voodoo_ Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Hvala Reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 ne bacaj pare ne pomazu ni felne da izgleda bolje :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 14, 2016 Author Report Share Posted August 14, 2016 long shot, ali u zvanicnom vw servisu u ns ima stand sa felnama raznih velicina za vw. mozda slicno postoji i u fiat servisu. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 (edited) Opa, alu felne ni manje ni više! Isplatilo se štekanje na gorivu :) Ovlašćeni servise nikako, mislim imaju oni to, ali će ga koštati kao bubreg, tipa za Forda je bio set 15" gume+čelične felne 600 eur I to je bila akcija! Jel ti bitno da felne budu nove? Ja sam relativno solidne alu felne 16" uzeo za 220evra kopajući po oglasima, koliko sam ja skapirao tvoj Punto ima promer rupa 4x98 (ali proveri za svaki slucaj, nisam 100% siguran) a na polovnim automobilima se takve felne kreću od 120 do 200 eur. Ako je baš bitno da su nove onda jbg zovi ove radnje što prodaju felne, ali mislim da će da te izađu znatno više sigurno. Edited August 14, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 1) uzmi polovne, proveri kod vulkanizera jesu li ok i to je to, instant profit. 2) opcija A je jedan od N servisa koji valjaju felne, opcija B je polovniautomobili pa da gledas, bitno je da znas promer rupa i centralna rupa kolika je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Smetnuo sam s uma da su mi letnje gume širine 185, a zimske 165 ili 175, zaboravio sam. Je l to svejedno ili mi onda treba dva seta felni? Vulkanizer mi ionako stavlja gume na iste čelične. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Svejedno je. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 http://www.michelin.rs/ imas sa desne strane da po modelu, godistu i motoru dobijes listu podrzanih dimenzija guma za tvoj auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 (edited) zna li neko nesto o ovom modelu? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8467724/volvo-v40-16-d2-panorama lepo izgledaju na putu itd, ali nista vise ne znam, i ako neko moze da preporuci nesto u ovom cenovnom rangu 15k-20k, bio bih zahvalan :) i da, ne bih neke c klase mercedesa ili tako neke gluposti, ako ima nesto slicno ovom gore modelu Edited August 15, 2016 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 (edited) Pa ako si spreman da das do 20k za auto iz b segmenta, sto onda jednostavno ne juris nov auto? Mislim da je bas ovde neko postavljao neku akciju za seat leon u nekoj nadrkanoj opremi i koliko se secam ta neka cena je bila, oko 20k edit lol evo na prosloj strani je...http://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupovina/akcijski-modeli Edited August 15, 2016 by Jogi_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 pa dobro, nov ili polovan svejedno, ionako cu uzeti na lizing/kredit sta vec, samo sto mnogo kenjam, uzeo bih b segment a jedini koji mi se za sada svidja je taj volvo koji sam linkovao sto se mene tice auto moze da bude i polovan i da kosta 9k-10k, samo ako je dobar i ako mi se svidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Опа, добро родила малина. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Evo ja prodajem mog audija :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 15 hours ago, Koma said: zna li neko nesto o ovom modelu? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8467724/volvo-v40-16-d2-panorama lepo izgledaju na putu itd, ali nista vise ne znam, i ako neko moze da preporuci nesto u ovom cenovnom rangu 15k-20k, bio bih zahvalan :) i da, ne bih neke c klase mercedesa ili tako neke gluposti, ako ima nesto slicno ovom gore modelu Kad je pre stigo 180k km da ubije, usta ga jebem skrbava..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 15 hours ago, Koma said: pa dobro, nov ili polovan svejedno, ionako cu uzeti na lizing/kredit sta vec, samo sto mnogo kenjam, pa kakve veze ima što je na kredit sa tim dal' je nov ili polovan? :) meni je taj volvo gotivan, ali kad gledam kakve su cene novih modela i kapiram da je servis isto dranje, otkud znam. naravno imaš i neovlašćene servise ... nisam pametan. nov auto je nov auto ali vrednost dramaticno opada, ima vise smisla polovan kad se tako gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 16 hours ago, Koma said: zna li neko nesto o ovom modelu? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8467724/volvo-v40-16-d2-panorama lepo izgledaju na putu itd, ali nista vise ne znam, i ako neko moze da preporuci nesto u ovom cenovnom rangu 15k-20k, bio bih zahvalan :) i da, ne bih neke c klase mercedesa ili tako neke gluposti, ako ima nesto slicno ovom gore modelu Nova oktavija sa full opremom kosta 20k-21k nova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 37 minutes ago, tortky said: A ima i nasnimljen zvuk motora, da gruva u kabini! naravno da nema, to samo RS model, jer je on sportski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 ne znam koji model da ti preporučim(o), kad ne znam šta ti se sviđa, sam kažeš da mnogo kenjaš :) ima dosta kola za te pare, zaista evo, ja ti recimo preporučujem Opel Insigniju 2,0 CDTI, al da ima crno "TI"! ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 21 hours ago, Santa said: Evo ja prodajem mog audija :) kad pre? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 1 minute ago, gruja said: kad pre? Nešto mi se namestilo, pa da probam to što pre da završim :/ Duša mi se cepa al jbga :( Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 (edited) uzecu ovog volva verovatno, sta mislite o ovoj ponudi http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=231361925&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=32&pageNumber=1&fnai=prev a da, sto se tice onoga imas novo za te pare (do 20k ili sta vec) skoro svi auti iz te kategorije mi se ne svidjaju, tipa skoda, ibiza, insignia itd. Edited August 21, 2016 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 On 8/15/2016 at 0:25 AM, Santa said: Evo ja prodajem mog audija :) sonty siso, rekao si da ces prvo meni da ponudis po uradjenoj ceni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Evo nudim ti ☺ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Daj specifikacije i cenu na pm, jel zuris sa prodajom koliko sam te razumeo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Ne žurim u principu, vleo bi ovo da završim što pre, ako ne prodam auto, nikom ništa.. čekamo. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts