Pipboy Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Pa dobio bi kaznu i da si minut parkirao, ondak "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 mislim da su smanjili te tolerancije po novom zakonu pre je bilo i za parkiranje da se tolerise 5 min, a sada se navodno tolerise 3 min pri cemu se svako napustanje vozila smatra parkiranjem, rece covek plavi i napisa mi kaznu jer sam parkirao 8 min u praznoj ulici u 00:01 uvece Hm, ja mislim da je i dalje po zakonu da se do 15 minuta smatra zaustavljanjem? Ili zamisli scenu, crkne ti auto ti izadjes van da vidis sta je, a iz Dzbuna iskace drug u plavom i pise ti kaznu zbog nepropisnog parkiranja?! "Ali druze ja sam izasao da vidim sta je i da stavim trougao?" "E pa, nisi smeo - sto nisi dao cigi kroz prozor da ti to uradi za 50 dinara?" https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Pa u Beogradu, prevarili ga mangupi! :DDDDDDDDDD :tf: gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Pa dobio bi kaznu i da si minut parkirao, ondak Па да, него ти је дозвољено да зауставиш ауто на 3 минута, без напуштања возила, чим напустиш возило то се рачуна као паркирање. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Nešto ne verujem da možeš u svakom trenutku na bilo kom mestu u gradu da staneš na tri minuta bez izlaženja iz vozila, i da ti ne dotrči neko. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2014 Author Report Share Posted October 20, 2014 Nešto ne verujem da možeš u svakom trenutku na bilo kom mestu u gradu da staneš na tri minuta bez izlaženja iz vozila, i da ti ne dotrči neko. Ne možeš jer postoji onaj znak na početku ulice koji kaže zabranjeno zaustavljanje i parkiranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Da li je to marmenada? ne? da nije limarnada? ili možda čuveni rozi kečap? ili.. a ne, ne može biti.... kombinacija sva tri??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Povodom pandura i kazni, ja sam danas oko pet vozeci od nbgd, airport city do 29. Novembra kod botanicke baste video pomenute na doslovce 8 mesta. Cini se da su u akciji "uzmi pare narodu" Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 U nedelju standardno stoje kod Doma omladine (pre autobuske), jedno troje kola je iskuliralo njihovo mahanje, na kraju je stao neki u džipu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Stao da se pozdravi QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 jedno troje kola je iskuliralo njihovo mahanje uvek me je zanimalo sta bi se desilo da se napravim blesav i uradim ovo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2014 Author Report Share Posted October 20, 2014 uvek me je zanimalo sta bi se desilo da se napravim blesav i uradim ovo:) Ja sam jednom, slučajno, i nije se desilo ništa spec. Doduše, i nije da sam baš projurio, igrom slučaja sam ciljano stao dobrih 300-400m dalje. I valjda je pandur to skapirao i nije ga mrzelo da se prošeta do mene i sačeka me i bio je skroz kulturiška, valjda je skapirao da stvarno nisam namerno prošao. Tipa "pa kako ne vide da ti mašem kao ludak HAHA" i ja kao "gde, šta, kako" i tražio je dokumenta ali bukvalno ih samo pogledao, vratio mi i krenuo nazad tih 300-400m do ćoška na kom je pecao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 laki faca, mene bi cekali spajkovi i interventna na sledecem cosku :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Al ovo prolaze likovi pored pandura, on kao maše da stane, oni ga iskuliraju i on kao maše zapravo onom sledećem, da ne ispadne blam. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 brkovi 22.novembra u mixeru, al ce prsti sutka u pederani o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2014 Author Report Share Posted October 21, 2014 jel ok ako ništa nisam razumeo šta je eurokrem napisao? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Prica o koncertu, Brkovi su neki hrvatski kao pankeri http://www.brkovi.com/, pa je komentar na to kako je mixer inace hipsteraj a sad dolaze ovi gde ce biti sutka tamo. Bar sam ja to tako preveo :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 haha bas to : ) nije mi mikser za takve svirke, na takvim svirkama sam uvek otpadao po skcu,basti ksta, pa mi je zato smesno, jer znam kako je izgledala poslednja svirka brkova u kstu, sa bakljama, svi goli, znojavi, prskanje pivom i slicno : ) Al svejedno idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 zajebancija i akcija bez plana : ) https://www.youtube.com/watch?v=utqRbo3XoR4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 evo je poslednja slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 (edited) dobro ajde da ne budem prost, samo cu da se napijem O : ) Edited October 21, 2014 by Beli Eurokrem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 evo je poslednja slika jel ovo mikser? deluje perfektno mesto za zurkicu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 erste Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 mojne ste bathrt, ali ersu ovi brkovi neki rokeri s moravu vonabijovi? :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts