jebu u dupe? Ili ono, nisi glasao, nemaš pravo da pričaš o politici? Još floskula, bitte opet, pitanje je podele, nekome možda tako funkcioniše nekome ne. Evo moja sestra npr ustaje u 10, jer voli da kunta, zet se ujutru lomi oko dece. Uveče, ona se bavi njima, on ide u teretanu u 19, 20 i dođe u 21 samo da ih uspava. Vikendom više on izlazi jer voli, ona ne voli, tako da ga često nema petak, subotu već od 18, 19. Ali ujutru, on je tu, up and running, a ona kunta do kad hoće. Kad on radi, ona se bavi decom, kad ona ima nešto oko njene šljake, on preuzima decu. Funkcionišu odlično, u životu se nije požalila na njega, nikad je srećnija, hoće treće dete. Generalizacija je polazna tačka svakog zajeba A ti mladji koji kukaju, su kukači, i on njih nikad ništa neće biti, nebitno da li su roditelji ili ne. To je podela posla, fer i koretno 😄 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 only in Diznilend Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 hajli kralj analogija. sad poredimo imanje dece s jebanjem u dupe. razumem da je osecaj mozda ponekad slican ali jel mora bas jebanje u dupe. mrzi me sad da trazim, ali se secam da je i u onom topiku za porez za frilensere bilo neko poredjenje tipa - neplacanje poreza = trgovina drogom ili ubistvo. tako nesto 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 3 minutes ago, toma said: razumem da je osecaj mozda ponekad slican 😄 Nije ni najmanje 2 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 18 minutes ago, toma said: hajli kralj analogija. sad poredimo imanje dece s jebanjem u dupe. razumem da je osecaj mozda ponekad slican ali jel mora bas jebanje u dupe. mrzi me sad da trazim, ali se secam da je i u onom topiku za porez za frilensere bilo neko poredjenje tipa - neplacanje poreza = trgovina drogom ili ubistvo. tako nesto 😄 pa to sa roditeljstvom mi je najgluplje ikada poređenje, jer ispada da samo roditelji imaju brige i obaveze i negu o nekome. Šta je sa ljiudima koji imaju bolesne svoje roditelje, babe, dede, vode firme, sami su doktori npr i operišu ljude, etc, svi ti ljudi nemaju nikakve brige, nego ih samo imaš ako si roditelj? Mislim stalno to kao, e nisi roditelj pa ne znaš, šta ne znaš, da imaš manje vremena, konstantnu brigu, i da ništa od tih obaveza ne mogu da čekaju? Pa brate žive ljudi tako i da nemaju decu. I kao dodatak, ta priča kako se sve menja, kako nema vremena, kako se menjaju odnosi u vezi, brate jedenje govana i pričanje u krug. Sve u životu ti je onako kako ti napraviš, i odnosi, i porodica, i posao, i sve može da se kontroliše i ispegla, ali ako ti imaš volje, živaca i muda da uradiš to. Ako nemaš, bićeš u tom fazonu "e videćeš i sl" i stalne kuknjave. Na konto frilensera, ja nisam pričao da je to trgovina drogom i ubistvo, ali nisam ni bio u tom fazonu jebeš državu kao akteri priče, tako da si kompletno lupio. A ovde si se verovatno istrigerovao jer si ubogi roditelj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 9 minutes ago, Highl1 said: Na konto frilensera, ja nisam pričao da je to trgovina drogom i ubistvo, ali nisam ni bio u tom fazonu jebeš državu kao akteri priče, tako da si kompletno lupio. jesam lupio. sad sam pogledao - zola je poredio neplacanje poreza sa silovanjem 😄 11 minutes ago, Highl1 said: pa to sa roditeljstvom mi je najgluplje ikada poređenje, jer ispada da samo roditelji imaju brige i obaveze i negu o nekome. Šta je sa ljiudima koji imaju bolesne svoje roditelje, babe, dede, vode firme, sami su doktori npr i operišu ljude, etc, svi ti ljudi nemaju nikakve brige, nego ih samo imaš ako si roditelj? Mislim stalno to kao, e nisi roditelj pa ne znaš, šta ne znaš, da imaš manje vremena, konstantnu brigu, i da ništa od tih obaveza ne mogu da čekaju? Pa brate žive ljudi tako i da nemaju decu. I kao dodatak, ta priča kako se sve menja, kako nema vremena, kako se menjaju odnosi u vezi, brate jedenje govana i pričanje u krug. Sve u životu ti je onako kako ti napraviš, i odnosi, i porodica, i posao, i sve može da se kontroliše i ispegla, ali ako ti imaš volje, živaca i muda da uradiš to. Ako nemaš, bićeš u tom fazonu "e videćeš i sl" i stalne kuknjave. eto, ovo 100x vise ima smisla nego jebanje u dupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 @Highl1 Ali sve te obaveze o kojima pričaš mogu da imaju, i imaju, i oni koji su roditelji. A činjenica je da ko nije roditelj, jedan dobar deo života propusti/nikad ne iskusi, neki bi rekli i najbolji 🙂 I ne, nisam roditelj 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 kako god, priča da nemaš pravo na mišljenje jer nisi nešto uradio, je totalno glupa, valjda imaš dovoljno introspekcije da možeš da vidiš druge ljude, odnose i da iz toga izvučeš svoje neke zaključke ako si odrasla osoba sa nekim životnim iskustvom 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 Svako ima pravo na mišljenje, ali to ne znači da je u pravu 🙂❤️ 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 toma roditelj + ne placa porez confirmed 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted November 16, 2023 Popular Post Report Share Posted November 16, 2023 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 5 hours ago, f4ts0 said: SRBIJA!! SMRT ZAPADU I EU! Samo jako!! Milim was mozze li maly brazilsky orahy za prostatu i bademy, to je znate sumadijsko tradicionalno jelo. I plzy malo indyskih orascicy, zelim da grickam kao sav normalan svety Једем коштуничаво због минерала (бразилски) јер сам ове године победар у тренинзима и спортским активностима. Сваки месец сам био на некој трци 🙂 можда једино овај не стигнем. Бадем и индијске воли млада дама, па рекох да изнесем мало и тако то, ваљало би. Поздрави Брисел тамо 😘 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Čestitam! Da praviš uskoro i spisak za množenje, ne samo spiskove za deljenje 😄 BTW pažljivo sa brazilskim orasima, selenoza goes brrrr. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 meni je keva davno rekla da ne smem preko 2 dnevno, kao zanemocacu i necu moci. Jel me lozila jer su skupi ili? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts