Astora Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 3 hours ago, Lucky said: a šta je po tebi najbolje? i kako porediš sa slovačkom? 🙂 teško da ćeš ga naći tako što čekaš da se sam javi neko od pre deset godina :)) U ostalim vestima gužva velika u gradu al' je zato danas toplo! Luck, ja sam coveku vise puta pisao i dok je bio aktivan, dokaz imam u inboksu. Sta je po meni bolje? Slovacka je bila samo usputna stanica dok sam sredjivao papire i pripremao se za polaganje jezika (b2) koji sada imam. U principu, ako ne ides preko raznoraznij agencija vec trazis direktno poslodavca, mogu lepe pare da se zarade. Bec ne bh ni da spominjem. Plata mi je u minut redovna, bonuse svaki mesec dobijam, 13 i 14 platu takodje dobijam. Dobijao sam i pomoc drzave i MUP-a Austrije za decu, jednokratne pomoci u vidi novcanih sredstava, knjiga za skolovanje deci. Tezak je put bio ali se trud itekako isplatio. Mogao sam da nastavim sa poslom vatrogasca i u Bratislavi ali posto mi je zena Austrijanka i preko nje sam dobio papire, logicno je da se preselim i radim u Becu. Sve u svemu, bolje ne moze biti. 🙂👍 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 ASTROLA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 Astora, odgovoriće ti Laki sl nedelje, nemoj da brineš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 42 minutes ago, Čamuga said: ASTROLA Vidim da se neke stvari nisu promenile i da pojedinci nisu odrasli. Zato me i nema, niti ce me biti. Aj uzdravlje trolu. 31 minutes ago, traktori said: Astora, odgovoriće ti Laki sl nedelje, nemoj da brineš. Vitjo, nije ni vazno. Zao mi sto je forum u kurcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 (edited) 1 hour ago, Čamuga said: ASTROLA Заборавио сам шифру тог налога, ал хтео сам нешто болиду да напишем. Edited November 9, 2019 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Rebi se hvali da je on Astrola Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 13 hours ago, Ребел said: Заборавио сам шифру тог налога, ал хтео сам нешто болиду да напишем. Mozes bolidu da se sagnes, onako lagano. Pajseru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astroa Posted November 10, 2019 Popular Post Report Share Posted November 10, 2019 Zravo RUR drugovi vidim da se na zalost forun dosta promenio ja sam u Brisel sa familia i mogu reci da se stvari promenile na bolje itekako 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Мајко света Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 uaaa astrola, vrati pare pederu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 Neko bi rekao da Laki samonuje pogresne ljude u pogresno vreme kako bi forum ponovo zaziveo! Laki, trebaju nam kvalitetni posteri, ne ovi sto zajebu ljude pa se jave posle 5g da se hvale kako im je do jaja da sisaju austrijsku sisu... Moras da nabudzis Exper Earth Magic Laki, basic kurcu ne vredi xd Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 Neko će reći da je dobra stvar sto je forum umro, bar nema prevaranata sa wow nalozima.Inače, prodajem battle net nalog, pare unapred!BTW, šta bi sa majicama? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 hehe touche što bi se reklo Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 Vitja odrzava forum u zivotu Vratite minuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 vratite stare vugle DESI COKO JEBOTE BOG STO TI DOBAR AVATAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 Leb te jebo to je to ekipa se okuplja jos Milic da se pojavi pa da pocemo jos 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 e, mislim da sam sreo milica pre 2-3 nedelje kod banije, ali sam se toliko iznenadio da mu se nisam javio, samo je prosao pored mene sa cvidzama za sunce na glavi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 yeyanje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 (edited) ko je ovaj beba isus? recite mu da se smiri Edited November 11, 2019 by alfa 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 prvo Lale da dovede nove članove, milenijalce, pa da ja vratim hejtersku ekipu, pa zabava može da počne. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 ok boomer 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 3 hours ago, Debeli said: prvo Lale da dovede nove članove, milenijalce, pa da ja vratim hejtersku ekipu, pa zabava može da počne. Si lud pa opet da oteramo sve, THE CYCLE BEGINS ANEW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 kaće rur podcast? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 USKORO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts