Popular Post dobrivoje Posted July 26, 2014 Popular Post Report Share Posted July 26, 2014 prezivam se dobrivoje i eto nika 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 dobrilo je kralj Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 ima presrećan avatar! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 bas mu je drag avatar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 slusao/slusam mnogo Arctic Monkeys-e pa je prvo bilo "ArktickiMajmun" ali su to svi genijalci koristili kako bi mi se obracali sa "majmune" , pa sam morao brzo da promenim , i u tom trenutku sam jeo lubenicu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 slusao/slusam mnogo Arctic Monkeys-e pa je prvo bilo "ArktickiMajmun" ali su to svi genijalci koristili kako bi mi se obracali sa "majmune" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 slusao/slusam mnogo Arctic Monkeys-e pa je prvo bilo "ArktickiMajmun" ali su to svi genijalci koristili kako bi mi se obracali sa "majmune" , pa sam morao brzo da promenim , i u tom trenutku sam jeo lubenicu :D realno od sarme jedino vise volim punjenu papriku... ALI... kada sam prvi put isao da napravim nalog za dial up imali su previse problema u tehnickoj podrsci posto niko nije znao nista (od korisnika) i bili su na ivici nervnog sloma... zena mi je jedno 20 puta rekla ime/sifra, nemoj slucajno da zaboravis do kuce... cim dodjes gajbi obavezno promeni sifru... i meni prvo padne napamet sarma/rakija... tada su me i dalje svi zvali koza (posto mi je ime kozomara), a onda smo poceli da razmenjujemo mejlove... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Ovako me zovu i u rl Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Moj originalni nick sam ustvari "uzeo" od nekog lika iz igraonice kad sam prvi put isao da igram wc3, stajalo je Zerox i jednostavno samo nastavio tako da se potpisujem :P Trenutni nick, kao sto vecina zna, jeste iz drzavnog posla, Cvarkov tako naziva sefa Dobrosavljeva. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Kao i vecina ovde, nick sam "smislio" prilikom poseta igraonici. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 (edited) @ Barcas - nisam ukapirao logiku iza boldovanja tog dela mog posta :-) Ajde ono sa frinedzone stažom, pa da razumem :-) Edited July 28, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Neki robot iz unreal tournamenta se tako zvao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 mnogo sam se napio i slusao DJ Rolando - Knights of jaguar, sprzile me emocije, dosao da se registrujem na forum i ujutru umesto Jaguar, video da se registrovao kao Gruja i to je to. Never forget. 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 zašto nisi aztec mystic onda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 during the war.... u gimnaziji profesor srpskog me nesto prozivao forama 1000. policajaca juri dzordza, posto se zovem djordje, i tako se zakacilo george... joe... zorz... po drustvu i tako kad sam kuckao nick smaralo me George , vec samo G... i eto ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Nick sam video od Eugena shtakora iz Vrsca, igrao CS u Syndicate, zna ga Shule, druzio se sigurno sa njegovim pradedom Nikakav poseban razlog tu nema, samo sto mi je zvucalo kul, a i nemam sta drugo pametnije Jbt ja sve ove godine mislim ti si Eugen, zbog nicka... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 ti mislio pro kad ono neki random newb :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) Prezivam se Loncar i uglavnom me prezimenom svi oslovljavaju, cak i bliski prijatelji, none nadimak ikada niti izveden iz imena niti prezimena, i jednom prilikom tokom nekog fudbala posle skole me saigrac oslovi sa Longli i dobijem prvi i jedini nick koji sam posle preneo i u igraonicu gde ti nick postane ime i prezime. I dan danas znam jedno 15 ljudi samo po nicku iz igraone, i tako u gradu se javljas nekome sa de si "Zevse" ili tako nesto :D Edited July 29, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts