absolute Posted Friday at 09:58 AM Report Share Posted Friday at 09:58 AM 24 minutes ago, reki said: pa da, al nije to meni problem, nego cena ukombinovana sa jevrejstvom na koji se niko ne buni, jos ljudi misle da ce voze nesto dobro ako kupe smrdljivi c3 novi. vozim se pre neki dan u novom cliu pozadi, bacim pogled, rucica za otvaranje prozora (a spolja reko bi nafurano sve) 😄 moja honda stara 18 godina ima svu tu jebenu opremu. umesto da napredujemo, auto industrija nazaduje, i zato mi je smesno sto em sisaju glupe tiktok gen ovce, em isti ti tiktok moroni dizajniraju ova rugla od automobila. full circlejerk Ovo je reLano sve tačno. Napičili su cene i jašu na tom talasu kao carevi 2 minutes ago, reki said: caas - car as a service ali to nema smisla, el. podizanje prozora je tehnologija stara 20 godina. evo kod mene radi 18 godina bez problema znaci nije ti ni neki izgovor da ima manje stvari da se pokvari kao, sta dobijas sa time sto ne mozes deci da otvoris prozor sa vozackog mesta u toku voznje (lupam sad) ? bukvalno nista. ok mozda tebi to ne treba, ali bezobrazluk je da su poceli da skidaju te stvari a cene skocile duplo. a da na pricam da svaki auto izgleda isto, kao da je iz kinder jaja. serem im se u usta glibava svima. evo da se podsetimo kako se dizajnira auto I ovde se sve slažem. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 10:19 AM Report Share Posted Friday at 10:19 AM 1 hour ago, Zwerko said: Meni ovo nije ružno, naprotiv, čak mi se i sviđa 😄 Sad cena je drugo pitanje, pri tome prva dva paketa opreme imaju čelične felne, ali pazi sad - 16" i 17", dakle ima da izgleda ružno ali će gume da te koštaju kao za SUV a ne za mali gradski auto... kako ti se bre ovo sviđa? koju ti "liniju" gađa ne mogu da skapiram 🙂 nekako su uzeli one postojeće citroen cactus modele i napravili ih još gorim 🙂 krenuli sa onim C4 pa spuštali dalje na celu gamu. jedini ako bih baš morao da biram je onaj C5 aircross kako li se zove koji donekle liči na pravi auto 🙂 jedino što vidim ovde zanimljivo unutra je da ima ovu gomilu pregrada i gluposti 🙂 ali kad vidim ove "značkice" odmah me asocira da potenciraju "ekologiju" jer su verovatno "reciklabilni materijali". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted Friday at 11:14 AM Report Share Posted Friday at 11:14 AM 1 hour ago, absolute said: Ovo je reLano sve tačno. Napičili su cene i jašu na tom talasu kao carevi I ovde se sve slažem. vidis, a slepi staratelj prica kako pisem onelinere i ne doprinosim diskusiji 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted Friday at 12:49 PM Popular Post Report Share Posted Friday at 12:49 PM 3 hours ago, absolute said: Znači četiri točka, volan, kočnice, karoserija i prozori 😄 Upravo ovo. Bio zagrejan za mazdu 3 sa opremom medjutim jevreji stavili cene kao da prodaju nov auto... Zato sad klotara sa osmehom na licu i bog da me vidi. 3 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Friday at 07:28 PM Report Share Posted Friday at 07:28 PM Citroen je grozan poslednjih 20 godina. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Friday at 10:03 PM Report Share Posted Friday at 10:03 PM Sve sto Reki prica je tacno ovde Fato sto duzes cekas samo ce sve jace cene da budu, nece biti bolje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 06:20 AM Report Share Posted yesterday at 06:20 AM 19 hours ago, reki said: vidis, a slepi staratelj prica kako pisem onelinere i ne doprinosim diskusiji nećemo da budemo isključivi! kad se potrudiš vidiš kako nešto zanimljivo možeš da napišeš! i evo i ja potvrđujem to sve isto što si napisao! slažem se i da je Alfa super nacrtan auto, njih doduše more neke druge brige. 17 hours ago, FATA said: Upravo ovo. Bio zagrejan za mazdu 3 sa opremom medjutim jevreji stavili cene kao da prodaju nov auto... Zato sad klotara sa osmehom na licu i bog da me vidi. ti onda rokaj po ovoj navali kineza, očekujem da svake godine dođu po 2-3 nova brenda do nas, pa možeš da biraš 🙂 doduše i tu treba biti mudar, ovi naši carevi onaj Lynk Co valjaju za tipa 45k ili tako nešto :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted yesterday at 08:28 AM Report Share Posted yesterday at 08:28 AM auto bez tableta je skroz ok po meni. Ionako moj telefon ima vise opcija ot tableta na kolima, tako da zaista je ok. Plus navigacija google/apple je za klasu iznad navigaciju u recimo bmw. U serbiji leti vozim geca, imam magnet za telefon na vent. otvorima i skroz je gas. A kome bas treba, odes na ali ili temu i za 80-150 eura kupis tablet sa front/back kamerom i svim kurcabocama. Spoiler 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted yesterday at 09:20 AM Report Share Posted yesterday at 09:20 AM vidi dobiješ i braćke Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts