FATA Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 Sve super, nismo pricali ranije pa ne znam koliko znas a mnogo ljudi pravi glupe greske i vise pauziraju nego sto treniraju. Meni je krosfit sinonim za povrede jer sam pricao sa X ljudi koji su ga trenirali i svi se upropaste pre ili kasnije. Verovatno pazis sta i kako radis pa jos nisi doterao cara do duvara, ali mi je u tom sportu povreda neminovna, pre ili kasnije padne koncentracija i GG. sa HIIT mozes isto tako da se istrosis i oznojis kako treba i da kombinujes u krug no ako ti je ovo zanimljivo ovo samo napred, ali pazi na ramena i kolena obavezno. Sto se tice nizbrdcia skroz je u redu da hodas nizbrdo. Glupo bi bilo da napravis pravac gde trcis 500m uzbrdo pa se vracas 500m nizbrdo. Probaj da isplaniras lupam 500-1km-2km uzbrdo pa ako nema vise uzbrdo onda po ravnom a u povratku niz nizbrdicu setanje za spustanje pulsa ili nesto slicno. Nisu ni sve nizbrdice iste ali za pocetak prestani da trcis niz iste i sa opterecenjem generalno, bar dok ti se ne oporave kolena. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 Ma dobro, vidi, oporavak kolena ne ocekujem do osme decenije, Igor kaze da tad krenu nova da rastu, videcemo. I svakom slucaju, eto ja vec godinama to vezbam sa umerenim tezinama i nikad ni jednu povredu nisam imao. I ovo sa kolenima vucem iz prethodnog zivota...citaj basket po betonu. Al bi voleo u narednim godinama jos pokoju trku da istrcim, kao ovo na Durmitoru, jel mi je bas bilo ekstra. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 "ne znam da li je absolute u dobroj formi", kako ovo zvuci tragicno za nas koji ga poznajemo 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 Ma dobro, vidi, oporavak kolena ne ocekujem do osme decenije, Igor kaze da tad krenu nova da rastu, videcemo. I svakom slucaju, eto ja vec godinama to vezbam sa umerenim tezinama i nikad ni jednu povredu nisam imao. I ovo sa kolenima vucem iz prethodnog zivota...citaj basket po betonu. Al bi voleo u narednim godinama jos pokoju trku da istrcim, kao ovo na Durmitoru, jel mi je bas bilo ekstra.Da, ali upravo u tom kontekstu i treba da gledaš - možda možeš da radiš neke specifične vežbe i jačanja za konkretan problem sa kolenom koji imaš. Mislim ok je radiš čučnjeve ali postoji x varijacija na temu, neke od njih su na primer lakše za kolena a dobro jačaju mišiće i dalje. Ali jbg moraš da se konsultujes sa nekim ko je ozbiljan za tu tematiku. Jer na kraju krajeva to može biti razlika da taj Durmitor istrčiš još jednom ili dva puta ili da ideš narednih 10 godina opušteno.Jbg, u tim smo godinama gde više ne funkcioniše princip da samo ideš i peglas i uz zalaganje to prodje, treba već doktori :) 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 Beograd dobio organizaciju World Expoa za 2027. godinu https://www.fox9.com/news/expo-2027-serbia-chosen-over-bloomington-to-host-event Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Evo i u našim vestima https://www.blic.rs/biznis/evo-kako-ce-beograd-izgledati-2027-godine-zbog-svetske-izlozbe/t04lcqn Quote Specijalizovana izložba Ekspo 2027 će biti održana pored Nacionalnog stadiona u Surčinu, gde će biti izgrađena i sva potrebna infrastruktura za Ekspo, poput paviljona za zemlje učesnice i smeštajnih kapaciteta za učesnike. Po završetku izložbe ostaje mogućnost transformacije tog prostora, pa bi deo kompleksa namenjen smeštaju učesnika mogao da se upotrebi za rešenje stambenog pitanja određenih kategorija građana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, Jose Jimenez said: Evo i u našim vestima https://www.blic.rs/biznis/evo-kako-ce-beograd-izgledati-2027-godine-zbog-svetske-izlozbe/t04lcqn bukvalno ne znam šta da mislim o ovome, izuzev da sajam definitivno leti sa mesta na kojem je sada 🙂 hala 1 postaje "izložbeni prostor" ili tako nešto će da izmisle a ostalo će da bude dodatni stambeni blok. ali oko samog expo, ko zna na šta će to da liči, ko će da bude na vlasti 🙂 i da li ćemo zapravo da imamo neke pare od toga ili će da bude samo rupa od x milijardi evra koje ćemo u to da spucamo. voleo bih da bude ovo prvo naravno, bez obzira na to ko je na kormilu, ali nekako mi taj ceo expo ima prizvuk tih događaja što se male zemlje tripuju da mogu da izguraju i onda ne postignu ništa. drugo je kad pravi dubai pa ih i baš briga ako budu u minusu, dobili su "PR". 17 hours ago, absolute said: Meni ova vrsta treninga baš prija, jel se mnogo više radi kardio, nego tegovi i to mi je super. Iznojim se i istrošim baš kako treba, tako da ne bi menjao. Pogotovo što je svaki trening drugačiji, pa mi je i zanimljivo. kad uradiš čučnjeve sa dosta kila kardio ne manjka :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 36 minutes ago, Lucky said: kad uradiš čučnjeve sa dosta kila kardio ne manjka :))) Sinoć baš pitao ovog drugara što vodi treninge. Malo sam vas obmanuo, jer kaže da i radimo samo neke elemente krosfita (npr. mrtva, nabačaje) ali da su to vođeni intenzivni treninzi u principu. Baš ovo što napisa Fata da treba raditi. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 e pa onda top! doduše mrtvo kao element krosfita, matori bilderi se prevrću u grobu :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, Lucky said: e pa onda top! doduše mrtvo kao element krosfita, matori bilderi se prevrću u grobu :)) Nemam ja pojma koje su tačno razlike i šta gde priprada, a i bmk pravo da ti kažem 😄 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 3 hours ago, Lucky said: e pa onda top! doduše mrtvo kao element krosfita, matori bilderi se prevrću u grobu :)) imas ono mrtvo sto se zavrsava skokom, krosfit verzija! (jebeni forum, pojavi se meda koji ne dozvoljava da se obrise na mobu)🧸 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 41 minutes ago, togFU said: imas ono mrtvo sto se zavrsava skokom, krosfit verzija! e to si u pravu, ali to mora sa 20 kila max :)) 41 minutes ago, togFU said: (jebeni forum, pojavi se meda koji ne dozvoljava da se obrise na mobu)🧸 brate odakle ti uopšte meda i kako se pojavio :)) 3 hours ago, absolute said: Nemam ja pojma koje su tačno razlike i šta gde priprada, a i bmk pravo da ti kažem 😄 ma nema ni veze! važno da se vežba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, Lucky said: brate odakle ti uopšte meda i kako se pojavio :)) krenuo da otkucam "stari" smajli poput tvog iznad (samo sa D), ukucao dve tacke (mozda i ceo smajli), u tom momentu se pojavljuje neki drop down menu sa emoticonima koji nisam mogao sa sklonim... te odlucih da random izaberem neki pa cu kao obrisati... to random ispade meda i eto ostade tu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Gotovo. https://news.usni.org/2023/06/22/coast-guard-titan-submersible-suffered-catastrophic-loss-debris-found-near-titanic-wreck Quote The remains of the Titan submersible were found 1,600 feet away from the wreck of the RMS Titanic in what the Coast Guard is calling a catastrophic implosion. Speaking at a Thursday afternoon press conference, Rear Adm. John Mauger, commander of the First Coast Guard District, said parts of the submersible were found from the wreck likely died from the failure of the craft. “The debris is consistent with the catastrophic loss of the pressure chamber,” he said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 glupi CEO sa a4tech dzojstikom, sad ce biznis da procveta jer ce moci da se obilazi i Titan i Titanik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, evgeniy said: glupi CEO sa a4tech dzojstikom, sad ce biznis da procveta jer ce moci da se obilazi i Titan i Titanik! zar nije ono neki logitech bio? 🙂 ali šalu na stranu, ja sam tek danas pogledao taj video gde ovaj priča o podmornici i kako je sklepana (i nije samo logitech BT džojped jedini problem) i pitam se kako je to neko dozvolio da uopšte ide bilo gde i još da naplaćuje 250.000$ za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Tako sto zivimo idiokratiju irl. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 Taj kontroler je još i najmanji problem, na kraju krajeva, i USA vojne podmornice koriste xbox kontrolere 🙂 Ali ako je njihovim porodicama neka uteha, nisu se mučili, verovatno se sve desilo u momentu kada je izgubljen kontakt sa njima, toliko brzo da nisu ni znali šta se desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 6 hours ago, manson said: Taj kontroler je još i najmanji problem, na kraju krajeva, i USA vojne podmornice koriste xbox kontrolere 🙂 Ali ako je njihovim porodicama neka uteha, nisu se mučili, verovatno se sve desilo u momentu kada je izgubljen kontakt sa njima, toliko brzo da nisu ni znali šta se desilo. ma kontroler je samo "trešnja na vrhu" i nešto za šta mi ovako kao običan svet možemo da se "uhvatimo" - ono, ko god je proveo neko vreme igranjem na tim kontrolerima (npr) može da smisli milion scenarija - otkači se analogni stick, nestane baterije, pokvari se BT prijemnik - a nisam primetio nigde da imaju alternativu i backup. A sve drugo što je loše verovatno mogu da procene ovi koji se zapravo time bave i vide pet miliona drugih propusta koji su postojali a za koje mi prosto ni ne znamo. Drugo što meni takođe nije jasno je kako se pet ljudi potrpalo unutra, pa ono i za jednog pa nema dovoljno mesta, kao da su migranti. sad se naravno pojavljuje gomila klipova na ovu temu, ali ovaj je možda najkonkretniji: Here’s an example of what the implosion of the Titan submersible would have looked like. Potentially even more violent given the depths of the mission. #Titan #Titanic #OceanGate #implosion #submarine #submarinemissing pic.twitter.com/1hZTjlxOMg — Messias (@honestfan_1) June 23, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 Rekao je u onom klipu da imaju nekoliko rezervnih kontrolera...al da deluje sve nesigurno jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 16 minutes ago, Dule_smor said: Rekao je u onom klipu da imaju nekoliko rezervnih kontrolera...al da deluje sve nesigurno jeste aha, ok, makar su o tome razmišljali, ali ono, dal ima rezervnih prijemnika i svega - mislim, ja kad bih bio milijarder i video kontroler logitechov za put od 250.000$ u bojleru, dobrano bih se zamislio. ono kamerun kad je išao, ne samo da je bio pod punom kontrolom naravno, ali ona njegova podmornica izgleda kao svemirski brod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 Ako nije fejk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 AirSerbia nastavlja! Quote "Zbog današnje zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, usled nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, može doći do kašnjenja, pa i potencijalnog otkazivanja izvesnog broja letova planiranih tokom dana, saopštio je Er Srbija". Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani, dodaje se u saoppštenju. Ovo sa zabranom točenja mi je najbolja stvar na planeti koji su otkrili pa krenuli da forsiraju čim padne malo veća kiša. Nikad u životu do pre 6 meseci nisam čuo da neko koristi argument zabrane točenja goriva usled nepovoljnih uslova. Kako li lete avioni u regijama gde su česti pljuskovi živo me zanima, verovatno nema avio sabraćaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 Posle Dule lud... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 Tango 6 je uradio dobru analizu svih faktora raspada avio saobraćaja. https://tangosix.rs/2023/18/06/analiza-zbog-cega-se-saobracaj-er-srbije-trenutno-raspada/ Konkretno za zabranu točenja je odgovorna država, tj. stroga regulativa. Vansi i Er Srbija se tu ne pitaju ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts