Neptune Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 ja sam se pretplatio na google play music i super sam zadovoljan inace, ako je neko upoznat sa brain.fm ima na thenextweb godisnja pretplata za $20: https://deals.thenextweb.com/sales/brain-fm-lifetime-subscription Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Ja muziku slušam isključivo u kolima, k poslu i sa posla. Nema se vremena inače. Skinuo sam spotify i soundcloud za mobilni, previše tu ima kolutova za preskakanje, mp3 i dalje majka Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Ja koristim Deezer, već sam pisao o tome negde u muzici doduše nikad mi ne bi palo napamet da to uzmem da nije u okviru Telenor paketa i vrlo sam zadovoljan. Plaćena verzija ima sve živo naravno, ali ni besplatna uopšte nije toliko loša. Ima 10 sec reklame tu i tamo i malo je osakaćena za mobilni, ali u mom slučaju svakako bih slušao samo preko kompa. 1 hour ago, Neptune said: ja sam se pretplatio na google play music i super sam zadovoljan I ovo sad ima free verziju koliko sam skapirao, jedino opet imaju neke reklame. 17 minutes ago, [BMF]Psycho said: Ja muziku slušam isključivo u kolima, k poslu i sa posla. Nema se vremena inač kako nemaš vremena da slušaš muziku? pa nije da moraš da radiš review novog albuma tejlor svift :) pustiš da "drnda" dok se ujutru spremaš za posao ili praviš doručak ili uveče pred spavanje itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 kako nemaš vremena da slušaš muziku? pa nije da moraš da radiš review novog albuma tejlor svift :) pustiš da "drnda" dok se ujutru spremaš za posao ili praviš doručak ili uveče pred spavanje itd.Ujutru me drndaju klinci koji se bude u cik zore, pošto su se probudili minimum jednom tokom noći, otresam ih sa nogavica i glave dok pobegnem do auta. Doručak na poslu zbog gorepomenutih prepreka. Uveče kad konačno zaspu, tišina je najslađa muzika. Pustim vikendom na zvučnike preko Chromecasta, al mi opet i bolje i lakse YouTube il mp3 nego bilo koji muzički app. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Meni bi zapravo najviše odgovarao neki sync mp3jeva na sve uređaje koje imam. Probao sam nešto sa Dropboxom i to kao radi, ali nije baš najintuitivnije. Vidim da ovaj google play music nudi tako nešto (sad kliknuh kad je okačio @Neptune) ali ne znam dal' je to to - ako mi na primer i tokom mojih mp3ki krene puštati reklame. možda ima i neko drugo rešenje ali mi do sad nije palo napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Meni je play music uploadovao sav mp3 sa diska i sad imam pristup tome svuda. Al najviše mi se svidja radio funkcija, pustiš jednu pesmu i on ti izgenerise listu na osnovu te pesme, nisam više zarobljen u svom hard disku Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 15 hours ago, Neptune said: Meni je play music uploadovao sav mp3 sa diska i sad imam pristup tome svuda. Al najviše mi se svidja radio funkcija, pustiš jednu pesmu i on ti izgenerise listu na osnovu te pesme, nisam više zarobljen u svom hard disku koji marketing copy, uzmi brzo ga zaštiti dok ga neko ne pokupi :)) inače ta opcija manje-više postoji u svakom novijem programu ili saasu - ja sam je prvi put video na itunes davnih dana, a sad je imaju svi. ali je ok ofc. btw, ovaj spam je posao sve kreativniji: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 ladno su krenuli da stavljaju sejfere na suhomesnato u prodavnici :( juče kupujem neku šunku i dođem na kasu, ova skenira i promulja po onome za sejfere, ja rek'o izlapela baba. dođem kući i otvorim, ono stoji unutra u celofanu i sejfer. rek'o, brate mili ... živo me zanima dal' imaju neku limit cifru ispod koje ne stavljaju ili rokaju za sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Koji humblebrag da kupuješ najskuplju šunku ikad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 uštekao na gorivu, bgk! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 neko ima i za šunku... zato i ima sejfera... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 (edited) 1 hour ago, Lucky said: ladno su krenuli da stavljaju sejfere na suhomesnato u prodavnici :( juče kupujem neku šunku i dođem na kasu, ova skenira i promulja po onome za sejfere, ja rek'o izlapela baba. dođem kući i otvorim, ono stoji unutra u celofanu i sejfer. rek'o, brate mili ... živo me zanima dal' imaju neku limit cifru ispod koje ne stavljaju ili rokaju za sve. Ne kontam zar nije bolje da ode lepo u Vero uzme 400 grama neke najskuplje sunke od 3200 din/kg i vozi :D Na konto toga ja sam pre jedno 6 meseci nasao to na cetkici za zube i to onako oblepljeno selotejpom 30x... Inace drugar mi drzi prodavnicu i rekao mi je da se krade svakodnevno a i jednom u par meseci popije pljacku. http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/itUktkqTURBXy8wMzYyZDU5OTBjNGQyY2E1NmI0MzE5NTU2YTQxNmVmZC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA[/IMG] Edited January 24, 2017 by Majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 11 minutes ago, tortky said: Haha, Srbi govna, ne mažu kavijar na goveđi pršut. Ne znas da trolujes :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Ja zaista ne kontam šta je pisac hteo da kaže? 5 hours ago, Majstor bora said: Ne kontam zar nije bolje da ode lepo u Vero uzme 400 grama neke najskuplje sunke od 3200 din/kg i vozi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Da je bolje ziveti ziveti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 hm... nebitno :D inače, @tortky, uspeo sam u životu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 12 hours ago, togFU said: Ja zaista ne kontam šta je pisac hteo da kaže? možda je hteo da kaže kako je lakše da ode u vero i uzme već upakovanu vakumiranu najskuplju šunku od 300g iz onog dela gde se takve šunke prodaju i onda kao ne mora da se cima da mu seku neku drugu šunku na odeljenju suhomesnatih proizvoda. e sad, što baš u vero, nemam pojma. a i ako gledamo vrednosti, lakše bi bilo da digne neku kremu od onih ženskih mamipara proizvoda što koštaju sto evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Laki je Vodič! Pravda za glupog Deija! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 kolko smara topik ovih dana.... fuckin normies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 hhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Jutros sam inače imao onaj wtf momenat da sinoć nisam izvalio da se bilo kakva padavina "razvila" a na kolima 2cm leda na sve strane, jedva sam ih očistio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 14 hours ago, togFU said: Ja zaista ne kontam šta je pisac hteo da kaže? Pa kad kupis neki suhomesnati proizvod na merenje u Veru nemas sejfer na istom. Dok na nekom upakovan proizvodu imas. Samim tim mozes da uzmes mnogo skuplju robu bez sejfera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 aha, jasno sad, hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 ljudi, ovo je toliko dobro da ja ne znam Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts