Lucky Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 16 hours ago, Ребел said: Ало и на овој истој насловној одакле сам исекао има још глупости и свакодневно доминира. Има и те курирасте ствари, чак ме је и зачудила звездица. oduvek najbolje prolaze novine tog tipa, ove druge su "dosadne" ali alo, kurur, informer, srpski telegraf i to kidaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Da sam više zaoludan pa da odem na to polaganje ispita :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 otiso na polaganje ispita, profesor dobio prolaznu ocenu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Pokazao je da zna da radi sa klincima kad je onom malom lupio bananu, svaka čast 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 Vesti dana: https://www.blic.rs/sudbine/glumac-branko-vidakovic/9szkwc2 https://www.blic.rs/vesti/hronika/incident-na-novom-beogradu-cedomir-jovanovic-teniskim-reketom-tukao-vlasnika-klinike/3hr2teg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djordje1993 Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Kako je krenulo na kraju ce imati 10diploma 😄 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 On 7/18/2020 at 3:07 AM, Zwerko said: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 boli ga kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted July 25, 2020 Report Share Posted July 25, 2020 Zbog krađe paketa u Srbiji, više nema kupovine preko poznatih svetskih online platformi https://www.ozonpress.net/ekonomija/zbog-kradje-paketa-u-srbiji-vise-nema-kupovine-preko-poznatih-svetskih-online-platformi/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 25, 2020 Report Share Posted July 25, 2020 Keva je narucivala sitnice sa AExpressa i sve joj je stizalo do ovog proleca. Poslednje cetiri narudzbine nisu stigle i prosao je rok za isporuku preko 2 meseca. Keva nije htela da refundira, jer je bila neka sica u pitanju, tipa 15ak dolara. Medjutim prosle nedelje stizu joj 2 narudzbine zajedno, a rok za njihovu isporuku je odavno prosao. Izgleda da su poceli da cimaju postu za te pakete, pa su ovi brze bolje krenuli sa isporukama. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2020 Report Share Posted July 25, 2020 1 hour ago, daniiL said: Keva je narucivala sitnice sa AExpressa i sve joj je stizalo do ovog proleca. Poslednje cetiri narudzbine nisu stigle i prosao je rok za isporuku preko 2 meseca. Keva nije htela da refundira, jer je bila neka sica u pitanju, tipa 15ak dolara. Medjutim prosle nedelje stizu joj 2 narudzbine zajedno, a rok za njihovu isporuku je odavno prosao. Izgleda da su poceli da cimaju postu za te pakete, pa su ovi brze bolje krenuli sa isporukama. apsolutno me ne čudi da kradu pakete u pošti, pa to je praksa još od bombardovanja ako ne i pre, pa su verovatno sad preterali. meni je onako, zavisi kako kad ... dešavalo mi se da ne stignu paketi nikad, nekad stignu mesec dana kasnije od onih 60 dana roka za isporuku a nekad dođu normalno. refundirali su mi za neke adaptere i tako nešto koji su se ipak magično pojavili kasnije, ali neki kuhinjski pribor nikad nije stigao - to sve u prošlih par meseci ili ajde da kažemo od početka godine. 2 hours ago, deK!sa said: Zbog krađe paketa u Srbiji, više nema kupovine preko poznatih svetskih online platformi https://www.ozonpress.net/ekonomija/zbog-kradje-paketa-u-srbiji-vise-nema-kupovine-preko-poznatih-svetskih-online-platformi/ nije baš precizno ovde napisano a i čudno je to sa alijem - ja sam primetio da ima free shipping ili neka smešna cena za komad ili dva nečega (bez obzira na cenu) ali kad hoćeš 3 ili više onda automatski prebaci na DHL shipping bez obzira što i ta tri u zbiru koštaju 2 dolara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 25, 2020 Report Share Posted July 25, 2020 Ja se slažem da su Carina i Pošta moroni, ali ta krađa paketa kao može da ima smisla za cene slanja na Aliju, ali su isto tako cene slanja višestruko skočile i na Amazonu (gde nema refunda). Problem je što nemaš više tamo slanje običnom poštom koja je smešno jeftina (ili u slučaju Alija obično free) nego imaš samo DHL kao opciju. Pa tako knjiga sa Amazona od $15 koja je ranije bila $2-3 da stigne u Srbiju za 2-3 nedelje je sada najjeftinija opcija $80 i stiže za par dana...Rekao bih ipak da je problem u nedostatku avionskog saobraćaja ka Srbiji jer leti samo Air Serbia i Wizz, pa onda redovne pošte nemaju toliko opcija da se ubace pošiljke. Tako da ne verujem da će to da se stabilizuje dok se malo ne reši korona situacija i krenu avioni malo redovnije ka nama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 26, 2020 Report Share Posted July 26, 2020 Srpski tenk krenuo u Prizren... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2020 Report Share Posted July 26, 2020 21 hours ago, Zwerko said: Ja se slažem da su Carina i Pošta moroni, ali ta krađa paketa kao može da ima smisla za cene slanja na Aliju, ali su isto tako cene slanja višestruko skočile i na Amazonu (gde nema refunda). Problem je što nemaš više tamo slanje običnom poštom koja je smešno jeftina (ili u slučaju Alija obično free) nego imaš samo DHL kao opciju. Pa tako knjiga sa Amazona od $15 koja je ranije bila $2-3 da stigne u Srbiju za 2-3 nedelje je sada najjeftinija opcija $80 i stiže za par dana... Rekao bih ipak da je problem u nedostatku avionskog saobraćaja ka Srbiji jer leti samo Air Serbia i Wizz, pa onda redovne pošte nemaju toliko opcija da se ubace pošiljke. Tako da ne verujem da će to da se stabilizuje dok se malo ne reši korona situacija i krenu avioni malo redovnije ka nama. Ja sam poručio neke sunđere za izolaciju relativno skoro, ali sam pravio 5 odvojenih porudžbina nego jednu sa pet komada i stiglo mi je čak relativno brzo i po jeftinoj pošti. npr 5 x 1 komad je bila poštarina po 0,5 dolara a jednom pet komada je bila odmah DHL za 30 dolara ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 (edited) Nabavili Rovere komunalcima, pa mislim stvarno... I još kaže https://nova.rs/drustvo/vesicev-hit-dzipovi-za-komunalce-dokaz-autoriteta-drzave/ Quote “Ova vozila su nabavljena, zato što ta vozila omogućavaju da se pokaže autoritet države. Na kraju krajeva, najveći broj vozila koja se bahato parkiraju su džipovi, audiji i bemevei. Nećemo na njih da idemo trotinetima, nego ćemo lepo da idemo na njih vozilima koja će pokazati kolika je snaga države!”, rekao je Goran Vesić. Edited July 28, 2020 by manson ostao neki link od ko zna kada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 28, 2020 Report Share Posted July 28, 2020 Pa namestio Vucko fin posao Ostoji, zahvalnost sto ga podrzava, i sto ga grobari vise ne napadaju 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Pošta kida :)) Последња два дана грађани пријављују да им пакети стижу масовно и то им стижу пакети који су наручивани у различитим временским интервалима, то значи да су негде стајали и неко се сада досетио након целе ове буке и рекао – хајде то сада испоручујте људима да би се тај проблем колико-толико амортизовао", наводи Гавриловић. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 vot d fak Quote Andrijani pronašli više od 130 krpelja: Berba šljiva pošla naopako Berba šljiva za Andrijanu Srećković iz Ljiga pretvorila se u nesvakidašnji događaj, jer je za samo nekoliko sati provedenih u voćnjaku postala definitivni rekorder u broju krpelja koji su se zakačili za njene ruke. "Nakon što smo se vratili kući primetila sam tačkice po koži, i shvatila da su u pitanju krpelji. Sama sam ih izvadila preko 20, a onda sam otišla kod lekara. Doktorka je izvadila čak njih 103 i rekla je da nije imala sličan slučaj i da je najveći broj krpelja koji je izvadila dosad bio tridesetak, a kod mene se susrela sa tri puta većim brojem", rekla je Andrijana. kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Lepo, mi smo tako jednoj babi izvadili 50ak sigurno...verovatno je sedela u nekom njihovom leglu u travi ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 Ovo kao da je Vesićeva ideja 🙂 https://edition.cnn.com/travel/article/eva-air-hello-kitty-fathers-day-flight/index.html Quote EVA Air introduces special flight to nowhere on a Hello Kitty plane The trip will take around three hours, with the flight taking off from Taipei Taoyuan Airport, then circling the skies before returning to the same airport. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 On 8/4/2020 at 11:50 PM, manson said: Ovo kao da je Vesićeva ideja 🙂 https://edition.cnn.com/travel/article/eva-air-hello-kitty-fathers-day-flight/index.html evo još jedne: Први пут у историји Београд добија гробље кућних љубимаца У "Ветерини Београд" одржан је приказ пројекта гробља кућних љубимаца које ће се налазити у Блоку 51, на Новом Београду, у близини Бежанијске косе. Гробље ће у прво време имати 730 колумбаријума, 839 гробних парцела за мале, средње и велике кућне љубимце, као и 760 гробних места за власнике који желе да на посебан начин обележе гробно место кућног љубимца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Taj projekat groblja kućnih ljubimaca je star cirka 15 godina i nikad se dalje od toga nije odmaklo... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Lol, to zvuci kao neki nikolasijev projekat 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts