Dick Warlock Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 38 minutes ago, absolute said: Pežo 307 iz 2006 more likely 😄 Mada, bmk, em karavan mogu pola stana da preselim u njega, em troši oko 6 l dizloa na 100 km, em sam zamajac zamenio i stavio fiksni umesto plivajućeg pre neku godinu, em registracija 20ak hiljada... Ići će to kako treba još koju deceniju 🙂 Merhaba, Fato, nisam te prepoznao 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 43 minutes ago, Dule_smor said: znaci preko 50% poskupela, vrh...ja sam u pravo vreme uzeo onog polovnog Audija, sad bih za te pare mogao da uzmem pasata B8 eventualno heh ovo im jeste kao bila neka super-kul ponuda mislim na prelasku na novi fejslifting, ali i da je 30k na 35 ili 40k je solidno povećanje. na kraju krajeva i ona kia sportage koju su uvek gurali kao 17.990 pa 19.990 sad kreće od tipa 25k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted February 10, 2023 Popular Post Report Share Posted February 10, 2023 1 hour ago, Praso said: Merhaba, Fato, nisam te prepoznao 🙂 Fata bi me prebio da zna kako vozim 😂 Kad god prodjem pored sajma, uhvati me neka nervoza i gledam u retrovizor da vidim da ne ulazi neko sa lezernih 80-90 u krivinu, a ja mu blokiram put 🙂 1 5 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 3 hours ago, absolute said: uhvati me neka nervoza ej zamalo da te zgazim pre neki dan kod arome, to smo bili ja i moj kombi sa masažnim sedištima 😁 nisam smeo da ti se javim, uhvatila te nervoza 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 29 minutes ago, dovlagsi said: ej zamalo da te zgazim pre neki dan kod arome, to smo bili ja i moj kombi sa masažnim sedištima 😁 nisam smeo da ti se javim, uhvatila te nervoza 😁 ćuti dobro nisi na fatu naleteo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Moracu da preduzmem mere i prestanem da izlazim iz kuce 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 13 hours ago, absolute said: Moracu da preduzmem mere i prestanem da izlazim iz kuce 😄 aha i onda ne izlaziš iz kuće, pomisliš - pa dobro, ajde, poručiću nešto preko wolta, šta je najgore što može da se dogodi... i onda pravo niotkuda - ding dong - FATA na vratima! Inače, drugar uzeo Stelvio, okruglo 60k 😞 Ne mrzi me, pogledam neke starije ponude koje sam imao ... Iz 2019 godine - PROMO CENA STELVIO 2.0 Turbo 16V 200 KS AT8 Q4 sa navedenom opremom : 40.990 € Iz 2020 godine - isto to, 43.999 eur. OK, bilo je u međuvremenu restilizovanja ali eto još jednog odnosa cena od re 2 godine i sad 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 Pa dobro možda je uzeo kvadrofoljo verde stelvija? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 2 hours ago, dovlagsi said: Pa dobro možda je uzeo kvadrofoljo verde stelvija? ma kakvi, standardni od 280, ako se ne varam (možda se varam) kvadrifoljo je onaj od 510 konja etc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 Pa eto nije standardni, onaj što si ti naveo je bulja od 200 ks! Taj od 280 ks je VELOCE ili kako ga sad već krste... Svakako je 60k za stelvija šou, upola će da vredi za 2 god. Nadam se da je bar u pitanju ovaj restajl, sa onim lepim daylight svetlima napred 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 3 minutes ago, dovlagsi said: Pa eto nije standardni, onaj što si ti naveo je bulja od 200 ks! e onda ok, opravdava 20k razlike u ceni! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 11, 2023 Report Share Posted February 11, 2023 Ne zaboravi daylight svetla! 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 11 hours ago, dovlagsi said: Ne zaboravi daylight svetla! Ja mislim da su pokojnom caletu, bog da mu dusu prosti, najteze u zivotu pale dve stvari...kad su uveli da mora da vezuje pojas i kad su uveli da pali svetla na kolima danju. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 1 hour ago, absolute said: Ja mislim da su pokojnom caletu, bog da mu dusu prosti, najteze u zivotu pale dve stvari...kad su uveli da mora da vezuje pojas i kad su uveli da pali svetla na kolima danju. haha 🙂 što nije uzeo ona kola što nemaju fabrički pojas, mislim da onda po zakonu ne mora da ga ima, ili tako nešto. moguće da je loophole! ti si pravnik znaš bolje! 🙂 najgenijalnije od svega što su sad krenuli da vraćaju to pravilo za farove da ne moraš da ih imaš upaljene 🙂 znam da i tamo po španiji ima čak i znak koji te podseća da proveriš da li su ti ostala upaljena svetla 🙂 12 hours ago, dovlagsi said: Ne zaboravi daylight svetla! onda je još i bargain, to je trebalo još jedno 2k eur da doda na cenu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Nesumnjivo je da su cene polovnih automobila u poslednje dve godine značajno porasle. U nastojanju da utvrdi o kolikom rastu je reč, sajt Polovni automobili istraživao je prosečne cene oglašenih vozila na samom portalu. Prema dobijenim podacima, prosečna cena polovnih automobila oglašenih na sajtu tokom 2022. godine veća je 24% od prosečne cene u 2021. i čak 38% u odnosu na 2020. godinu. Trend rasta iz godine u godinu je neosporan, ali prvi put u 2022. godini se jasno može zapaziti kontinuirani rast na mesečnom nivou. Tako, možemo zaključiti da je samo tokom 2022. godine, odnosno od januara do decembra prethodne godine, prosečna cena polovnih automobila oglašenih na sajtu Polovni automobili porasla za čak 19%. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Ko se seća novog Daewoo Sparka za 6000 eur ili Dacie za 7000 ili Poloa za 9000, nije to baš tako davno bilo! Quote Mada, moguće je i da se prodavcima svidelo da dodatno zarade ne početku godine, jer ko zna šta nas sve čeka do decembra. Takođe, postiji i opcija da se cene “pumpaju” kako bi sezona popusta počela sa Salonom automobila u Beogradu, od 22. do 28. marta. Bilo kako bilo, ne smemo ni da isključimo opšti pad životnog standarda koji je u suprotnosti sa osnovnim potrebama, kao što je posedovanje automobila u 21. veku! Skok cena je bio doveo do veće potražnje u uvek zanimljivom i šarolikom svetlu “plovnjaka”, ali su onda i “starci” poskupeli. Lančana reakcija u svom najboljem svetlu. Evo nekoliko primera šta možete da kupite za oko 15 hiljada evra, pod uslovom da se vodite stavom - novo je novo. A evo nekih komparacija: Quote Prošlog oktobra, najjeftiniji model na našem tržištu bila je vremešna “fijat panda” koja je u prodaji od 2012. Pazite, sredinom 2021. cena verzije “1.0 BSG hybrid 70 KS” bila je 9.690 evra, pre četiri meseca isti model je koštao 11.550 evra, a sada je 13.590 evra. “Ford fijesta”, koja se takođe povlači iz proizvodnje, i dalje košta 16.990 evra, a najjeftinija Tojota je “ajgo X” - 16.590 evra. “Jaku cenu” i dalje drži “opel korsa” sa 19.490 evra, dok je najprodavaniji automobil u Evropi za 2022, “pežo 208”, sa 20.490 evra otišao na 21.290 evra. Najjeftiniji SUV je i dalje “dačija daster”, verzija sa 1.0 TCe 90 motorom i klima-uređajem košta 17.090 evra. Prvi sledeći krosover po ceni je kineski “MG ZS” koji i dalje drži cenu od 18.990 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 On 2/10/2023 at 3:27 PM, absolute said: Pežo 307 iz 2006 more likely :D Mada, bmk, em karavan mogu pola stana da preselim u njega, em troši oko 6 l dizloa na 100 km, em sam zamajac zamenio i stavio fiksni umesto plivajućeg pre neku godinu, em registracija 20ak hiljada... Ići će to kako treba još koju deceniju :) "Amazing. Every word of what you just said was wrong." :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 3 minutes ago, millanče said: "Amazing. Every word of what you just said was wrong." :D Ko može bolje, široko mu polje. ŠTo kaže stara narodna. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 mislim da je glavni trigger ovde bio pežo 🙂 kao ono, jedan od retkih ljudi koji je zadovoljan pežoom i još mu radi! 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 1 hour ago, Lucky said: Najjeftiniji SUV je i dalje “dačija daster”, verzija sa 1.0 TCe 90 motorom i klima-uređajem košta 17.090 evra. Dacia it is, then Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 5 minutes ago, Praso said: Dacia it is, then ja vozio letos dustera nešto i to u ful opremi, otključavanje kad priđeš kolima, senzori kamere itd, ful auto! naravno nema taj momenat bmw x5, ali deluje kao idealan auto za domaće puteve :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 Imao sam 307... Pežo najbolje auto na svetu dok ga jednom ne kupiš :D Kaki crni fiksni zamajci, bukvalno smrtna presuda za menjač i koješta drugo na neke srednje/duže staze. Ostalo se slažem, najbolje ko može i ima ščim da čeka još pola godine-godinu da ovaj "balon" sa suludim cenama novih i polovnih automobila makar malo splasne, ako ima nade. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 19 minutes ago, millanče said: Ostalo se slažem, najbolje ko može i ima ščim da čeka još pola godine-godinu da ovaj "balon" sa suludim cenama novih i polovnih automobila makar malo splasne, ako ima nade. znaš kako, možda i bude nešto na sajmu automobila, katkad iznenade te neke akcije, mimo toga si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 48 minutes ago, Lucky said: mislim da je glavni trigger ovde bio pežo 🙂 kao ono, jedan od retkih ljudi koji je zadovoljan pežoom i još mu radi! 🙂 Pa jbg, stvarno mi se ne daju pare za nova kola (a, i nemam ih :D). Čak sam počeo da razmišljam da i prodam kola pa da se vratim na šetnju do posla/bus kad je loše vreme. Generalno je oko 2,5km tj. oko pola sata normalnog hoda. Leti je malo nezgodno, pošto se oznojim, pa mi se tu ne mili zbog toga 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 ma pazi, ako radi, cepaj, nema šta 🙂 svakako nisi jedini koji ima funkcionalni pežo isto kao što sigurno ima i onaj sa nekim golfom 2 koji ne radi za razliku od 99% drugih golfova 2 koji rade kao prvog dana! 😛 🙂 a za 2,5km pa brate sedi na bajs, možeš i da mu metneš bateriju za 200e da ne moraš baš da pedaliraš zbog znojenja a leti će fino da ti pirka pa se nećeš usmrdeti! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts