Santa Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Malopre prošao od autoputa prema novom mostu Pjupinovom, kad na raskrsnici beli đip, izrešetan... i to izrešetnaa vrata vozača po gornjoj ivici kod krova.. kao da je blindiran, pa e neko pokušao da tu "prođe". http://www.kurir.rs/crna-hronika/vatreni-okrsaj-u-zemunu-muskarac-ranjen-u-pucnjavi-izresetan-dzip-clanak-1999199 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Mladen L. na pocetku, Lazarevic na kraju. Kurir jbt :D Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Misliš carina, da, trebalo bi da važi :)carina, naravno xD kul kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Brate Zola, šta se ovo zbiva kod vas u ŠvedCkoj??? Kao prva u Evropi uvela je novčanice u službenu upotrebu, Švedska je sada na putu da postane prva država sveta, koja će iz upotrebe izbaciti novac.Odluka švedskih banaka da zabrane plaćanje gotovinom kao i ukidanje bankomata u ruralnim predelima izazvalo je ogorčenje građana.Banke prijavljuju i policiji građene koji ne poštuju njihova pravila i koriste se velikim količinama gotovine.šit je tekst, ništa mi nije jasno. WTF nema plaćanja gotovinom. ono, imate 15 dana da položite vašu gotovinu na račune inače ćozdra... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Odbanujte Dakija on bi mi pomogao :(Ili longlija, oni makar imaju veze za to :(Kakva prozivka sto bih bio banovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 koristi chrome kao sav normalan svet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Stanko, tako se ne pise opera... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 ali Nomky, opera je vec duzhe vreme samo chrome u sa drugim omotachem...also, http://www.sportsdirect.com/ za naruchivanje sa neta, mislim da je Igor bas proslu subotu pricao o tome.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 napio sam se ko mornar sinoć, ljudisad me sramota 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 А и постујеш у 11 ујутру, нешто ми ту смрди! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Okačio sam taj link već, Kole :PI daj torbu!zomg pro linking skills, ja samo priznajem seljacki linkovane stvari ;o)ac torbu? ona je vec na putu ka zasluznom vlasniku =o)@shoocky - ispod 50 = nema carine, a uvek ima poshtarine (mada ona varira od nekih njihovih internih paramtetara i oko 20e je (+/- 5e)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 haha, i ja sam pogledao u koliko sati je postovao. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 budan sam od 9 jebeno, uhvatio me savke sindromkru, sećam se samo ribe što je nisam smuvo, hence the blam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 (edited) kru, sećam se samo ribe što je nisam smuvo, hence the blam :D Edited November 1, 2015 by alfa jebeni edit na forumu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Ja moram da pitam, jel sve pod kontrolom? :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Brate Zola, šta se ovo zbiva kod vas u ŠvedCkoj??? Kao prva u Evropi uvela je novčanice u službenu upotrebu, Švedska je sada na putu da postane prva država sveta, koja će iz upotrebe izbaciti novac.Odluka švedskih banaka da zabrane plaćanje gotovinom kao i ukidanje bankomata u ruralnim predelima izazvalo je ogorčenje građana.Banke prijavljuju i policiji građene koji ne poštuju njihova pravila i koriste se velikim količinama gotovine.šit je tekst, ništa mi nije jasno. WTF nema plaćanja gotovinom. ono, imate 15 dana da položite vašu gotovinu na račune inače ćozdra...Ovde se ionako skoro nista ne placa kesom. I na pijaci mozes da placas karticom :) Gotovina se koristi u manje od 5% novcanog prometa. Tako da ne vidim da ovo utice na posten svet, vec na one koji rade na crno, peru pare, valjaju gudru i sl... Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 nestanak novca u fizičkom obliku ima daleko veće posledice nego narušavanje kriminalnog poslovanja. krimosi će da pređu na dukate i dijamante i dop.bez fizičkog oblika nema oblika tezauracije novca, koji je ključan za slobodu raspolaganja sopstvenom imovinom. šta ako nestane struje na nedelju dana, ili hakeri napadnu banke? šta ako neću da ima traga mojim posetama bordelima ili seks šopovima, šta ako hoću da plaćam seljaku proizvođaču njegovu robu? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Pa rekao je vec da seljaku placa karticom? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 U Švedskoj postoje svi podaci o svakom čoveku koji u njoj legalno živi. Ja mogu preko interneta da ukucam Zolu i da znam gde živi, da li je oženjen i koj mu je broj mobilnog (i još dosta podataka), a ako se potrudim i da znam koliko zarađuje, tako da, sve je moguće u Švedskoj!!! 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted November 1, 2015 Popular Post Report Share Posted November 1, 2015 (edited) moram po stoti put :DDD Edited November 1, 2015 by togFU jebeni forum 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 (edited) nestanak novca u fizičkom obliku ima daleko veće posledice nego narušavanje kriminalnog poslovanja. krimosi će da pređu na dukate i dijamante i dop.bez fizičkog oblika nema oblika tezauracije novca, koji je ključan za slobodu raspolaganja sopstvenom imovinom. šta ako nestane struje na nedelju dana, ili hakeri napadnu banke? šta ako neću da ima traga mojim posetama bordelima ili seks šopovima, šta ako hoću da plaćam seljaku proizvođaču njegovu robu?Rece vec deda neke detalje. Bordeli su nelegalni tako da im taj deo ide u prilog :) Vecina gradjana vec danas sve placa karticama, ja ne pamtim kad sam poslednji put vadio kes za bilo sta tako da su bi vec danas bilo problema da nestane struje na nedelju dana ili da hakeri napadnu banke. Pretpostavljam da su svesni potencijalnih rizika i spremni za njih :). Seks sopovi nisu nikome tabu, ovo je Svedska :) Edit: Vec sam rekao da i seljaku placas karticom kao sto napomenu Zwerko. Edited November 1, 2015 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 to nije legalno. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 a nisu ni cvarci... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 to je život u bankarizovanom svetu virtuelne valute. ako nemaš račun u banci i karticu nema ti života ni postojanja. a da ne govorimo o rizicima. banke će imati monopol nad 100% transakcija, monopol na tu bazu podataka i njene lukrativne derivate u postmodernom potrošačkom društvu. banka, tj. vaš račun u istoj postaje vaša sudbina. sva jaja u jednoj korpi. distopijska frankenštajnština u postkapitalističkom korporativnom konzumerizmu sa slobodama u opipljivom kavezu Ustrojstva...nešto kao Vrli Novi Svet, nešto kao San Anđeles iz "Razbijača", nešto kao svet iz "Majnoriti riporta"...na kraju krajeva, nešto kao svet iz "Neuromansera".da krenemo da skupljamo Nove Jene čim izađu... 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 TAKOE BRE DRALE, SRBIJA DO NEO TOKIJA! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts