papara Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 čaprzdivan :Dmože treća edit: laki jel to misliš na filter kafu? jel postoji neka krštena, pošto svaka (obe) koju sam ja probao mi je fujma jok, na onu za espresso aparat - filter probaj grinetovu, kažu ljudi da nije loša a i šoljica ima neki svoj filter fazon, al' ne znam kakav je, gotivniji mi je espreso nego filter.Uzmes lepo kuvalo za espresso Kupis u Kofeinu izmlevenu kafu zrno etiopija i GGtbh lakše mi je da siđem do kafića kad mi se pije espresokad sedim kod kuće volim da sedim i da se nalivam kafom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Ja ni kafu ne pijem, šamar ujutru mi je sasvim dovoljan lolo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Ja ni kafu ne pijem, šamar ujutru mi je sasvim dovoljan lolololo ... lolo smrade! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 ja dva espresa pre, dva posle podne. svaki jebeni (radni) dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 ja dva espresa pre, dva posle podne. svaki jebeni (radni) danSmanji to malo, previshe je to.Ja pokushavam da se naviknem da jedem pre kafe, ali ide mi teshko bas mi je slab apetit ujutru. Nekad pojedem bananu chisto da mi nije prazan zeludac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Crni caj je dobra alternativa posebno ako je neki jaci mene razbudi bolje nego kafa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 @Prota da SerbFilter kafa ti je bilo koja kafa mlevena za filter! Tako da odeš do bilo kojih hipstera (i nehipstera) i samelješ. Laki ti reko za Grinet, ali možeš i kod ovih što su ukrali RUR logo - Faktori, oni imaju fine kafe i ekspeditivni su. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 PETAK JEBOTEjos da ne radim sutra i bilo bi superAl' zato sledece nedelje 4 dana free, mozda se konacno i naspavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dobrivoje Posted April 8, 2016 Popular Post Report Share Posted April 8, 2016 [15:05] [killy] reki[15:05] [killy] realno[15:05] [killy] kafa je[15:05] [killy] ono[15:05] [killy] najveca glupost na svetu[15:05] [killy] samo toliko[15:05] [rejven] zasto[15:05] [rejven] sta moze da te potera ujutru[15:05] [rejven] bolje od kafe[15:05] [killy] samar 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 nemojte da kradete jasamnepismenove fore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Kofi fektori turska je oudlična 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 To što me žena bije ujutru uopšte nije fora. :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 ona to ne radi zato što te ne voli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Meni najbolja turska (pijem je tek nekoliko godina tako da možda nisam neki reper!) je ona Grandova kao brazilska (spešl edišn). Baš je drugačiji ukus u odnosu na turske koje sam probao do sad (uglavnom domaće iz prodavnica). 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Meni najbolja turska (pijem je tek nekoliko godina tako da možda nisam neki reper!) je ona Grandova kao brazilska (spešl edišn). Baš je drugačiji ukus u odnosu na turske koje sam probao do sad (uglavnom domaće iz prodavnica).Stim sto Turci ne piju kafu nego caj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Kuci pijem mlevenu, a na poslu instant. Razlika nebo i jarak, al vreme je odlučujući faktor.Razmišljam se da kupim ovo za posao, radi lakog održavanja Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Kuci pijem mlevenu, a na poslu instant. Razlika nebo i jarak, al vreme je odlučujući faktor. Razmišljam se da kupim ovo za posao, radi lakog održavanjaJa koristim ovaj za "on a go" i vrlo sam zadovoljan: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 PETAK JEBOTEjos da ne radim sutra i bilo bi superAl' zato sledece nedelje 4 dana free, mozda se konacno i naspavamE radim i ja mozemo da kukamo na KASTOMERE na nekom chatu! nije stigo...vreme mu je za drugo klanjanje danas Zapravo sjajna fora :) Picko.Elem, kako mi nedostaje turska kafa (hehe kara foxxxed). Ovi ovde espresi, filteri, amerikano, mokacino ni za kurac nisu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 pa ti skuvaj!i onda kad se kolege prime otvori mali lokal sa domacom kafom u sred brisela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 ja ujutro popijem jedno pivo i to me razbudi do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 "au sine zar su tol'ko duboke" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Danas kafa, sutra pihtija, prekosutra ćr da traži srpsku kafanu po briselu da orozbori sa nekim naški. Pojeo sam jedno 200 grama bombona bez šećera, osećam kako se u crevima zahuktava veliko spremanje Ovom prilikom bih izrazio zabrinutost za našeg druga rekija. Reki, javi se, ne mogu da spavam.jako je tesko danas bilo, ali sam naucio lekciju, najmracnije je pred zoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 desi reki, sta ima?kako zivis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 reki, tacnost te lekcije je upitna. ne bih se ja bas na to oslanjao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts