Highl1 Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 ja imam airpods 2nd gen, uzete u aprilu 2019e, i i dalje me odlično služe, nisam primetio da je baterija oslabila uopšte Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 10 hours ago, mladenq said: nisam neki ekspert za materiju, ali uzeh ove pre godinu, na preporuku drugara, i apsolutno sam zadovoljan istripovah da im mnogo vise ima, ali kad razmislim, nekad pred koronu ih pazarih za ios prosto ne bih gledao "android" odnosno obične slušalice, zbog tih nekih dodatnih opcija, što je preporuka i vladi. 10 hours ago, Highl1 said: ja imam airpods 2nd gen, uzete u aprilu 2019e, i i dalje me odlično služe, nisam primetio da je baterija oslabila uopšte ovo nisam ni primetio, tj. nisam proveravao, desilo mi se jednom relativno skoro da su ostale bez baterija dok sam imao neki online call od tipa 2,5h, pre toga se ne sećam da sam bio u problemu sa baterijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted January 9, 2021 Popular Post Report Share Posted January 9, 2021 11 hours ago, Highl1 said: ja imam airpods 2nd gen ja imam mx500 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 On 1/9/2021 at 9:14 AM, Lucky said: za ios prosto ne bih gledao "android" odnosno obične slušalice, zbog tih nekih dodatnih opcija, što je preporuka i vladi. ovo nisam ni primetio, tj. nisam proveravao, desilo mi se jednom relativno skoro da su ostale bez baterija dok sam imao neki online call od tipa 2,5h, pre toga se ne sećam da sam bio u problemu sa baterijom. navodno prva gen je imala taj problem da posle godinu-dve ozbiljno oslabi baterija i traju sat dva maks Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 8 hours ago, Highl1 said: navodno prva gen je imala taj problem da posle godinu-dve ozbiljno oslabi baterija i traju sat dva maks čuo sam za to kao i da se random kvare , tradicionalne boljke prve generacije apple proizvoda 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 5 hours ago, Lucky said: čuo sam za to kao i da se random kvare , tradicionalne boljke prve generacije apple proizvoda 🙂 Fixed Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 1 hour ago, millanče said: Fixed vidim šta si tu uradio! ne smem da pričam ništa ima da ureknem neki uređaj, stoga bolje da ćutim! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 Jerli ćemo da slavimo i Srpsku Novu godinu ili kako? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 Ja u skafanderu u crvenoj zoni, imam pogled ka Dunavu.. 😂 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, absolute said: Jerli ćemo da slavimo i Srpsku Novu godinu ili kako? kod hrama vatromet! 1 hour ago, rbds said: Ja u skafanderu u crvenoj zoni, imam pogled ka Dunavu.. 😂 eto, crveno, boja nove godine! :)) btw, plaćam račun za struju i zaokružujem iznos - jel to samo kod nas neki trip koji sam nasledio da se račun za struju "zaokružuje" a sve druge račune plaćamo u dinar ili je to nešto što radi još neko? Mora pitam ćaleta i kevu što to radimo :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 Ja elektronski plaćam i uvek upišem tačan iznos...sa dve decimale..:D nisam imao problem... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 32 minutes ago, absolute said: Ja elektronski plaćam i uvek upišem tačan iznos...sa dve decimale..:D nisam imao problem... nisam ni ja, ali bukvalno otkad znam za sebe struju kao "zaokružujemo" a zapravo sad sam skapirao i što možda - struja je jedini račun koji je pre (a mislim i sad) imao polje da sam upišeš koliko plaćaš. možda su samo bili lenji pa da ne pišu 2372,12 napišu 2400 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 (edited) ja samo porez zaokružujem tako. Edited January 13, 2021 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 bas ste bekapovali forum u trenutku kad je debeli napisao zanimljiv post o poreklu evrope how convenient 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted January 13, 2021 Popular Post Report Share Posted January 13, 2021 Pa da je ostao post, onda bi zbog principa Debelovog inverznog proročanstva Evropa stvarno postala supersila, a pošto je Laky ruski čovek i rekao je da će da primi rusku vakcinu (što sad ne može da demantuje), morao je da se saplete o kabl od napajanja. 2 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 14, 2021 Report Share Posted January 14, 2021 (edited) 9 hours ago, beba isus said: bas ste bekapovali forum u trenutku kad je debeli napisao zanimljiv post o poreklu evrope how convenient geografski, to je Zapadna Azija. ako jedna Indija nije kontinent, Evropa nikako ne može biti kontinent. Indija je potkontinent, Evropa jedva da može biti upola takav potkontinent, geografski posmatrano. čak i kulturološki, Indija ima više prava na status kontinenta od Evrope. tamo ne stigoše ni Huni, ni Tatari, ni Mongoli, ni Seldžuci, ni Arapi, ni Crnci, a ima stariju ili makar toliko staru civilizaciju kao Evropa. Evropa je kulturološki koncept, ideja, simbol i misija, sa korenima u Humanizmu i Renesansi, a sa uobličenom prosvetiteljsko-globalističkom postavkom tek od Francuske revolucije, šire ispoljenom od strane Napoleona, dalje unapređivanom tokom građanskih revolucija u devetnaestom veku, sve do najdaljih dometa tokom nemačkih pokušaja obnove raznih pogromaških verzija Svetog rimskog carstva u dvadesetom veku, zaključno sa ovom briselskom travestijom. edit: bekap sledi. :) Edited January 14, 2021 by Debeli 1 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2021 Report Share Posted January 14, 2021 9 hours ago, voodoo_ said: Pa da je ostao post, onda bi zbog principa Debelovog inverznog proročanstva Evropa stvarno postala supersila, a pošto je Laky ruski čovek i rekao je da će da primi rusku vakcinu (što sad ne može da demantuje), morao je da se saplete o kabl od napajanja. Prošlo je vreme kad nam se sajt hostovao kod lika blizu garaže Obilićev venac koji je radio go do pojasa (i no kid) jer je bilo prevruće u kancelariji :))) bože dragi kakvi su ti hostovi bili početkom dvehiljaditih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 14, 2021 Report Share Posted January 14, 2021 (edited) 1 hour ago, Lucky said: radio go do pojasa Nadam se da je gola polovina od pojasa navise Edited January 14, 2021 by fikser 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 14, 2021 Report Share Posted January 14, 2021 geografski, to je Zapadna Azija. ako jedna Indija nije kontinent, Evropa nikako ne može biti kontinent. Indija je potkontinent, Evropa jedva da može biti upola takav potkontinent, geografski posmatrano. čak i kulturološki, Indija ima više prava na status kontinenta od Evrope. tamo ne stigoše ni Huni, ni Tatari, ni Mongoli, ni Seldžuci, ni Arapi, ni Crnci, a ima stariju ili makar toliko staru civilizaciju kao Evropa. Evropa je kulturološki koncept, ideja, simbol i misija, sa korenima u Humanizmu i Renesansi, a sa uobličenom prosvetiteljsko-globalističkom postavkom tek od Francuske revolucije, šire ispoljenom od strane Napoleona, dalje unapređivanom tokom građanskih revolucija u devetnaestom veku, sve do najdaljih dometa tokom nemačkih pokušaja obnove raznih pogromaških verzija Svetog rimskog carstva u dvadesetom veku, zaključno sa ovom briselskom travestijom. edit: bekap sledi. :)Valjda su koreni u Lepenskom viru, Vincanskoj i Starcevackoj civilizaciji;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2021 Report Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, fikser said: Nadam se da je gola polovina od pojasa navise eh sad, pa nije ni on neki divljak, ima čovek poslovnu etiku! ipak drži neki nivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 14, 2021 Report Share Posted January 14, 2021 3 hours ago, Dule_smor said: 5 hours ago, Debeli said: geografski, to je Zapadna Azija. ako jedna Indija nije kontinent, Evropa nikako ne može biti kontinent. Indija je potkontinent, Evropa jedva da može biti upola takav potkontinent, geografski posmatrano. čak i kulturološki, Indija ima više prava na status kontinenta od Evrope. tamo ne stigoše ni Huni, ni Tatari, ni Mongoli, ni Seldžuci, ni Arapi, ni Crnci, a ima stariju ili makar toliko staru civilizaciju kao Evropa. Evropa je kulturološki koncept, ideja, simbol i misija, sa korenima u Humanizmu i Renesansi, a sa uobličenom prosvetiteljsko-globalističkom postavkom tek od Francuske revolucije, šire ispoljenom od strane Napoleona, dalje unapređivanom tokom građanskih revolucija u devetnaestom veku, sve do najdaljih dometa tokom nemačkih pokušaja obnove raznih pogromaških verzija Svetog rimskog carstva u dvadesetom veku, zaključno sa ovom briselskom travestijom. edit: bekap sledi. :) Valjda su koreni u Lepenskom viru, Vincanskoj i Starcevackoj civilizaciji;) i to! :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 Juče oko pola 5 nisam propustio kamiondžiju koji je nameravao da se na nadvožnjaku preko pune bele linije prestroji ispred mene. Stao sam na semafor, lik je iskočio i dotrčao do mog auta, otvorio moja vrata i krenuo da zamahuje da me udari u glavu. Uhvatio sam se desnom rukom za volan, odupro desnom nogom o pod automobila. izmakao glavu do suvozačkog, držao ga na distanci i branio se levom rukom i šutnuo ga nekoliko puta dobro levom nogom u stomak, i u noge. Dva naleta sam nekako odbio, treći verovatno ne bih, lik dosta veći od mene jbg. Srećom izađoše ljdi iz auta ispred i oteraše ga. Nažalost, samo sam odjurio, nisam mu zapisao tablice ni ništa. Imao je neki divljački krvav pogled i nije nameravao da stane dok ne uđe u auto i ne dovrši on mene, ili ja njega. Tek kad jevideo da prilazre drugi ljudi i da vide šta radi, onda se povukao i prešao neki rešim svađe i rasprave, kao šta ja radim, vidim li ja, što ga ne propustim. Apsolutna propast i užas do čega smo došli. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 Pa što ne pustiš čoveka da pređe preko bele linije.... Čika Kojot bi se isto naljutio da mu ne pustiš belu liniju... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 e jbg. uvek me rastuže ove priče... kad takvi ne završe u nesvesti pored puta. izobličenog lica. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 2 hours ago, millanče said: Juče oko pola 5 nisam propustio kamiondžiju koji je nameravao da se na nadvožnjaku preko pune bele linije prestroji ispred mene. Stao sam na semafor, lik je iskočio i dotrčao do mog auta, otvorio moja vrata i krenuo da zamahuje da me udari u glavu. Uhvatio sam se desnom rukom za volan, odupro desnom nogom o pod automobila. izmakao glavu do suvozačkog, držao ga na distanci i branio se levom rukom i šutnuo ga nekoliko puta dobro levom nogom u stomak, i u noge. Dva naleta sam nekako odbio, treći verovatno ne bih, lik dosta veći od mene jbg. Srećom izađoše ljdi iz auta ispred i oteraše ga. Nažalost, samo sam odjurio, nisam mu zapisao tablice ni ništa. Imao je neki divljački krvav pogled i nije nameravao da stane dok ne uđe u auto i ne dovrši on mene, ili ja njega. Tek kad jevideo da prilazre drugi ljudi i da vide šta radi, onda se povukao i prešao neki rešim svađe i rasprave, kao šta ja radim, vidim li ja, što ga ne propustim. Apsolutna propast i užas do čega smo došli. Ljudi su nešto drugo kad voze kola, tu nema priče. A sa druge strane možda neka odmazda za one kupljene glasove! Šalu na stranu, strašne stvari ... Ja pre nekog vremena gore kod Tiršove idem i autobus stoji nešto ispred pešačkog tu mu je "stanica" i ja idem drugom trakom, kočim zbog pešačkog jer ne vidim dal će neko da pređe, ali ništa dramatično, prođemo to, iza mene lik prelazi u tu drugu traku i kao ŠTA KOČIŠ ALO ja rek'o šta ti je, hoćeš da pregazimo pešake!? i vidiš u tom trenutku da mu se iz tog "primalnog" vraća mozak koliko ga ima u realno i kao i dalje je on "ljut" ali kapira da je retard i nastavlja svojim putem bez daljeg komentara. Ovo tvoje milanče je svakako gore, šteta što nisi snimio nešto makar tipa firmu broj tablice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts