Zwerko Posted Sunday at 12:57 PM Report Share Posted Sunday at 12:57 PM Nisam razmisljao o tome tbh, mada deluje kao da bi trebalo tu napraviti upgrade.Samo imaj u vidu da je ovo 12+ godina stara tema :) u medjuvremenu te android navigacije možeš i kod nas da kupiš za fazon 100-150 evra i da su vrlo solidne :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Sunday at 01:07 PM Report Share Posted Sunday at 01:07 PM 4 hours ago, Zwerko said: Sećam se pre 15ak godina je bila neka akcija za novi Ford Focus od 10k evra, to je bio 1.6 atmosferski benzin sa 100KS i 150Nm, to je smatrano vrhunskom ponudom. Na autu za klasu većem Focus i 308 su ista klasa automobila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Sunday at 01:10 PM Report Share Posted Sunday at 01:10 PM Pa naravno, a 308 i Focus su za klasu veći od 208 o kome se ovde priča :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Sunday at 01:28 PM Report Share Posted Sunday at 01:28 PM A bukvalno sam bio siguran da je linkovan 308 lol, mozda zato sto komsija ima u istoj boji upravo 308 , plus sto generalno lice :)) Inace slazem se sa vecinom stvari sto su naposali Zwerko i Lucy, maltene jedina prednost SUV-a u gradu je to sto kao sa visine malo bolje vidis ispred sebe i to je to, nemojte lupetati da ne moze sa normalnim autom da se predje lezeci policajac, ne vozi se lambo sto kaze Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 02:31 PM Report Share Posted Sunday at 02:31 PM 21 hours ago, Diego said: Planiram da kupim auto za u grad, jedini je problem sto mi se Ovo dopada. Jel bas uzasna ideja? da ne budem "gospodar prstenova samo pišem šta hoću jel ti jasno breee" ali za ove pare zar nije bolje uzeti nekog japanca, tipa čak i mazdu svima ovde omiljenu ako ne neku hondu/tojotu. pežo koji je prešao 90k doduše napisao si da ti se ovo dopada, onda je to već emotivna kupovina više nego racionalna 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted Sunday at 02:38 PM Popular Post Report Share Posted Sunday at 02:38 PM rur 2025: pezo je dobra kupovina 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted Sunday at 03:01 PM Report Share Posted Sunday at 03:01 PM 28 minutes ago, Lucky said: doduše napisao si da ti se ovo dopada, onda je to već emotivna kupovina više nego racionalna 🙂 Pa da, zato rekoh ako je bas uzasna ideja, odustacu. Nesto sam kao procitao da je dobar taj 208 model posle 2020. Al sta ja znam Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Sunday at 04:26 PM Report Share Posted Sunday at 04:26 PM 1 hour ago, Lucky said: da ne budem "gospodar prstenova samo pišem šta hoću jel ti jasno breee" ali za ove pare zar nije bolje uzeti nekog japanca, tipa čak i mazdu svima ovde omiljenu ako ne neku hondu/tojotu. Ja sticajem okolnosti imam potpuno obrnutu priču. Naime neki moj teča je od kad smo mi bili klinci (80ih i 90ih godina) svaki put vozio novog Golfa, tako što proda starog Golfa i kupi novog, uključujući čak i period sankcija kada je vozio za ono vreme neverovatnog Golfa 3 🙂 Onda je negde tamo kada je izašao onaj Civic "pegla" prešao na njega (uvek kupuje nov auto), pa je posle kako je bivao matoriji je skapirao da mu više odgovara manji auto, pa je uzeo prvo onaj originalni Juke, a nakon toga Toyotu Yaris. Možda sam nešto i zaboravio u međuvremenu, ali su definitivno bili samo Golfovi pa Japanci. I onda je pre nekoliko godina imao neki udes sa tim Yarisom i prodao ga jer neće da vozi čukan auto i uzeo... Pežo 208 I to je ujedno jedini čovek koga znam da je ciljano kupio nov Pežo poslednjih 15ak godina 🙂 S tim da je taj njegov baš nešto napucan s opremom, izgleda izuzetno svemirski unutra u odnosu na ovaj iz oglasa, ali kao eto, ako je sudeći po tom primeru možda se Pežo popravio! Cela šira familija je bila u šoku! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 04:30 PM Report Share Posted Sunday at 04:30 PM 2 minutes ago, Zwerko said: Pežo 208 I to je ujedno jedini čovek koga znam da je ciljano kupio nov Pežo poslednjih 15ak godina 🙂 S tim da je taj njegov baš nešto napucan s opremom, izgleda izuzetno svemirski unutra u odnosu na ovaj iz oglasa, ali kao eto, ako je sudeći po tom primeru možda se Pežo popravio! Cela šira familija je bila u šoku! u današnje vreme ušteda u svemu, pre mi deluje da mu se posrećilo 🙂 ili makar je dobio taj procenat što se zapravo ne kvari, jer da se baš svaki raspada odavno ne bi postojali. druga je stvar što taj pežo 208 izgleda kao auto za tinejdžere i ove do 20 godina maks sa onim "zubima". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted Sunday at 05:05 PM Popular Post Report Share Posted Sunday at 05:05 PM 2 hours ago, Highl1 said: rur 2025: pezo je dobra kupovina To je sada vrhunac jedne price koja traje par godina, neki od stavova ovde koji su se mogli procitati: - Kia/hyndai su sada kul brendovi, nisu bili u pocetku ali kao japanci '90. su se izborili i SADA SU KUL - Mazda je najbolje auto na svetu, kao i svi drugi japanci - Reno je kul auto - VW, Audi i BMW voze samo retardi - Dacia je dobra kupovina - Dacia je lep auto - Fiat je odlican brend, ima cak i buduce klasike kojima raste vrednost poput modela Panda, koji je bio ZVANICNO VOZILO ITALIJANSKE POSTE 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted Sunday at 05:18 PM Report Share Posted Sunday at 05:18 PM pa pazi, posto se vrednuje da u bloku gde ti je zgrada (kvartu, ulici, kako god) ima maxi i posta, a imajuci u vidu da je Italija EU, znaci zvanicno vozilo EU zemlje i njene poste mora da se vrednuje 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Sunday at 05:23 PM Report Share Posted Sunday at 05:23 PM Taj rad Kad smo kod Poste, da se pohvalim da imam sad postu na 300 metara od zgrade, ali ono sto je zanimljivo da je ovo POSTA-MENJACNICA. Znaci 2 kvadrata, toliko da mozes da udjes, jedan salter posto je i toliko sirok lokal i to je to. Bukvalno najmanja posta koju sam ikad video, al svakako poboljsao mi se kvalitet zivota sad. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted Sunday at 05:33 PM Report Share Posted Sunday at 05:33 PM sta je sa maxijem, to ne spominjes Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted Sunday at 06:25 PM Report Share Posted Sunday at 06:25 PM 1 hour ago, togFU said: - VW, Audi i BMW voze samo retardi nice try bro, rekli smo samo da vw voze retardi sto je cinjenica 1 hour ago, togFU said: ZVANICNO VOZILO ITALIJANSKE POSTE ja sam mislio da ce ivan t da kaze da to vozi GIGN, ali dobro, izgleda da italijanski postari su isto elitna jedinica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Sunday at 07:21 PM Report Share Posted Sunday at 07:21 PM 2 hours ago, Lucky said: u današnje vreme ušteda u svemu, pre mi deluje da mu se posrećilo 🙂 ili makar je dobio taj procenat što se zapravo ne kvari, jer da se baš svaki raspada odavno ne bi postojali. Mislim da je ovo drugo u pitanju, a pre svega što mi pouzdanost automobila gledamo kroz prizmu 10+ starih polovnjaka koji čine gro kupovina na našem tržištu. Jer ako pogledaš one evropske liste automobila po pouzdanosti, Italijani su obično pri dnu, Japanci na vrhu, ali na primer Pežo je negde oko sredine, često ispred brendova kao što su Škoda, Seat ili čak i Audi ili Mercedes. I sad da to kažeš na tradicionalnoj srpskoj slavi ima da budeš izbačen odmah Međutim moj je neki utisak da se ne gleda kvalitet održavanja i da je to najveća razlika na našem tržištu gde su iskustva sa mahom 5-10 godina starim vozilima iz uvoza. A deluje mi ovako kolokvijalno da se na tržištima gde se više voze nemački brendovi više pažnje posvećuje redovnom održavanju i kontrolama, nego što se to radi na tržištima gde preovlađuju francuski brendovi. U smislu verovatno Nemci u proseku bolje održavaju kola nego što to rade Francuzi, a to se itekako oseti kad stignu kod nas. Edit: I u tom smislu ne znam koliko je pametna kupovina polovnog Francuza kod nas, iako sam na primer i ja to lično uradio za ženu 🙂 2 hours ago, Lucky said: druga je stvar što taj pežo 208 izgleda kao auto za tinejdžere i ove do 20 godina maks sa onim "zubima". Čovek je u 30im i 40im godinama vozio Golfa, sa 65 prvi Juke, a sa 75 ovaj 208, bukvalno se ponaša kao Benjamin Button Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 07:22 PM Report Share Posted Sunday at 07:22 PM Just now, Zwerko said: Čovek je u 30im i 40im godinama vozio Golfa, sa 65 prvi Juke, a sa 75 ovaj 208, bukvalno se ponaša kao Benjamin Button znači sledeći auto Fiat Stilo sa #pungas nalepnicom? 4 hours ago, Diego said: Pa da, zato rekoh ako je bas uzasna ideja, odustacu. Nesto sam kao procitao da je dobar taj 208 model posle 2020. Al sta ja znam pa za te pare meni deluje kao užasna ideja 🙂 ako ćemo da budemo direktni 🙂 da je ono kao hoće tetka da mi proda na rate ona više neće da vozi i da je za normalni keš, pa i čovek da kaže! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Sunday at 07:24 PM Report Share Posted Sunday at 07:24 PM Mora da bude nov, tako da nije to u opticaju, ali bi recimo ludilo bilo da uzme Fiću Abarth! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Sunday at 10:04 PM Report Share Posted Sunday at 10:04 PM 4 hours ago, togFU said: Kia/hyndai su sada kul brendovi, nisu bili u pocetku ali kao japanci '90. su se izborili i SADA SU KUL - Mazda je najbolje auto na svetu, kao i svi drugi japanci - Reno je kul auto - VW, Audi i BMW voze samo retardi - Dacia je dobra kupovina - Dacia je lep auto Od šest, cirka četiri je mojih. Počastvovan sam. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 07:34 AM Report Share Posted yesterday at 07:34 AM 12 hours ago, Zwerko said: Mora da bude nov, tako da nije to u opticaju, ali bi recimo ludilo bilo da uzme Fiću Abarth! uuu, fića abart! nije loše. ako je obični fića onda ga vozi riba što se obavezno šminka na semaforu. plišana lutkica pozadi ili napred je bonus. ako je abart onda je 20 something ložana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts