Jump to content

Koji auto da kupim

Neptune

Recommended Posts

• 2 weeks later...

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
pa čekaj bre...
ahahahahahaahahahaahah

ko će da započne listu - koji auto nov možeš da kupiš za te pare? JEL MOGU JA PRVI? Novi, briljantni Mercedes A-klase, koji su žestoko kritikovali zbog mnogo više cene no ranije! [roflmao]

povrh svega, znaš da je u tih 26500 eur 12,5% dato državi because Japan

mada opet, Srbija, sinoć eto gužva da se kupi MI mobilni fontele u TC Ušće za iste pare koliko je na kupujemprodajem.com.... možda i prođa priča Mazdi!

facebook.com/speed.rs

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 3/27/2019 at 5:28 PM, manson said:

Konačno i cene Mazde 3 na mazda.rs, počinje od 20K.

https://allnewmazda3.mazda.rs/Portals/_default/Skins/ANMazda3/Mazda3_files/190318/prices/Mazda_SER_All_new_Mazda3_cenovnik.pdf

I da, za auto od 20K se doplaćuje za metalik boju 380 EUR, a ko hoće onu crvenu, treba da se otvori za 660 EUR...

Cene i za automobile prate cene i za svu drugu tehniku a kvalitet sve grdji. Kad prođeš sajmom automobila pitaš se šta se dogadja i šta se prodaje za pare za koje se prodaje. 

• 1 month later...

Moj kvest za kompaktnim MCV je najzad gotov. Na kraju sam pazario Zafiru, jer je bila najbolja među slabom ponudom kola sa 7 sedišta.

Da li imate dobrog majstora za Opel? Da se spremim na vreme, ipak sam pazario stranca 😄

2 hours ago, dovlagsi said:

Opel najbolje auto! 

Das najbolje auto!

Gledao sam Verso sa 7 sedišta, ali ukupno 2 koja su mi odgovarala su imala 1.500-2.000€ jaču cenu od konkurenata, a i dalje su bile mačke u džaku sa vraćanom kilometražom.

• 1 month later...
On 5/29/2019 at 8:38 PM, Jose Jimenez said:

Das najbolje auto!

Gledao sam Verso sa 7 sedišta, ali ukupno 2 koja su mi odgovarala su imala 1.500-2.000€ jaču cenu od konkurenata, a i dalje su bile mačke u džaku sa vraćanom kilometražom.

a kaškai sa 7?

23 minutes ago, Jose Jimenez said:

Mnogo jaka cena. Samo sam jednom uspeo da nađem Qashqai +2 iz 2010. za ~9k€ i to u Boru. Prodao se dok sam izguglao kako da dođem tamo.

ahahah, a mogao si taman fino rtanj, borsko jezero, borski rudnik ... lazarev kanjon :) ali eto!

• 1 month later...