Lucky Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 5 hours ago, beba isus said: dobro lucky ne moras da se pravdas 🤣 e kad bi makar tako bilo, pa da kažemo da imamo pare od toga neke! 4 hours ago, qwert00 said: rekao bih da je b92.net takodje skroz ok portal. istina tu klikbait dolazi sa linkova na alo i sl..ali sam portal je po meni i dalje veoma dobar. i rekao bih da nije ni otvoreno na strani vlasti - za razliku od televizije (iako domace tv stanice skoro da i ne gledam)? nekada je i bio ok, više nije ... dosta guraju vlast priču ali nisu otišli na nivo alo/informer ali vrlo suptilno (nekad manje suptilno) guraju da je vlast kul i specijalizovali su se za to kako su drugi loši, posebno okruženje - cg, cro itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 Uplatih premium YT, sirotinjo skloni se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 Ja plaćam Netflix a ni ne gledam ga, this is how we roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 48 minutes ago, Orange said: Uplatih premium YT, sirotinjo skloni se! koji ce ti? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 18 hours ago, Orange said: Uplatih premium YT, sirotinjo skloni se! jel ima neka korist od toga zapravo, osim da nemaš reklame? znam da su oni imali onaj YT TV ali kapiram da to nije isto plus da ne nudi ništa spec 🙂 18 hours ago, voodoo_ said: Ja plaćam Netflix a ni ne gledam ga, this is how we roll jedno vreme sam se nosio mišlju, onda sam shvatio da ne znam šta će mi. onda sam mislio kevi da uzmem da ima titlove lako, međutim shvatih da ni nema svih titlova a i ona je izmasterovala vremenom one popcorne i kako li se danas zovu. neka gledalica, šta god 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 1 hour ago, Lucky said: jel ima neka korist od toga zapravo, osim da nemaš reklame? znam da su oni imali onaj YT TV ali kapiram da to nije isto plus da ne nudi ništa spec 🙂 Meni jedino pada na pamet download opcija koja mi je zatrebala X puta, ali necu dam harac iz inata! onda sam mislio kevi da uzmem da ima titlove lako, međutim shvatih da ni nema svih titlova a i ona je izmasterovala vremenom one popcorne i kako li se danas zovu. neka gledalica, šta god kad si vec pomenuo titlove, da li znas ili mozda neko zna za neki sajt koji ima francuske titlove za nase filmove? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 On 7/18/2020 at 12:28 PM, Vlada_ said: jedno je bavljenje bakaprase temama, X jebo Y, a potpuno drugo su clickbait naslovi na steroidima koji bukvalno nemaju veze sa zivotom hm 🙂 3 hours ago, FATA said: Meni jedino pada na pamet download opcija koja mi je zatrebala X puta, ali necu dam harac iz inata! kad si vec pomenuo titlove, da li znas ili mozda neko zna za neki sajt koji ima francuske titlove za nase filmove? download ima svaki torrent :)) za ovo drugo iskreno ne znam, ali bih otišao na neke grupe sa filološkog faksa ili škole ili tako nešto, verujem da oni to traže i imaju da bi učili francuski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 On 7/17/2020 at 4:34 PM, Sting said: Da li postoji neki domaci web portal za vesti koji ne probegava klikbejt formatu? Ne mogu vise da gledam "prva druga rec OVO", NECETE VEROVATI treca cetvrta rec" i "SESTRICINA NASE POZNATE nebitna odrednica ZAPALILA ime zapaljene odrednice" ? Iskljucuju se kurir, informer, mondo, blic i sva ostala zgadija koja je preuzela doticni model poslovanja. N1 i Politika. Jeste Politika načelno provladina, ali ima i dalje kvalitetne novinare. A spektar tema im je širok, pa može da se pročita nešto kvalitetno. Nova S se profilisala kao antivladin tabloid - po treš skoru su tu negde sa Blicom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Politiku pratim više od 15 godina onlajn, ali od dolaska Sonje Liht se Politika silnos survala, a od kad su smenili Smajlovićevu po drugi put, i uveli žestoku cenzuru komentara, upadljivo je plića, prozaičnija i nekvalitetnija. doveli su onog govnojeda Kozića na primer, pa su ga najurili posle 6 meseci, jer je pisao tekstove koji su ispod Informerovog nivoa. bila je nekad mnogo izbalansiranija, oštrija, ljuća, tamo si nekad mogao da čitaš najsuprotstavljenije stavove, na jednom akademskom nivou iznesene, ali danas nema više ni blizu kolumnista tog nivoa. ostao je izlapeli Bole Jakšić sa svojim izlivima i to je to. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Kao da nam nije dosta lošeg programa.. 🤬 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 (edited) 4 hours ago, Jose Jimenez said: Jeste Politika načelno provladina, ali ima i dalje kvalitetne novinare i dopisnike/saradnike ima kvalitetne, kao što je profesor Govno Pavlović Edited July 22, 2020 by togFU 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 i pored strana sveta su i dalje najkulturniji na novinarskoj sceni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Piči kontent bogte, ne prepoznah forum. 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 Zato su mi na kraju dana zanimljiviji KRIK, BIRN i ekipa. Izbace tekst nedeljno, ali konkretan, i autorski. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 22 hours ago, Jose Jimenez said: N1 i Politika. Jeste Politika načelno provladina, ali ima i dalje kvalitetne novinare. A spektar tema im je širok, pa može da se pročita nešto kvalitetno. Nova S se profilisala kao antivladin tabloid - po treš skoru su tu negde sa Blicom. kad sam stigao do slavodobitno ugasio sam :)) šta je bre ovo :)) 20 hours ago, rbds said: Kao da nam nije dosta lošeg programa.. 🤬 SNS kontra za N1 i Novu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted July 23, 2020 Popular Post Report Share Posted July 23, 2020 (edited) grozota. spas je u uvođenju RTB1 i RTB2, kao nekad, prvo Jutarnji program sa nekim ko zna da priča srpski jezik, onda Znanje - imanje, par serija i filmova tipa Balkanske međa, Deca Kozare i Heroji sa Košara, Dozvolite da se obratimo, Lajmet u 1 popodne, TVNS vesti u 5, Slagalica, crtać u 7 i 15 i neka Dušanka Kalanj da pročita vesti u Dnevniku, posle neki filmić sa Zapada ali ne treš, nego recimo tipa fon Trir, ili serijal Belmondoa, pa sutra neki Kurosava, i u 11 Bože pravde i na spavanje. na RTB2 prenos Skupštine ako je ima, a ako nema, red Cuneta Gojkovića, red Mokranjca, u 8 uveče uključenje u Sputnjik vesti, neki visokobudžetni hit aktuelni film, Bože pravde i spavanje. posle 20 godina otvoriti i Treći kanal za omladinu. Edited July 23, 2020 by Debeli 5 1 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 22 minutes ago, Debeli said: grozota. spas je u uvođenju RTB1 i RTB2, kao nekad, prvo Jutarnji program sa nekim ko zna da priča srpski jezik, onda Znanje - imanje, par serija i filmova tipa Balkanske međa, Deca Kozare i Heroji sa Košara, Dozvolite da se obratimo, Lajmet u 1 popodne, TVNS vesti u 5, Slagalica, crtać u 7 i 15 i neka Dušanka Kalanj da pročita vesti u Dnevniku, posle neki filmić sa Zapada ali ne treš, nego recimo tipa fon Trir, ili serijal Belmondoa, pa sutra neki Kurosava, i u 11 Bože pravde i na spavanje. na RTB2 prenos Skupštine ako je ima, a ako nema, red Cuneta Gojkovića, red Mokranjca, u 8 uveče uključenje u Sputnjik vesti, neki visokobudžetni hit aktuelni film, Bože pravde i spavanje. posle 20 godina otvoriti i Treći kanal za omladinu. čekaj bre draško, kako si propustio ceo naučno-obrazovni program - mislim da je to ključ toga što neke generacije nisu toliko retardirane kao neke druge generacije 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 pa nisam se na tak setio svega, ali uvažavam dopunu. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Reprize Opstanka ako ništa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 Jedno pitanje za domaćine 🙂 treba mi neki frižider/zamrzivač kombo, da li ovi na sprat ili side by side, nije baš toliko bitno, ali šta da gledam, gorenje, vox, tesla, valja to čemu? Ne bih baš davao više za bosch, lg i tako to, ako ne mora 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 Gorenje,u skorije vreme sam 2 uzimao,onaj veci sa 3 fioke dole,samo otapajuci i otisci prstiju ne mogu da ostanu na njemu,ima i mini displej sa menijem,skroz zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 Ja sam prosle godine opremao kucu, bukvalno sve posto sam imao nista i na nagovor drugarice koja godinama radi u gigatronu sam uzeo sve Beko (ne u gigatronu, skupi su)...po njenom iskustvu od tih ne-premium brendova se pokazao najbolje, kaze da je best buy Premalo vremena je proslo, ali otkud znam, jebem li ga, radi sve za sada kako treba, ni najmanji problem ni sa cim nisam imao, mada verujem da nema tu nekih drasticnih razlika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 baci pogled na ove radnje sa ostecenom robom inace. mozes da zakacis po dosta manjoj ceni frizider koji s jedne strane ima potpuno beznacajno ulubljenje od par centimetara duzine i slicno. 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2020 Report Share Posted July 28, 2020 Ja imam neki Beko vec tri godine, radi posao, nije se kvario, nije bucan itd. Gledaj da je zamrzivac dole a ne gore LOL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 28, 2020 Report Share Posted July 28, 2020 Beko, zamrzivac dole, gore i u sredini, radi oko 10 godine bez ijednog problema. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts