Jogi_ Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 http://kolumnista.com/heroji-gnjide-i-lazovi/# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Cilj je postignut: Srbija je potpuno poludela. I sada se sa njom može raditi šta god vam je volja. A za to možete da zahvalite mojim kolegama. Pardon: „kolegama“. I naravno, gospodarima njihovog straha: urednicima i vlasnicima medija. Onima koji vas već dve i po godine sistematski zaglupljuju. Onima koji već dve i po godine pričaju bajke kako Srbijom krstare super-heroji koji spasavaju ugrožene. šupičkumaterinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 dakle, ono sto je beta objavila pre vremena da je beba spasena a posle je citirali svi mediji, kasnije je objavila demant i izvinjenje najsitnijim fontom jer su pogresno vest preneli beta je "nezavisna" novinska agencija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 pravi test da se vidi koje novine su direktno na liniji sa ministrima mada uvek postoji i ono sto je Paja napisao da je pisao neki papan papanovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 SumLJAm, ako nešto besprekorno funkcioniše u ovoj zemlji, onda je to kontrola medija Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Bez neke namere da ulazim dalje u to ko je kriv, za one koji nisu gledali emisiju juce jedno pojasnjenje za pitanje "pa kako jebote nije uspeo samo da spusti helikopter", objasnjava covek koji je penzionisani pilot helikoptera. Nazalost RTS ima neki ludacki stream, pa ne mogu da linkujem direktno nego ovako http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/22/RTS+Satelit/1862610/Da+Mo%C5%BEda+Ne.htmlProblem je malo sto je retardirani Lazanski jako bezobrazan i upada u rec ljudima pedeset puta, ali taj segment pocinje oko 23:50, a konkretno objasnjenje je na 27:20, a u sustini nije zgoreg pogledati celu emisiju ako vas interesuje tema. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 (edited) http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=20&nav_category=11&nav_id=970859 "Onaj ko je kriv odgovaraće, a ja ću prvi da budem. Znam da bi vas to najviše radovalo i nemojte da brinete, ne bežim nigde, kao što vidite" Edited March 20, 2015 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Retard retardirani iz ne znam jebote više koji kurac. Diže lestvicu taman kad pomisliš da ne može da ide više.- 2 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 http://www.srbijadanas.net/ovako-ste-u-smrt-oterali-sest-ljudi-i-bebu-pocinivsi-tako-tesko-krivicno-delo-sedmostrukog-ubistva-iz-nehata/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Mrzi me da čitam uopšte čim vidim srbijadanas.net, koji su osvedočeni pljuvači vlasti :D Isti su kao i ovi, samo sa druge strane :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 ^word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=04&dd=01&nav_category=16&nav_id=975664 "Ministar izdao naređenje za let" Zanimljiv intervju na snimku :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 "Odgovornost primarno na posadi" Da, citiram jedan nas poznati film - mrtva usta ne govore Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 "Pilotu nađen alkohol u krvi" Au kako ih bre nije sramota, jos ce otkriti i da je bio depresivan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Jebem ti stoku, pa ako ovo nije za vesanje na terazijama...jebem ti fejsbuk, opet ce tamo bunt. Pa majku im jebem 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 (edited) dan, dva unazad su nagoveštavali kroz vesti ovakav ishod. naravno, svakom sa malo mozga je od samog početka bilo jasno ko će biti kriv jer mrtav čovek nikako ne može da se brani, preživelih očevidaca nema. i sad, iako sam bio spreman na sve to, oni uspevaju da me raspamete ovom "prepisivali smo od german wingsa" izjavom. nisu za vešanje nego da se kazne tako što će svaki građanin srbije imati termin da ih šutira u bulju i gađa govnima na sred terazija, jadnici prejadni. Edited April 3, 2015 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 (edited) Objavili su i izvestaj komisije u nekakvoj formi na sajtu Ministarstva odbrane. Citao sam malo ali jbg laik sam za tu vojnu terminologiju, s tim da mi neke stvari deluju nelogicno. Prvo ovamo se navodi da meteo uslovi nisu bili uzrok, a tamo se navodi da su meteo uslovi kako za oblacnost tako i za vidljivost bili ispod propisanog meteoroloskog minimuma. Mozda sam ja retardiran, ali meni kad je nesto ispod minimuma je logicno da onda ne moze da se radi zadatak? A onda pise da "pri donosenju zakljucka o meteo uslovima komisija nije raspolagala normativnim dokumentima kojima je propisana mogucnost izvrsavanja zadatka manjih od datih vrednosti"?!?! Pa ili zadatak ne moze da se izvrsava u tim uslovima ili postoji normativ koji bi morao biti dostavljen komisiji?! (edit: ako nekoga interesuje ovaj deo, stavka 2.3.1 u izvestaju) I na jednom delu ima da je odluceno da se leti za Beograd na aerodrom Nikola Tesla, a onda sledeci pasus pise da je pilot posle konsultacija sa generalom Bandicem doneo odluku da se ne sleti na VMA nego na Aerodrom Nikola Tesla? Who was phone... (edit: stavka 2.5.2 izvestaja, pasusi jedan pa tri). Poprilicno sam se iznervirao oko ove cele situacije ali mi je najgore sto zapravo niko nije imao muda da stane na televizor, kao sto inace vole, i da kaze gradjanima "e to i to se desilo, tako i tako". Makar i slagao, makar i pljunuo po tim ljudima, ali jebiga bar da imas muda i da budes govno do kraja, ovako su poslali neko nesuvislo saopstenje Tuzilastva i okacili nekakav izvestaj na sajt Ministarstva odbrane. I sledece je spinovanje po tabloidima da je pio, drogirao se, Informer da napravi montazu pilota s dve kurve i sl, pa jebemu mu mater... I za kraj posto sam se mnogo bio iznervirao kopao sam dalje po netu i nasao jedan tekst na ovu temu, ne znam da li je autentican, ali ga svakako valja procitati http://tangosix.rs/2015/24/03/uz-komandanta-otvoreno-pismo-podrske-generalu-predragu-bandicu/ Edited April 3, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted April 3, 2015 Popular Post Report Share Posted April 3, 2015 Sad bi recimo bio pravi trenutak za vojni puč. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Oh, iz nekog razloga ima dva izvestaja dve razlicite komisije vojske, ovaj drugi eksplicitno kaze da je problem sto je pilot bio pijan :( http://www.mod.gov.rs/multimedia/file/vesti/udes/Izvestaj%20komisije%20rvipvo.pdf Ako su oni voljni da se poseru po mrtvim kolegama ne verujem da su mnogo sposobni za puc. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11137087_10155377363935641_2055223439342340274_n.jpg?oh=20a5ce30d9b8a88c2aaa684f6b4a3568&oe=55BB481F&__gda__=1436197472_85dc03d2c0c7f04754b2582928a9985c Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 4, 2015 Report Share Posted April 4, 2015 Sad bi recimo bio pravi trenutak da motka radi i da se skinu ovi s vlasti a i vojni puč. fixed. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ПУТИН Posted April 5, 2015 Popular Post Report Share Posted April 5, 2015 al si ga opravio, svaka ti cast. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 http://avijaticar.net/pismo-tuzilastvu/ Sve dobra pitanja. 1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Objavljeni prilozi: Prvi Drugi 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts