fox m. Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 (edited) 1 hour ago, mladenq said: mozda je bio zatecen u trenutku njenom lepotom, gracioznoscu i zenstvenoscu! Nakon prvih tipa 5 korpi od takvih, naučiš da se desenzitiviraš na spomenute osobine i prilaziš kao da ti je svejedno kako izgleda. Misliti da je neko van tvoje lige da uopšte ne pokušaš ne vodi nikuda. Edited August 10, 2022 by fox m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 4 hours ago, reki said: i lik je retos ofc full rtd je u svakom slucaju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 ne znam gde ovo da okačim pa ću ovde! videli smo one VERSACE kuhinje itd, ali danas sam otkrio da postoje fejk KNJIGE luxury brendova, koje kao staviš na policu i faca si! Slučajno primetih danas dok sam bio na tehničkom, imali su i DOLCE & GABBANA na drugoj polici al sam samo ovo uspeo da uslikam 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 wtf, fejk knjige? siguran si da nisu tipa pakovanja od parfema pa su oni samo sačuvali pakovanja? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 da, i meni je bilo wtf - ali fejk knjige su 100%, zumiraj i ovu fotku što sam okačio pa ćeš skontati "korice" a ovaj beli deo je kao papir, jelte. nakon par pokušaja googlanja, palo mi na pamet da probam sa "ukrasna knjiga" iiii - bingo: https://www.facebook.com/329625947136490/posts/ukrasne-knjige-kutije-25-km/3964755463623502/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 😄 nego, jel ti sestica jadara prosla tehnicki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 9 minutes ago, togFU said: da, i meni je bilo wtf - ali fejk knjige su 100%, zumiraj i ovu fotku što sam okačio pa ćeš skontati "korice" a ovaj beli deo je kao papir, jelte. nakon par pokušaja googlanja, palo mi na pamet da probam sa "ukrasna knjiga" iiii - bingo: https://www.facebook.com/329625947136490/posts/ukrasne-knjige-kutije-25-km/3964755463623502/ 25 maraka daš za ukrasnu knjigu? :))) mada, možda je i to bolje nego oni carevi što su sekli knjige na pola da im stanu u vitrinu kao ukras u onom kafiću u knezu pre x godina 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 13 minutes ago, Lucky said: 25 maraka daš za ukrasnu knjigu? :))) ali to nije obična ukrasna knjiga, ovo je LUXURY PREMIUM GOLD EDITION knjiga! Verovatno je i gastos-friendly, pa kad se sve to iskombinuje, cena je više nego povoljna @reki pitanje ti je na nivou "da li sunce greje?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Da li je knjiga i VEGAN? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 1 hour ago, togFU said: ali to nije obična ukrasna knjiga, ovo je LUXURY PREMIUM GOLD EDITION knjiga! Verovatno je i gastos-friendly, pa kad se sve to iskombinuje, cena je više nego povoljna @reki pitanje ti je na nivou "da li sunce greje?" pa jbt kako nisi znao cenu pre tehničkog, da ćapiš sve četiri i tako isplatiš tehnički praktično? 1 hour ago, absolute said: Da li je knjiga i VEGAN? mislim da ciljna grupa koja kupuje ovu knjigu ne zna ni šta je vegan :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 2 minutes ago, Lucky said: pa jbt kako nisi znao cenu pre tehničkog, da ćapiš sve četiri i tako isplatiš tehnički praktično? ti to meni predlažeš da... kradem? 😮 nego, meni sad smešno što pišemo "knjiga" iako je realno kartonska kutija u pitanju 😄 a ciljna grupa ima u lobanji isto što i knjiga -> prazan prostor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 1 hour ago, togFU said: ti to meni predlažeš da... kradem? 😮 nego, meni sad smešno što pišemo "knjiga" iako je realno kartonska kutija u pitanju 😄 a ciljna grupa ima u lobanji isto što i knjiga -> prazan prostor! još jedan zaključak imam a to je da smo biznismeni za nulu, umesto da si mi već poslao pripremu za ove "knjige" a ja ih poslao u štampu i da ih prodajemo za 15KM i kidamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 16 hours ago, Lucky said: još jedan zaključak imam a to je da smo biznismeni za nulu, umesto da si mi već poslao pripremu za ove "knjige" a ja ih poslao u štampu i da ih prodajemo za 15KM i kidamo! Ali budete prikriveni edukatori, pa izdate RUR "knjigu" gde sa unutrašnje strane ima random RUR citat, poput "SSI" ili "Lepota, gracioznost i ženstvenost" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 36 minutes ago, Jose Jimenez said: Ali budete prikriveni edukatori, pa izdate RUR "knjigu" gde sa unutrašnje strane ima random RUR citat, poput "SSI" ili "Lepota, gracioznost i ženstvenost" Ko kupi RUR majicu, RURovaču ili RUR čarape dobija gratis knjigu da ukrasi svoju policu! Već mi se sve to dopada! a može biti i prigodan poklon i pored tih citata koje si naveo, ištampamo one citate sa IRC-a na primer! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 je l' ostalo jos RUR majica ili su vec otisle top kontent kreatoru kao nagrada? Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Sve su otišle njemu, ali biće neke nove za 10ak dana nadamo se! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Quote Zdravo najdraža Zovem se Dajan Soto. Ja sam jedino dete pokojnog inћenjera Fredrika Sota. Moj otac je bio veoma bogat preduzetnik nafte i gasa i bio je veliki uzgajivač kakaoa i industrijalac On je takođe imao velika ulaganja u nekretnine i poljoprivredni sektor. Mog oca su na smrt otrovali moj ujak i moj pokojni otac poslovni saradnici, iz zavisti pohlepni. Moja majka je poginula u jezivoj saobraćajnoj nesreći zajedno sa mojim starijim bratom Džerijem (7yrs old) i mojim mlađim bratom Aleksom (8 meseci), imao sam 3 godine kada se ova tragedija dogodila u mojoj porodici. pre smrti oca u privatnoj bolnici, tajno me je pozvao na svoju stranu kreveta i rekao mi da ima sumu od (7.500.000,00 EUR) sedam miliona, petsto hiljada evra na računu fiksnog depozita u jednoj od glavnih banaka ovde u Obali Slonovače, i koristio je moje ime kao naslednik/korisnik očigledno u depozitnom fondu. Dalje mi je objasnio da su se moj ujak i njegovi poslovni saradnici urotili i otrovali zbog njegovog bogatstva. Savetovao je da treba da potražim stranog partnera u zemlji po mom izboru gde ću prebaciti ovaj novac i iskoristiti ga za investicije kao što su nekretnine ili bilo koji poslovni poduhvat oko kojeg se slažem sa stranim poslovnim partnerom. Molim vas, sa poštovanjem tražim vašu pomoć na sledeće načine: (1) Da obezbedi račun u banci na koji se ovaj novac može preneti. (2) Da bude investicioni menadžer ovog novca. (3) Da se dogovorim da dođem u vašu zemlju da nastavim školovanje, nakon što smo ostvarili transfer fonda i novac udari na vaš bankovni račun (4) Da mi obezbedite boravišnu dozvolu u vašoj zemlji. Međutim, voljan sam da vam ponudim 20% od ukupne sume kao kompenzaciju za vaš trud/ unos nakon uspešnog transfera ovog fonda na vaš bankovni račun. Čim dobijem vaš odgovor koji ukazuje na vašu kamatu da mi pomognete da prebacim ovajfund u vašu zemlju, daću vam sve potrebne informacije koje su potrebne da nastavite sa prebacivanjem fonda na vaš određeni bankovni račun jer verujem da bi ova transakcija bila zaključena u roku od nekoliko dana. Sa velikim interesovanjem čekam vaš povoljan odgovor. Sa ljubaznim pozdravom Diane Soto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Не одбацуј тако лако могућност зараде! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 1 hour ago, Elvis J. Kurtovic said: Не одбацуј тако лако могућност зараде! ko kaže da jesam! poslao sam podatke i fee od 250 dolara banci! sad čekam dalje instrukcije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Беше Зола једном ишао скоро до краја у преписци са чамугом? 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 24 minutes ago, Elvis J. Kurtovic said: Беше Зола једном ишао скоро до краја у преписци са чамугом? 🙂 da, ali uopšte ne mogu da se setim šta je uradio na kraju 🙂 tj. dokleN je dogurao 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 37 minutes ago, Lucky said: da, ali uopšte ne mogu da se setim šta je uradio na kraju 🙂 tj. dokleN je dogurao 🙂 Znajući Zolu, prodao mu je pravo na tih 500 miliona evra, a spamer njemu zauzvrat dao stan u Švedskoj 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 hahaha, verovatno 🙂 ali verujem da ti spameri što su imali keša su oni matori sa početka neta, ovi novi probaju kao indijci ovi mučeni za gift cardove i to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 5 hours ago, Lucky said: da, ali uopšte ne mogu da se setim šta je uradio na kraju 🙂 tj. dokleN je dogurao 🙂 ako se dobro sećam, mislim da sam mu ja radio falsifikat skeniranog ličnog dokumenta, pošto mu je ovaj nigger valjda to tražio 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 1 hour ago, togFU said: ako se dobro sećam, mislim da sam mu ja radio falsifikat skeniranog ličnog dokumenta, pošto mu je ovaj nigger valjda to tražio 😄 hahaha, znači otišlo je solidno daleko 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts