Jump to content

pad helikoptera


Recommended Posts

Cilj je postignut: Srbija je potpuno poludela. I sada se sa njom može raditi šta god vam je volja. A za to možete da zahvalite mojim kolegama. Pardon: „kolegama“. I naravno, gospodarima njihovog straha: urednicima i vlasnicima medija. Onima koji vas već dve i po godine sistematski zaglupljuju. Onima koji već dve i po godine pričaju bajke kako Srbijom krstare super-heroji koji spasavaju ugrožene. 

 

 

šupičkumaterinu

Link to comment
Share on other sites

dakle, ono sto je beta objavila pre vremena da je beba spasena a posle je citirali svi mediji, kasnije je objavila demant i izvinjenje najsitnijim fontom jer su pogresno vest preneli

 

beta je "nezavisna"  novinska agencija

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

SumLJAm, ako nešto besprekorno funkcioniše u ovoj zemlji, onda je to kontrola medija

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Bez neke namere da ulazim dalje u to ko je kriv, za one koji nisu gledali emisiju juce jedno pojasnjenje za pitanje "pa kako jebote nije uspeo samo da spusti helikopter", objasnjava covek koji je penzionisani pilot helikoptera. Nazalost RTS ima neki ludacki stream, pa ne mogu da linkujem direktno nego ovako http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/22/RTS+Satelit/1862610/Da+Mo%C5%BEda+Ne.htmlProblem je malo sto je retardirani Lazanski jako bezobrazan i upada u rec ljudima pedeset puta, ali taj segment pocinje oko 23:50, a konkretno objasnjenje je na 27:20, a u sustini nije zgoreg pogledati celu emisiju ako vas interesuje tema. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Mrzi me da čitam uopšte čim vidim srbijadanas.net, koji su osvedočeni pljuvači vlasti :D Isti su kao i ovi, samo sa druge strane :)

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

dan, dva unazad su nagoveštavali kroz vesti ovakav ishod. naravno, svakom sa malo mozga je od samog početka bilo jasno ko će biti kriv jer mrtav čovek nikako ne može da se brani, preživelih očevidaca nema.

 

i sad, iako sam bio spreman na sve to, oni uspevaju da me raspamete ovom "prepisivali smo od german wingsa" izjavom.

 

nisu za vešanje nego da se kazne tako što će svaki građanin srbije imati termin da ih šutira u bulju i gađa govnima na sred terazija, jadnici prejadni.

Edited by Doca.
  • Upvote (+1) 1

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

Objavili su i izvestaj komisije u nekakvoj formi na sajtu Ministarstva odbrane. Citao sam malo ali jbg laik sam za tu vojnu terminologiju, s tim da mi neke stvari deluju nelogicno. Prvo ovamo se navodi da meteo uslovi nisu bili uzrok, a tamo se navodi da su meteo uslovi kako za oblacnost tako i za vidljivost bili ispod propisanog meteoroloskog minimuma. Mozda sam ja retardiran, ali meni kad je nesto ispod minimuma je logicno da onda ne moze da se radi zadatak? A onda pise da "pri donosenju zakljucka o meteo uslovima komisija nije raspolagala normativnim dokumentima kojima je propisana mogucnost izvrsavanja zadatka manjih od datih vrednosti"?!?! Pa ili zadatak ne moze da se izvrsava u tim uslovima ili postoji normativ koji bi morao biti dostavljen komisiji?! (edit: ako nekoga interesuje ovaj deo, stavka 2.3.1 u izvestaju) I na jednom delu ima da je odluceno da se leti za Beograd na aerodrom Nikola Tesla, a onda sledeci pasus pise da je pilot posle konsultacija sa generalom Bandicem doneo odluku da se ne sleti na VMA nego na Aerodrom Nikola Tesla? Who was phone... (edit: stavka 2.5.2 izvestaja, pasusi jedan pa tri). 

 

Poprilicno sam se iznervirao oko ove cele situacije ali mi je najgore sto zapravo niko nije imao muda da stane na televizor, kao sto inace vole, i da kaze gradjanima "e to i to se desilo, tako i tako". Makar i slagao, makar i pljunuo po tim ljudima, ali jebiga bar da imas muda i da budes govno do kraja, ovako su poslali neko nesuvislo saopstenje Tuzilastva i okacili nekakav izvestaj na sajt Ministarstva odbrane. I sledece je spinovanje po tabloidima da je pio, drogirao se, Informer da napravi montazu pilota s dve kurve i sl, pa jebemu mu mater... 

 

I za kraj posto sam se mnogo bio iznervirao kopao sam dalje po netu i nasao jedan tekst na ovu temu, ne znam da li je autentican, ali ga svakako valja procitati http://tangosix.rs/2015/24/03/uz-komandanta-otvoreno-pismo-podrske-generalu-predragu-bandicu/

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...