bolkonski Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 SFRJ kinematografija, kao i većina evropskih iz tog vremena je prepuna scena seksa. Nasilje možda nije bilo ovakvo kao danas, ali ga je bilo koliko hoćeš. Pa imao si filmove koji pričaju isključivo o nasilju kao što je The Warriors na primer. A konkretno nasilje u ovom filmu kao i recimo u filmovima Tarantina ili posle filma 300 je stilizovano i namerno preterano nasilje u stilu stripova (američkih i japanskih) i slešera. Dakle, koje je nasilje i seks bolje ili gore za omladinu ne znam, ali je sigurno da su oba bila u skladu s vremenom. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Ovo bi sad bilo bar PG13, a svakako ne bi prošlo u kids flicku.Od tada je prošlo više od 30 godina, a sigurno nisu deca koja su tad gledala Gremlinse napravila društvo 21. veka odvratnim i degenerisanim, već upravo ona koji nisu. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 SFRJ kinematografija, kao i većina evropskih iz tog vremena je prepuna scena seksa. Nasilje možda nije bilo ovakvo kao danas, ali ga je bilo koliko hoćeš. Pa imao si filmove koji pričaju isključivo o nasilju kao što je The Warriors na primer. A konkretno nasilje u ovom filmu kao i recimo u filmovima Tarantina ili posle filma 300 je stilizovano i namerno preterano nasilje u stilu stripova (američkih i japanskih) i slešera. Dakle, koje je nasilje i seks bolje ili gore za omladinu ne znam, ali je sigurno da su oba bila u skladu s vremenom.mozemo da cekamo potvrdu gde se postuje r rejting i u kojoj meri od drugih forumasa koji su worldwide,ali mislim da nasoj deci u srbiji treba stvarno pomoci da ostanu deca malo duzemeni je glupo spominjati seks u sfrj kinematografiji u ovoj prici a nisam nikakav ekspert za domace filmove daleko od toga ali koliko se secam tu je vise ili u (tragi)komicnom smislu prisutan, ili u kontekstu opisa drustvenih odnosa, vizuelno vise je prljav i odvratan nego primamljiv i zanimljivuloga seksa danas u blokbasterima kao da je da se vidi sisa kurac i picka, ili da gledalac podsvesno zamislja iste, penis in vagina slebriti stajl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) "Brani deci da gledaju R13+ filmove / Mobilni u ruke od malih nogu" - memeOtisao moj cale da poseti neko klince od rodjaka, ono mu prislo i onako sve ozbiljno mu reklo "Deda ti si picka". Sve krece od roditelja, zajebi te price kako "drustvo ne pazi na decu". Nisu moja da bi ih pazio. Edited February 18, 2016 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Ja sam ozbiljno bacao drkicu na Jagodinku Simonović u onoj sceni npr Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ko nije !!! Ali kao i vecina filmova, stvarnost je tuznija. Najblize sisatoj pekarki je majstor za burek od 129kg. Ima manboobs. 1 Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 ne znam dal prati jos neko uzivo ali show program, mad max pokidao tehnicke nagrade, uzeli sve sem spec efekata i kinematografije (ex machina i revenant)...also spotlight i big shotr uzeli scenarije, i mvp 2015 alicia vikander za sporednu zhensku u danish girl...malo su tumbali redosled dodela u odnosu na prethodne godine...sto mozda nije lose =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 jos kad nam ovaj nas slepac ne bi unistavao dozivljaj,ali kad je poceo da prevodi i scene iz filmova i ono sto glumci pricaju,oplakao sam...mora da mu je neko rekao,alo debilu to se ne prevodi...a bilo bi mnogo bolje kad ga ne bi ni bilo uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 svake godine ista prica sa rts-om =o) i svake godine ponavljam da ulovite pro7 nemacki na nekom kablu/satelitu - daju svabe sve native bez pokusaja prevodjenja jer ko je budan u 4 ujutru zbog oskara ne treba prevod relanood ostalih nagrada- super za morikonea, larsonovu i rajlensa- tuga za madjarski anti-holocaust film...to ko ja da snimim film protiv svinjskog vrata ;oP- i dalje mislim da je miler zasluzio vise nego injaritu za reziju- od pesama koje sam cuo pre i veceras ne mislim da je ova iz bonda najbolja...jos leo da zabode svoju nagradu i najbolji film godine...navijam za fury, bice revenant...al sve u svemu ok dodela, chris rock odlican, luis ck pobedio najavu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 slogirao bih se da nije uzeo Leo...jeste da je trebalo da ima vec 2-3 komada ali bolje ikad nego nikad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Za sta? Na koju foru bi trebao da ih ima barem 2, 3? Veca je nepravda sto Pacino ima samo jednog ili sto je Hickok trebao da rikne da bi dobio, nego sto je Leo tek sada dobio... Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Leo sad nece vise glumiti kao sto je pre glumio, uzeo je sta je hteo. :P Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 slazem se da je Pacino trebao da ih ima jos,ako nista,trebao je dobiti jos za drugi deo kuma a ne tek 20-tak godina kasnije ali za Lea si totalno promasio ako mislis da mu je i ovaj 1 dovoljan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Šta, nije valjda da je lik prevodio i scene iz filmova? lol :))I ne vera da je pesma iz Bonda dobila oskara?!a evo i malo sa tetka facebooka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Није требао Лео да добије Оскара за овај филм, мени је био баш лош у њему. Ако узмемо у обзир да се Оскар добија за заслугу у филму те године, а не све укупно током каријере. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 иксДе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 (edited) Stiven King potvrdio: It's official: The man in black fled across the desert and the gunslinger followed. #DarkTowerMovie @McConaughey@IdrisElbaDa preciziram - Elba bi trebalo da bude Roland, ali još nije potpisao, Mekonahi je čovek u crnom.Trebalo bi da se snima "The Gunslinger" i da se tako "otpočne franšiza". Edited March 1, 2016 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Stiven King potvrdio: It's official: The man in black fled across the desert and the gunslinger followed. #DarkTowerMovie @McConaughey@IdrisElbaDa preciziram - Elba bi trebalo da bude Roland, ali još nije potpisao, Mekonahi je čovek u crnom.Trebalo bi da se snima "The Gunslinger" i da se tako "otpočne franšiza".? It’s easy to imagine that phrase being The Dark Tower’s version of “A long time ago, in a galaxy far, far away …,” serving to introduce almost any part of the saga. But this first film will not adapt the plot of the first book, The Gunslinger, published in 1982.“[The movie] starts in media res, in the middle of the story instead of at the beginning, which may upset some of the fans a little bit, but they’ll get behind it, because it is the story,” King says.Arcel declined to specify which books his movie focus on, but he did offer this clue: “A lot of it takes place in our day, in the modern world.” Znaci ne krece od gunslingera nego verovatno od wasteland-a (skoro sigurno preskacu wizard and glass)http://www.ew.com/article/2016/02/29/dark-tower-rises-stephen-king-idris-elba-and-matthew-mcconaughey Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Jbg, ja čitao nešto od ranije kad se spominjala prva knjiga. Ovako deluje da kreću od Drawinga. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Ne verujem, u drawingu nema man in black...Mada budimo realni, filmovi nece imati veze sa knjigama Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 deluje da nije lose ko sto bi moglo da bude...ali i da nije ni blizu onom starom vajbu...shajaznam =o( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 dobro je, malo kliše ekipa ali kul je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Kakva kliše ekipa? Ako neko ne prati SNL nema pojma ko su Mekkinon i Džons, osim ako nije baš ogromni fan stendapa ili tako nešto. Ove dve jesu poznatije, ali čak ni Kirsten nije baš toliko poznata.Ali Mekkinon (mislim da je Kole već to predvideo) je neviđena komičarka, čak mislim da je bolja od moje miljenice Kirsten! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts