bolkonski Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Vrhunski izgleda jebote. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Jos da su stavili originalni soundtrack iz anime, a ne ovu obradu enjoy the silence, al dobro:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 14, 2016 Author Report Share Posted November 14, 2016 kakv si Dule lazhni fan pa to je strasno kad moraju drugi da ti serviraju ono sto ima na netu uvodna scena je skoro pa preslikana, sa sve muzikom, jedno nema bradavaja...pg 13 je valjda i zato sto je forum sux kao i moj embed skillz pejstuj ovo na yt =o) youtube.com/watch?v=F5amv-vqUFo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 kole pls, sad si me smrtno uvredio, naravno da sam video da su pola trejlera preslikane scene iz originala, tim pre nije trebalo da stave ovu usranu obradu enjoy the silence kao glavnu muzicku temu trejlera...al dobro, ne ide onaj gits ost sa ovim scenama u trejleru, tako da ajde edit, evo ocigledno da nisam jedini kome je to zasmetalo kad se odmah isti dan pojavio editovani trejler sa soundtrackom koji je ipak legendaran...iako se ne uklapa u trejler najezim se kad ga cujem, moracu da prestanem da jedem memberberries:) https://www.youtube.com/watch?v=rkaUKaeVgME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 On 11/11/2016 at 11:28 AM, Kole said: ne da mi forum da postujem trejer za novi film Lika Besona, Valerijan po istoimenom Moebiusovom stripu...go to yt and see it =o) nadam se da ce biti kao peti element, ali me strasno brine izbor delevinj kao glavne glumice jer je bash bash losha glumica (realno, svaki film koji sam pogledao a da je sa njom mi je ostavio utisak - ok, dobra je picka, manekenka je pa se lepo slika, ali zasto je toliko guraju ?!?!) i ne deluje kao da ima hemiju sa partnerom u filmu (mada ok, samo je trejler u pitanju) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 6 hours ago, Dule_smor said: kole pls, sad si me smrtno uvredio, naravno da sam video da su pola trejlera preslikane scene iz originala, tim pre nije trebalo da stave ovu usranu obradu enjoy the silence kao glavnu muzicku temu trejlera...al dobro, ne ide onaj gits ost sa ovim scenama u trejleru, tako da ajde edit, evo ocigledno da nisam jedini kome je to zasmetalo kad se odmah isti dan pojavio editovani trejler sa soundtrackom koji je ipak legendaran...iako se ne uklapa u trejler najezim se kad ga cujem, moracu da prestanem da jedem memberberries:) https://www.youtube.com/watch?v=rkaUKaeVgME Ma jesi li pogledao uopšte ovo što je Kole postavio? :)) Evo ti sa laganim clickom - Ghost in the Shell (2017) - Shelling Sequence Clip Evo ti i ovo u znak večnog memberberisanja - Kenji Kawai - Cinema Symphony - Ghost In The Shell OST Meni ne smeta što će biti preslikanih scena iz GITS-a i Inosensa, ukoliko ono što je novo bude na nivou. Ali se plašim da će biti kao Hobit ili čak LOTR. Dok preslikavaju može da se gleda, čim krenu da izmaštavaju nešto svoje poželim da se bacim u Planinu Usuda. 2 hours ago, iguana said: nadam se da ce biti kao peti element, ali me strasno brine izbor delevinj kao glavne glumice jer je bash bash losha glumica (realno, svaki film koji sam pogledao a da je sa njom mi je ostavio utisak - ok, dobra je picka, manekenka je pa se lepo slika, ali zasto je toliko guraju ?!?!) i ne deluje kao da ima hemiju sa partnerom u filmu (mada ok, samo je trejler u pitanju) +1, čak i ono nesretno njihanje pri kraju Škvadre za Samoubistvo me i dalje progoni u noćnim morama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 15, 2016 Author Report Share Posted November 15, 2016 lol da, zaista deluje da nije pogledao link...a snimak, iako je cam, je sa kawaijem koji uzivo diriguje orkestru na tom tokijskom eventu gde je bio main trailer reveal u nedelju.... mamba tachikoma? i memba ;oP za Valeriana, lol blasf sram me bilo za brainfart, nije Mebijus nego Mezjer (koji je radio za Besona art design za 5th element) slazem se i za Delavinj...jedino se nadam da ce Beson kao bolji reziser od svih sa kojima je radila do sada moci da izvuce malo vise...tipa da joj neko nadje manju ulogu u nekom sodebergovom filmu, ako je covek naucio cheninga tejtuma da ne bude cepanica, mozda moze i nju =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Ahaha, pa nisam ni video link u Koletovom postu, ne znam kako mi je promaklo, zaslepljen sam bio! Ok, kul je sto ce biti tog soundtracka u filmu, ja sam samo rekao da su mogli da ubace makar delic i u trejler nekako:). A sto se tice price, ja se nesto nadam da ce ispostovati original i da nece ubacivati svoje "ideje" i usrati poentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 9 hours ago, Kole said: lol da, zaista deluje da nije pogledao link...a snimak, iako je cam, je sa kawaijem koji uzivo diriguje orkestru na tom tokijskom eventu gde je bio main trailer reveal u nedelju.... mamba tachikoma? i memba ;oP za Valeriana, lol blasf sram me bilo za brainfart, nije Mebijus nego Mezjer (koji je radio za Besona art design za 5th element) slazem se i za Delavinj...jedino se nadam da ce Beson kao bolji reziser od svih sa kojima je radila do sada moci da izvuce malo vise...tipa da joj neko nadje manju ulogu u nekom sodebergovom filmu, ako je covek naucio cheninga tejtuma da ne bude cepanica, mozda moze i nju =o) mozemo da se nadamo, jer je i mila jovovic bila glumica. Ali kara ima bas mrtvu facu, to jest, da budem malo posteniji, ima bash nesuptilnu facu - ili joj je faca "uh sto sam jebeno kul" ili "prestrasena sam i umirem". Valjda ce da shvati da gluma nije i sto i hodanje modnom pistom Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 ok, necu vise da smaram sa member forama, sad ponovo pogledah originalnu animu i podsetih se da mi je ovaj soundtrack pored glavnog omiljen:) https://www.youtube.com/watch?v=4FsA3wlCjcA mozda je za onaj anime topik ovo pitanje, al kad vec pricamo ovde...ali kakav je onaj GitS New Movie sto je izasao prosle godine? Gledao sam Innocence i Stand Alone Complex filmove kad su izasli naravno, ali nisam bio nesto odusevljen, tako da mi je ovaj treci promakao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Srednje žalostan. Imaš čitav taj Arise univerzum koji je vrlo čudno izrežiran, ima skokovitu priču i prilično redizajniranu Motoko. Može da se odgleda, ali nije ni prineti SAC-u recimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 necu komentarisati skarlet u ghost in the shell, totalno mi je neprihvaltljiva za tu ulogu Ali zato Kong Skull Island !!! ZOMG do jaja deluje, samo da nisu otkrili sve u trejleru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 GitS the new movie ima fantasticne scene akcije i odlicnu animaciju u trenutcima, al je vise akcioni film nego sto su originalni GitS i Serija, plot je meh Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Pa pretpostavio sam, jbga...a nije losa Skarlet za tu ulogu Dzi, mada i ja mislim da bi bolje legla nekom drugom, recimo Charliz Teron:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Charliz Theron je imala svoj superheroj-stripski momenat u filmu Eon Flux i ne pamti ga po lepom. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Pogledao sinoc zadnjeg Borna i pitam se koja je poenta filma. Dobar finalni fajt i to je to. Gledas film od 2h da bi na svakih 5min slusao WHY WHY WHY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 1 hour ago, iguana said: Charliz Theron je imala svoj superheroj-stripski momenat u filmu Eon Flux i ne pamti ga po lepom. Cek ne kapiram, ona nije bila zadovoljna filmom, sto tacno? Sta znam, meni je kul bila ta njena uloga u Eonfluxu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 iz istih razloga kao Alek Ginis u Ratovima Zvezda - nije joj se svidela uloga i nije razumela scenario - mrmljala je stvari koje nije razumela. Mada, ruku na srce, pricha Eon Flux-a je gluplja u odnosu Ghost in the SHell Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 2 hours ago, ImbaQQ said: Pogledao sinoc zadnjeg Borna i pitam se koja je poenta filma. Dobar finalni fajt i to je to. Gledas film od 2h da bi na svakih 5min slusao WHY WHY WHY. Мени су сва три дела одлична, једна маестрална трилогија добре акције и трилера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 verovatno lik misli na cetvrti deo,( peti ako rachunash onaj sa Renerom) koji je izasao ovog leta. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Da na poslednji deo. Trilogija je OK, cak i jedna od boljih u zadnjih 20ak godina akcionih filmova. Ali ovaj iz 2016. je smor teski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 http://variety.com/2016/film/news/legendary-dune-frank-herbert-1201923648/ Aw yiss! Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 mothafukin breadcrumbs...ne znam sta da mislim jebote, bice jako tesko da ne useru film, jer je nemoguce preneti svu onu atmosferu iz knjiga u samo tri nastavka recimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 mozda ce treci film podeliti u dva dela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts