trn Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 mozda je mislio na zimske gume?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 5 hours ago, Lucky said: pit'o me lik na ulici dal imam 20 dinara da mu dam da kupi zimske patike. sad razmisljam u kojem je stadijumu, dal ga zabole pa random izbacuje pojmove za koje mu treba 20din ili je toliko sprzen sa nema pojma sta prica. il da ga pitam gde ima patike za 20din pa da idemo zajedno! u njegovu odbranu max je kulturan i ne deluje da nema gde da se okupa. Jbg heroin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 5 hours ago, trn said: mozda je mislio na zimske gume?? to sad već ima smisla! mada imajući u vidu da je danas 21 stepen, mogao je da sačeka da dođe onaj minus koji najavljuju za polovinu nedelje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 mene je malopre iscimala neka pajdomanka za 10 kinti :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Ovde kod mene ispred Maksija ima neka što već godinu dana traži 10-20 din, a od prošlog vikenda 250 Pritom ne deluje uzbuđenije nego ranije, nego je verovatno prespojila, ili troluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 tipuje neko po mirijevu da si punišić, čuvaj se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Lopovi tipuju preko linkedina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 nije valjda dotle doslo da vudu zivi na mirijevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 14 hours ago, voodoo_ said: Ovde kod mene ispred Maksija ima neka što već godinu dana traži 10-20 din, a od prošlog vikenda 250 Pritom ne deluje uzbuđenije nego ranije, nego je verovatno prespojila, ili troluje Čuo sam juče neverovatnu priču - makar za mene neverovatnu. Prekoputa zgrade ima neka frizerka i lik ulazi kod nje u po bela dana i kao "e ćao, de si, moja keva se ovde kod tebe redovno fenira, živi ovde prekoputa, ima crvenu kosu. bla bla bla daj mi hiljadu dinara pa će ti ona dati čim dođe, sad ona dolazi kod tebe, al' meni je frka moram odmah dalje da idem a ne mogu da je čekam da dođe al' ona će tebi da da čim bude došla" i ona mu ladno da. OK, pošto je bila sama tada, kapiram malo se i uzentala i šta god, ali očigledno te priče prolaze. Jasno je da se žena sa crvenom kosom nikada nije pojavila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Možda da ne pričamo ko gde živi u javnom delu foruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 1 hour ago, voodoo_ said: Možda da ne pričamo ko gde živi u javnom delu foruma kakva paranoja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 stanko, gde si ti zasađen? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Ahaha, pa jebote, Vudu sta bi ja trebalo da kažem sta je sve pisano na forumu o meni, nemoj da si paranoičan:). A Vitjo, i Diogen je živeo u buretu!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 znamo gde Stanko nije zasađen, na bulevaru, jer je tamo bio DRVOCID! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 brate vudu, ono, ja živim u jebenom Futogu, o čemu pričamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 reci tebra...nego danas mi postom stigli rezultati testiranja za mensu od pre mesec dana, ipak nisam primljen, al mi je malo falilo, gluplji sam od Dakija verovatno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Ja sam imao maks bodova, tj pise >= 135 (156) :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 3 minutes ago, Udo Tvrdi said: Ja sam imao maks bodova, tj pise >= 135 (156) :C To nije maks bodova, nego maks tog testa. Trebalo bi da kažu 156+ i da onda za konačno testiranje, tj utvrd koliko si zapravo bodova, radiš neki drugi test, pametniji Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 2 minutes ago, nickwood said: To nije maks bodova, nego maks tog testa. Trebalo bi da kažu 156+ i da onda za konačno testiranje, tj utvrd koliko si zapravo bodova, radiš neki drugi test, pametniji Naravno da nije maks, ali oni mere dotle. Ako hocu tacno da znam, morao bih ici dalje, ali bmk. I ovo sam radio jer sam bio nateran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Da, taj Mensin test sa matricom 3x3 meri samo do 156 po Katelovoj skali, sto je malo bezveze po meni...ja samo 140:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 6 hours ago, alfa said: stanko, gde si ti zasađen? 6 hours ago, Highl1 said: znamo gde Stanko nije zasađen, na bulevaru, jer je tamo bio DRVOCID! !!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 stanko carko ajmo za pred spavanja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Šta je bre ovo?! Some fans of Toblerone's distinctive triangular chocolate chunks are feeling down in the mouth after the look of two bars sold in the UK was changed. Mondelez International, the company behind the product, has increased the gap between the peaks to reduce the weight of what were 400g and 170g bars. Some consumers have described the move as "the wrong decision" and said the bigger spaces looked "stupid". Mondelez said the move was down to the rise in the cost of ingredients. In a statement on the Toblerone Facebook page, the company said it had to make a decision between changing the look of the bars or raising the price. The move has resulted in the weight of the 400g bars being reduced to 360g and the 170g bars to 150g, while the size of the packaging has remained the same. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 govnari prokleti. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 lol a pretpostavljam da je cena ostala ista, jebiga mora da se zaradi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts