Dule_smor Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Nego jel dala Saganova porodica saglasnost za koriscenje ovog naziva za film:) https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/pale-blue-dot-film-jon-hamm-natalie-portman-a8256731.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 nikakav link ili youtube klip ne rade vise na forumu,u pitanju je serija nightflyers,deluje da ce biti jako interesantna + psiho sf watch?v=KQ4C4r5P8jM dodajte ovo na youtube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 mohr, to je vec dva meseca, a mozes ceo link da stavis u kod ovako ako ti je lakse :) https://www.youtube.com/watch?v=KQ4C4r5P8jM a iako obozavam SF ne pada mi pamet da gledam ovo dok onaj debeli gmaz ne zavrsi jebene knjige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 1 hour ago, Dule_smor said: mohr, to je vec dva meseca, a mozes ceo link da stavis u kod ovako ako ti je lakse :) https://www.youtube.com/watch?v=KQ4C4r5P8jM a iako obozavam SF ne pada mi pamet da gledam ovo dok onaj debeli gmaz ne zavrsi jebene knjige SyFy produkcija,to me plasi,oni su mi poznati po trecerazrednim glumcima i od dobrog scenarija naprave los film ili seriju, od serije The expanse sam odustao,citam samo knjige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Pa sta znam, meni Expanse nije los, knjige su super isto, videcemo kakva ce biti treca sezona...a imamo i poseban topic za Expanse :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 (edited) Seriju sam samo pomenuo onako,ja imam veliku averziju prema SYFY posle pogledanog filma Ocean Rising i jos par kojih i imena ne mogu da se setim, cim vidim produkciju SYFY ja to automatski stavljam u "donju ladicu" :D cudim se sto se debeli uopste i petlja sa njima pored HBO-a Edited March 25, 2018 by bunjevac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Nicolas Cage is preparing to retire from acting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Ко ће нам уздисати? :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 Rambo 5 Confirmed With Sylvester Stallone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 Rambo 5 is back on, and Sylvester Stallone might direct as well as star. Ne bih bas rekao da je confirmed :) htedoh da nalepim ovde trailer za hotel artemis, ali sajt ne da. oh well. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 "might direct" Постоје филмови у којима главну улогу нема режисер филма, не знам колико гледаш филмове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 pa jeste malo cudna vest (mada bi valjalo rebootovati dok ne odapne stalone i tu fransizu), ali pogledaj tu clickbaitersku recenicnu strukturu... might direct as well as sta god. inace gledam filmove u prilicnoj meri. ti kako si? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 poenta je da ce sigurno da glumi a hoce li biti jos nesto drugo u filmu,rezija ili sta vec,to je mozda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 10, 2018 Report Share Posted May 10, 2018 meh Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Uskoro, Netflix film, The Extinction, snimam kod nas, doduše neki Neo Beograd :) na posteru Airport city, ruševine :) https://www.imdb.com/title/tt3201640/?ref_=nv_sr_1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koek1 Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=oQGA42-U0Ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2018 Report Share Posted September 23, 2018 Snimanje filma "Mezimica" Nemanje Ćirpanića, po scenariju Dimitrija Vojnova, dovedeno je u pitanje nakon što je Upravni odbor Filmskog centra Srbije odlučio da se raskine ugovor o finansiranju ovog ostvarenja. Scenarista filma Dimitrije Vojnov tvrdi da se radi o prvoj zabrani snimanja filma još od vremena "crnog talasa", dok Upravni odbor FCS tvrdi da bi film naružio ugled Srbije u svetu. U filmu "Mezimica" trebalo bi da glume Nikola Kojo, Miloš Biković i ruska glumica Aglaja Tarasova, a producent je Svetozar Cvetković, poznati srpski glumac. Vojnov je ranije naveo da ostvarenje "govori o bivšem DB-ovcu koji danas radi kao makro, pa od trgovaca belim robljem kupuje Ruskinju i zaljubljuje se u nju. Jednog dana trgovci je otimaju, jer su napravili dogovor da nekom stranom klijentu prodaju njeno srce. Onda on kreće u akciju spasavanja i polazi na put iskupljenja". - FCS nikada nije podržao projekat u kome "Srbi vade vitalne organe Albancima", niti toga ima u filmu "Teret", a ni u scenariju "Mezimice", što je vrlo lako proveriti. Između ostalog, ugovor sa producentom projekta "Mezimica" je sporazumno raskinut, tako da FCS više nema veze sa ovim projektom. Tužno je što se ovako delikatnim temama, koje s razlogom ostrašćuju mnoge, na ovaj način manipuliše, i što se one koriste za spinovanje i razračunavanje sa institucijom kulture koja je u prethodnom periodu uspela da obnovi srpsku kinematografiju i vrati srpski film na svetku mapu. I najzad, verujemo da iza svega ovoga stoje neki drugi interesi od onih koji se javno proklamuju - rekao je Jevtić za "Novosti". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 23 hours ago, Lucky said: Vojnov je ranije naveo da ostvarenje "govori o bivšem DB-ovcu koji danas radi kao makro, pa od trgovaca belim robljem kupuje Ruskinju i zaljubljuje se u nju. Jednog dana trgovci je otimaju, jer su napravili dogovor da nekom stranom klijentu prodaju njeno srce. Onda on kreće u akciju spasavanja i polazi na put iskupljenja". Konacno da procitam o cemu se zaista radi u filmu. Nasao sam neku skriptu na netu, medjutim ima brdo stranica i nije mi se bas dalo iscitavati. Doduse malo mi sumnjivo deluje cela ova situacija oko ovog filma koji bi verovatno bio isto sranje kao I brdo prethodnih filmova, pogotovo sa Bikovicem kao glavnim akterom istog. Koliko sam skontao, FCS je odbio da finansira film, ovi mogu naci drugog investitora? Ili FCS odlucuje da li neko moze ili ne moze snimiti film? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 52 minutes ago, DJAPEH8 said: Konacno da procitam o cemu se zaista radi u filmu. Nasao sam neku skriptu na netu, medjutim ima brdo stranica i nije mi se bas dalo iscitavati. Doduse malo mi sumnjivo deluje cela ova situacija oko ovog filma koji bi verovatno bio isto sranje kao I brdo prethodnih filmova, pogotovo sa Bikovicem kao glavnim akterom istog. Koliko sam skontao, FCS je odbio da finansira film, ovi mogu naci drugog investitora? Ili FCS odlucuje da li neko moze ili ne moze snimiti film? Ako sam dobro razumeo fora je što im je FCS odbio finansiranje koje je prethodno odobrio, pa sad oni dve nedelje pred početak snimanja su u "škripcu" tj. ne mogu tako brzo da nađu nekog drugog. Film kao film bi verovatno bio njesra i niko ga živ ne bi ni gledao, kao i većinu drugih sličnih filmova odavde iz regiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 gubljenje sponzora = cenzura. wut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 2 hours ago, Bliss said: gubljenje sponzora = cenzura. wut mislim da je ovde fora i što bi im našli još hiljadu jedan razlog da ne snime film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 Kolko lose izgleda sve :( Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts