Vlada_ Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 krsten stream pls Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 balkansport.info imas i nase idiote komentatore, i one normalne. Samo treba da se registrujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 nema spanaca u prekidima za divno cudo :D,loncar i ekipa obicno smaraju u pauzama :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 clutch clutch clutch. Lebron! muhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) nisam jednu izgradjenu akciju video :) edit: kari bolje gajbi da je ostao danas :D Edited June 8, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) ko da je dosao na prvi maj, bleji na klupi i smeje se celu tekmu jbte kolko tuzna utakmica. Bolje bi fila i njujork odigrali. Nista nije vredno pomena Edited June 8, 2015 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 delavedova sašio game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 konstantin vs crnokosa kvalitet utakmice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 pa lbj je dobio, znači da su sudije pomogle!!1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) seems legit Edited June 8, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 ne radi ti klip Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 moša je na nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 http://streamable.com/p216 hahahaha, pa kako ovo nije faul :D http://streamable.com/x6f7 Puuut puuutujem nema veze, nisu ni koraci :D http://streamable.com/hec1?t=5.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Jebote jedino vredno pomena je što su ovi izvukli tekmu i odveli je u produžetak. Kvalitet košarke katastrofa. Suđenje JEZIVA katastrofa. Btw, ovaj Igudalin faul što si okačio, ne vidi se tu, ali Lebron je pre toga napravio korake, a nisu svirali ni jedno ni drugo. Pre toga isto Lebron digne Igudalu kod šuta, ovaj leti dva metra pored njega, Lebron se baci na njega, udari ga laktom i dobije faul :DDDDDDDDD Kari ima očajan meč, Klej sašio i svejedno isforsiraju Stefa iako je Delavedova na njemu igrao kao zverina. I plus da ne pričamo da je njegov ofanzivni skok odlučio duel. Zaslužena pobeda Klivlenda apsolutno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 "If you look closely, you'll see that LeBron James traveled" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 zanimljivo je da ste i u seriji protiv Klipersa i posle protiv GSW pljuvali Hardena, a jedva jedan post na ovu partiju Curryja, 2/15 trojke, rur pls Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 jedva jedan post na ovu partiju Curryja 2, nemoj tako :D meni je bilo fascinantno da se forsira kari u poslednjem napadu koji ima fazon jednocifren procenat suta. mozda im je nakon airballa bilo jasnije Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 imao je gs ovakvih mecheva i protiv memfisa,mislim da ce se vratiti kao i tada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 (edited) Jel ste izvalili da je GSW u sve cetiri runde igrao protiv ekipe bez ili sa osakacenim startnim plejmejkerom? protiv Pelikana - Jrue Holiday, propustio prvi mec u seriji i imao limitiranu minutazu u ostala 3 protiv Memphisa - Mike Conley, propustio prvi mec u seriji zbog operacije face i igrao ostatak serije povredjen protiv Rocketsa - Patrick Beverly, povredjen od marta i propustio ceo playoff protiv Cavsa - Irving, povredjen na prvoj tekmi i gotova mu sezona Edited June 9, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 Onda ne zaslužuju da osvoje, slažem se. :: Naravno da zasluzuju. Manje od Clevelenda a vise od ostalih 28 timova Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Warriorsi su do poluvremena promašili više otvorenih šuteva, nego što su dali koševa iz igre... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 ovo sudjenje postaje zastitni znak 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 dejvid li konacno dobio minute i odlicno odigrao,ne razumem zasto tako malo igra iliti ne igra uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 ovo sudjenje postaje zastitni znak Najgora stvar u NBA u poslednjih oko 5 godina je suđenje... Nenormalne greške i previdi se prave. dejvid li konacno dobio minute i odlicno odigrao,ne razumem zasto tako malo igra iliti ne igra uopste... To je jedino što bih prigovorio Kerru ove sezone. Ok. Lee jeste malo rupa u odbrani, ali je vrlo sposoban u napadu i vrhunski je skakač. Ne bi smelo da bude moguće da Marreese Speights ima minutažu, a da Dave nema. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 (edited) ma mrs u picku materinu vise. Ovo nema smisla. +1 za cle, ovaj pravi duplu, ali ne sviraju i onda ga usere 2+1. Onda na +5 lebron uklizava kariju u polu kontri, ne sude, delavedova legne na loptu i daju mu faul. Ajde lepo dodelite im titulu odma, proglasite lebrona za GOAT i da se razilazimo. Da ne pominjem sto mali smrdljivac bukvalno CUPA ruke kariju vec 3 utakmice i nikako da mu sviraju faul. I posle zasto ga nema nigde na utakmici. Pa tako mogu i ja da ga cuvam... Edited June 10, 2015 by Shoocky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts