Debeli Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 15 hours ago, tortky said: NEKO MI JE DAO IDEMO BRE Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 12 hours ago, traktori said: A da ukinemo fudbal u Stradiji. Kako mislis da ukines osnovnu razonodu za <80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 srpski "fudbal" je "razonoda" samo za "ljude" sa gejmerskih foruma i slicne "intelektualce" okej, umorila me je ova recenica. onaj ko ovako konstantno pise i to mu je jedini nacin da oformi misao je, pored toga sto je kompletni imbecil naravno, i psihopata 100%. IMA TU NECEGA Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 i dalje nema minusa, koji jebeni kurac Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Pćelo, ko te je tuko? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 ko sme ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 niko ne sme sreda mjuzik iz jor onli frend antil di end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Za drugare sa Win 10 paznja - https://support.microsoft.com/en-us/help/4049094/windows-devices-may-fail-to-boot-after-installing-october-10-version-o Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 14, 2017 Report Share Posted October 14, 2017 Nisam odigrao tiket duze od 3g... I pre neki dan me pita drug sta mislim da ce biti liverpool-manu na sta mu odgovorim 0-0 ko kuca.. Juce mi dodje da ispostujem osecaj za filing i tako, samo toksicno! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 14, 2017 Report Share Posted October 14, 2017 ne igram tikete samo kad spavam :D,treba malo cesce da igras ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 14, 2017 Report Share Posted October 14, 2017 Poslednje pre ovoga sto sam odigrao bilo je mancester - leverkuzen u aprilu 2014. 1-1 i 3+ za 50€.. Doslo 3:0 (2:0) i uzmem cistih 92€. Deluje kao da se niz nastavlja! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 A di je content? Ajmo trudbenici još x dana do y, treba u nešto gledati da se lakše izgura Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 35 godina do penzije Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 meni 30, 35 ako računamo da će polako da dižu starosnu granicu, biće u 70oj "ma da, cepam ja te legacy tehnologije, samo mi pokažite gde mi je kancelarija" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Pa jašta, evo kolegin ćale je stručnjak za napajanja, šljaka u fullu iako je odavno u penziji jer jelte napajanja su totalno demode :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 spam postaje sve zanimljiviji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 navatao me sinoc pandur na parkingu iza mekdonaldsa u pola 1 ujutro kako ulazim kroz jednosmernu. kaze da cu morati kod sudije za prekrsaje da mi odredi kaznu al me je samo zapisao u tefeter i to je to. nikakvi izvestaji i gluposti. jel to stvarno ide tako pa sad cekam plavu kovertu ili je pokusao da mi proda fazon da bi mi uzeo pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 чекаш плаву коверту у наредних до годину дана. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 najverovatnije da ti nista nece stici, a ako stigne imas pravo na zalbu i pozovi se na pravilnik I zakon o bezbednosti saobracaja pri sacinjavanju zapisnika o prekrsajnoj prijavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 bas cu da procitam to. vico u novom sadu. mekdonalds kod zeleznicke stanice. po novom sadu ih ima nenormalno po ceo dan i stoje samo gde se prave prekrsaji. kad neko prodje formulom preko mosta slobode sa 190 onda ih nema. bas je bezobrazno bilo. bukvalno je bilo najnebitnije mesto u gradu u tom momentu a prekrsaj sam napravio tako sto sam usao na parking na mestu na kom je izlaz. jednosmerni deo je prakticno 3 metra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 http://www.paragraf.rs/propisi_download/zakon_o_bezbednosti_saobracaja_na_putevima.pdf clan 322 Verodostojna isprava kojom se dokazuje izvršenje prekršaja, jeste u smislu ovog zakona: 1) video ili foto zapis na kome se jasno mogu videti: vozilo kojim je izvršen prekršaj, registarski broj tog vozila, i bitna obeležja prekršaja, 2) tahografski uložak ili drugi zapis sa tahografskog uređaja, 3) zapisnik o izvršenoj kontroli učesnika u saobraćaju sačinjen u skladu sa Zakonom o opštem upravnom postupku, 4) zapisnik o izvršenom uviđaju saobraćajne nezgode, odnosno uviđajna dokumentacija, 5) zapisnik o nadzoru izvršenom na osnovu ovog zakona, 6) zapisnik o izvršenom kontrolnom tehničkom pregledu, 7) zapisnik o izvršenom merenju mase i osovinskog opterećenja, 8) izveštaj o analizi krvi i/ili drugih telesnih materija na sadržaj alkohola i/ili drugih psihoaktivnih supstanci u njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 eto, neko ko konačno ceni kontent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 i? jerste li se "dogovorili" ? btw Želim vam super Sredu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 41 minutes ago, togFU said: btw Želim vam super Sredu. hahaha i ja sam momentalno reagovao na ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts