mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 1. Dati su ti argumenti od strane Lakija koji je pitao nekoliko devojaka, od jedne devojke na forumu, a evo i ja cu da se pridruzim posto sam sinoc pitao svoju curu i ona je bila u fazonu, da ako ocu da se popisam po sebi. 2. Da priznas da si pogresio i da nas sve zaprepastis (a po Zolinim recima budes Fluffy, The Destroyer of the Worlds). Au jebote... Pitanje je bilo jel moze u ovoj pozi da se pogodi ovaj pisoar a ne da li će isprskati okolo ili ne. Idi pročitaj tipik ako ti nesto nije jasno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ne može. 2 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Drugo, mogu u onoj pozi da shoraju u onaj pisoar. Koliko ljudi treba da ti kaze da je tehnicki izvodljivo na nivou toga da ce jedna od 10 (najverovatnije ona koja ima celokupnu vaginu spustenu) da se ispisa i da pogodi pisoar? Ili je, eto posto jedna je uspela, ti si u pravu? Ja ti kazem isto sto je meni rekla cura, ne mozes da ga pogodis sem ako bukvalno ne radis kap po kap, vrlo pazljivo i sa naprezanjem - sto vise nije pisanje nego igranje "stavi rep magarcu" i dokazivanje radi opklade ili sta li vec. A ti si zapenio kako je to komon stvar i kako sve cure mogu da pisaju tako, ispao si neznalica i sad ces da okrenes univerzum naopacke da bi dokazao da nisi bas TO rekao i nisi bas TAKO rekao. Sta god, dokle god se ti osecas dobro. Ne može. Sta ti znas jbt? Bas si dement. Kakve veze ima sto si medicinski radnik? I kakve veze ima sto si zensko? Ako ti nesto nije jasno, eno pogledaj sliku - sta jos treba da uradim, ja ne znam? Edited November 5, 2014 by BarcaS take 2 1 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 cekajte, a sta ako ekipa koja je napravila hit shou kek jesu stigle ajfonke na umu i imala da ove devojke kenjaju u pisoar MIND IS BLOWN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Dobro, kako onda pišaju ribe kad im je gadno da sednu na dasku (kafić, autobuska stanica, toitoi)? Ja sam viđao jedino ovu pozu kao na reklami, samo iznad WC šolje. Zato su im i štrokave klonje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Koliko ljudi treba da ti kaze da je tehnicki izvodljivo na nivou toga da ce jedna od 10 (najverovatnije ona koja ima celokupnu vaginu spustenu) da se ispisa i da pogodi pisoar? Ili je, eto posto jedna je uspela, ti si u pravu? @Ivan_ Zato je daska i ceo pod popišan. Edited November 5, 2014 by rbds Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Vrlo dobro sam svestan da postoje dve rupe, govorio sam o polozaju vagine sa sve mokracnim kanalom jer zaista ne bih znao kako drugacije da se izrazim. Ali mislim da je malo jasnije sad? Dobro, kako onda pišaju ribe kad im je gadno da sednu na dasku (kafić, autobuska stanica, toitoi)? Ja sam viđao jedino ovu pozu kao na reklami, samo iznad WC šolje. Zato su im i štrokave klonje. Samo sto je ugao isti kao kad sedi na solji i sto opkorace solju nogama da nisu ispred nje. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 @Ivan_ Zato je daska i ceo pod popišan. Nije bitno da li je popisano ili nije, bitno je da VECINA mlaza pogadja jer je ova rasprava pocela od koletove izjave DA NISTA NE POGADJA U PISOAR U OVOJ POZI, tj ILI POD ILI GACE da citiram ... Vrlo dobro sam svestan da postoje dve rupe, govorio sam o polozaju vagine sa sve mokracnim kanalom jer zaista ne bih znao kako drugacije da se izrazim. Ali mislim da je malo jasnije sad? Samo sto je ugao isti kao kad sedi na solji i sto opkorace solju nogama da nisu ispred nje. Pa taj ugao u kom SEDE na wc solji JE GORI za ovu nasu situaciju JER ONI TVRDE DA CE PISACKA ICI ISPRED PISOARA. Dakle sto se vise nagne to pisacka ide vise unazad tj ka pisoaru. Evo ti je opet slika pa pogledaj malo gde je sta, dokle ispod nje ide pisoar i sl. Koliko ljudi treba da ti kaze da je tehnicki izvodljivo na nivou toga da ce jedna od 10 (najverovatnije ona koja ima celokupnu vaginu spustenu) da se ispisa i da pogodi pisoar? Ili je, eto posto jedna je uspela, ti si u pravu? Ja ti kazem isto sto je meni rekla cura, ne mozes da ga pogodis sem ako bukvalno ne radis kap po kap, vrlo pazljivo i sa naprezanjem - sto vise nije pisanje nego igranje "stavi rep magarcu" i dokazivanje radi opklade ili sta li vec. A ti si zapenio kako je to komon stvar i kako sve cure mogu da pisaju tako, ispao si neznalica i sad ces da okrenes univerzum naopacke da bi dokazao da nisi bas TO rekao i nisi bas TAKO rekao. Sta god, dokle god se ti osecas dobro. Sta ti znas jbt? Bas si dement. Kakve veze ima sto si medicinski radnik? I kakve veze ima sto si zensko? Ako ti nesto nije jasno, eno pogledaj sliku - sta jos treba da uradim, ja ne znam? Ponovicu, ova prica je nastala od tvrdnje da ovako NE MOGU DA POGODE UOPSTE PISOAR i da ce SVE ZAVRSITI NA PODNIM PLOCICAMA ISPRED DEVOJAKA. Jel treba da se vracam da kvoutujem taj post? KOMON stvar je ugao pod kojim ribe pisaju, sto ovi medicinari ocigledno ne znaju. Za TAJ ASPEKT RASPRAVE NAS NE ZANIMA DA LI PRSKA ILI NE ... pa i likovi cesto isprskaju, a mogu da jebeno nisane. Okacio sam video sa SAT VREMENA riba koje pisaju gde se vidi ugao, taj ugao nije 90 stepeni nego je oko 45 stepeni, i imas gore sliku ugla od 90 stepeni koji isto upada u pisoar i sve od 90 do 45 ce isto tako upasti u pisoar. Jel treba i video tih riba da okacim opet ili ces da procitas zapravo sve sto je napisano? A sto se prskanja tice, verovatno ce isprskati nesto ali ako je ovako blizu OVOM pisoaru koji je poveci mislim da ce vise od recimo 95% zavrsiti u pisoaru. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Nova vagina i pišanje kampanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 ja nisam rekao da je nemoguce, vec tesko i da treba bas da se iskrivi da bi pogodila lepo...lakse bi joj onda bilo da pisa okrenuta unapred...evo i slike koja to najbolje ilustruje, vidite kako ide uretra, pod uglom od 45 stepeni unapred...moralo je na kraju da se zavrsi atlasom, jel tako coko!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Dule jebo te blic jebote ... Pa nagnute su majku mu jebem jesi li pogledao sliku uopste? Pa niko nije rekao da pisaju unazad ... Pisaju unapred ALI NE POD 90 STEPENI NEGO POD 45 TO OD POCETKA PRICAM .... A evo ti OPET slika ugla od 90 stepeni pa sam zakljuci u KOM PRAVCU BI ISAO MLAZ ako je pod 45 stepeni. Pritom sad kad gledam sliku mi se cini da sam liniju koja treba da bude paralelna sa njenim trupom na gornjoj strani uz rame nacrtao, a treba da bude malo nize sto bi liniju normalnu na nju pomerilo JOS VISE KA PISOARU. Edited November 5, 2014 by mohican 2 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Evo bas sad citam od pocetka sta je Kole rekao - i to se nekako ne slaze sa onim sto ti kazes. Mislim, ok je, u pravu si da je to rekao, kad lepo izvadis jednu recenicu iz konteksta i zaboravis da pomenes do kraja sta je sve rekao. Ali kao sto rekoh - ti si u pravu i kad nisi u pravu. :) I mislim da sad kapiram zasto je to tako - generalno se ponasas kao zena, a ko ce bolje da zna o temi nego zena, zar ne? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ja ne znam sta je tacno izvuceno iz konteksta u ovoj recenici meni se čini da je svima, koji kažu da im je reklama ogavna, na podsvesnom nivou jasno nešto što na ovom topiku niko nije otvoreno napisao (uključujući i žene suprotnog pola) a to je da žena u položaju u kom su one na toj slici može samo veliku nuždu u taj pisoar da obavi =o) e sad dok je sranje u pisoar disgusting samo po sebi, meni to daje next level smeh celoj priči jer to znači da nijedno žensko involved (ako nema nijedno žensko "iza kamere" onda bar njih 3 na slici =o)) nije našlo za shodno da odgovornima tokom produkcije skrene pažnju na tako nešto (mada, da stoje facing first kako treba onda bi aw verovatno digla graja "omg transeksualci" (no to bi bar obradovalo tajland-entuzijaste ;o))) A onda u ovom donjem delu i dalje potvrdjuje da je NEMOGUCE time sto se cudi kako zene na set-u nisu primetile ... PS: zena komentar je vec bacen na peju, tako da smisli nesto novo. PS2: Zene na setu verovatno nisu primetile to jer nisu studirale medicinu da im neko objasni u teoriji kako to ide nego su jadne morale u praksi da saznaju ... Mada ja mislim da je najveci problem u komunikaciji ovde sto masa ljudi nema elementaran osecaj za fiziku. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 tako da pri normalnom uriniranju kada je mlaz jak nema teorije da se mokri u onom položaju bilo gde sem na pločice (i možda zadnju stranu gaćica nedovoljno spuštenih) iz onog položaja žena može da mokri u pisoar samo ako to radi ekstremno polako pa gravitacijom urin pada direktno na dole =o))) Toliko o tome. Nema potrebe da smislim nista novo - za peju ne znam razlog zasto je dobio "zena" pridev ali za tebe mi je prilicno jasno. U pravu si, Mohi, i kad nisi u pravu. I mi svi treba kolektivno da ti se izvinimo sada. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 možda zato što je žena To mi nije palo na pamet.... Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 pa jebiga, kad si ušao u raspravu sa mohijem, inteligencija ti je opala na 5%, tako on deluje na ljude, i zato pobedi u svakoj raspravi Ima tzv brain damage auru! :D 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Toliko o tome. Nema potrebe da smislim nista novo - za peju ne znam razlog zasto je dobio "zena" pridev ali za tebe mi je prilicno jasno. U pravu si, Mohi, i kad nisi u pravu. I mi svi treba kolektivno da ti se izvinimo sada. Pa to nije tacno, sve vreme objasnjavam situacije sa PUNIM MLAZOM i linkujem slike i video snimke riba koje pisaju PUNIM MLAZOM. Apropo zena komentara, nisam ni ocekivao da mozes bolje od random marmena. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 mislis degen aura 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Pa to nije tacno, sve vreme objasnjavam situacije sa PUNIM MLAZOM i linkujem slike i video snimke riba koje pisaju PUNIM MLAZOM. Apropo zena komentara, nisam ni ocekivao da mozes bolje od random marmena. Ja sam random marmen, a ti ne znas ni sta si napisao pre 30tak minuta? :) Nije bitno da li je popisano ili nije, bitno je da VECINA mlaza pogadja jer je ova rasprava pocela od koletove izjave DA NISTA NE POGADJA U PISOAR U OVOJ POZI, tj ILI POD ILI GACE da citiram ... Znaci rasprava je pocela jer je Kole rekao da u toj pozi nista ne pogadja (sto ja demantujem citatom), ali onda ti meni objasnis da u stvari sam ja random marmen jer u stvari ti pricas nesto drugo, o punom mlazu. Imas curu? Pitaj je da ti demonstrira. A onda se pretvaraj da nisi ili da su rezultati kakvim ih ti ocekujes. Eh mi random marmeni. Sto se tice brain dmg aure, vec sam pod uticajem jedne - raspravljam se sa korisnicima preko mejla, pa mi je mozak vec na udaru tako da Mohizam nema uticaja dovoljno da izazove jos veca ostecenja. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Uspeo je da vas sve smori oko jebenog zenskog mlaza, i to na 7 strana. Pa vi ste ludi a ne on :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 . Imas curu? Pitaj je da ti demonstrira. Ako nema curu nek pita Ćelu da demonstrira. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Uspeo je da vas sve smori oko jebenog zenskog mlaza, i to na 7 strana. Pa vi ste ludi a ne on :) Bio bi u pravu kad bi to Mohi radio trola radi. Mohi to radi, jer je Mohi duboko uveren u to sto govori. Kao i za sve drugo. I uvek je Mohi u pravu, jer se sve rasprave sa njim zavrsavaju tako sto ti "ukapiras" da si dement. :) U Mohi univerzumu, gde samo Mohi zivi - Mohi je najpametniji, jer je jedini u skupu. Samo je problem sto Mohi ne razume da to isto tako znaci da je i najgluplji. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Није Мохи крив ! Ми смо говна :) 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Deluje mi da je ovaj Vip reklama napravila pometnju samo ovde na forumu, uz svo reklamiranje i sta vec na Youtubeu ima nekih 30k pregleda, sto i nije bas nesto "omfg, wow". Ali je bitno da mi ovde utvrdimo sve cinjenice, da zovemo Mythbusterse? :) 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ja sam random marmen, a ti ne znas ni sta si napisao pre 30tak minuta? :) Znaci rasprava je pocela jer je Kole rekao da u toj pozi nista ne pogadja (sto ja demantujem citatom), ali onda ti meni objasnis da u stvari sam ja random marmen jer u stvari ti pricas nesto drugo, o punom mlazu. Imas curu? Pitaj je da ti demonstrira. A onda se pretvaraj da nisi ili da su rezultati kakvim ih ti ocekujes. Sta pricas ti jesi normalan? tako da pri normalnom uriniranju kada je mlaz jak nema teorije da se mokri u onom položaju bilo gde sem na pločice (i možda zadnju stranu gaćica nedovoljno spuštenih) iz onog položaja žena može da mokri u pisoar samo ako to radi ekstremno polako pa gravitacijom urin pada direktno na dole =o))) Pricamo o normalnom uriniranju sve vreme, a ovde iznat ti pise STA JE KOLE REKAO ZA NORMALNO URINIRANJE U TOM POLOZAJU. To sto je rekao da se ustezanjem misica da pisas kap po kap to moze izvesti nit ima veze sa diskusijom nit bilo kako utice na istu jer je diskusija bila KOLE: NE MOZE SE NORMALNO TAKO POGODITI JA: MOZE I sve vreme su CRTEZI normalnog uriniranja SA JAKIM MLAZOM ili mislis da su one slike koje sam ja kacio pisanje kap po kap? Evo linkovacu ih opet Sad se lepo vrati svojim marmen korisnicima jer sa njima i pripadas. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts