Popular Post Majstor bora Posted February 26, 2016 Popular Post Report Share Posted February 26, 2016 (edited) zagovnaćemo (zagovnaću) SVAKI topik, ALI SVAKI dok se određeni ne urazume i ne vrate minuse. ili omoguće izglasavanje banova.pun mi je kurac tih socijalnih eksperimenata na forumu koji je deo mog života već 15 godina.Ovo je jedan od razloga zasto nam je tako kako nam je. Jer ljudi kod nas ce radije da sede u govnima i da zagovnaju stvari jos vise nego da budu konstruktivni.Takav modus operandi se preslikava na sve i nije ni cudo sto nam je zemlja u govnima jer svaki stanovnik ima neki razlog da zagadjuje svoju sredinu jer mu se nesto ne svidja i nije mu po ukusu. Samo tako nastavi dok se svi ne podave u govnima a ti ne istrajes u borbi, jedini problem u svemu tome je sto ce razloga za zagovnavanje uvek biti a ti ces se svakako udaviti u tim govnima u jednom trenutku.зар је стварно могуће да ти није јасно да си ТИ ТАЈ КОЈИ ЗАГАЂУЈЕ. као у оном филму The Others, кад Никол тек на крају схвати да је заправо она мртва. жива је истина да живот пише најбоље сценарије.Ja nikome nisam govorio da je debil, nisam nikada nikoga vredjao niti ikome govorio da je glup ili ovakav/onakav. Samim tim, ja nisam taj koji zagadjuje. Zagadjujes ti i par ostalih isfrustriranih ljudi koji dokazuju svoju pamet na gejmerskom forumu. Razumem ja da vam je svima lose da nemate sta pametnije u zivotu da radite i da na forumu nalazite ventil ali to svakako ne znaci da ste uvek u pravu. @prota_Ti ako mislis da sam ja glup a ti pametan ti tako misli niko ti ne brani. To opet tako ne znaci da si ti u pravu niti si ti univerzalno merilo pameti. Pamet/kvalitet/obrazovanje nekoga se ne meri na gejmerskim forumima jer da je tako svi bi koristili gejmerski forum za HR. Overall, ja zagadjujem jer kazem nesto sto se kosi sa misljenjem nekih ovde i to je zagadjivanje... Edited February 26, 2016 by Majstor bora 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Pamet/kvalitet/obrazovanje nekoga se ne meri na gejmerskim forumima jer da je tako svi bi koristili gejmerski forum za HR.tačno tako. 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Ja nikome nisam govorio da je debil, nisam nikada nikoga vredjao niti ikome govorio da je glup ili ovakav/onakav. Samim tim, ja nisam taj koji zagadjuje. Zagadjujes ti i par ostalih isfrustriranih ljudi koji dokazuju svoju pamet na gejmerskom forumu. Razumem ja da vam je svima lose da nemate sta pametnije u zivotu da radite i da na forumu nalazite ventil ali to svakako ne znaci da ste uvek u pravu. nejasno je gljivičnom oboljenju što ga svi proganjaju, a on bi samo da postoji i svrbii ljude i zagovnava im svakodnevni život. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 (edited) Pa pošto svaki topik zagovnate sa Debijem, alfa kaze svima da govnajuzagovnaćemo (zagovnaću) SVAKI topikdebeli kaze da ce zagovnavati svaki topik nije ni cudo sto nam je zemlja u govnima jer svaki stanovnik ima neki razlog da zagadjuje svoju sredinu bora primecuje kako nam je lose jer svi govnaju (zagadjuju) svoju sredinuDeb1, ti si taj koji je zagađuje :(((torkty ne cita sta debeli pise зар је стварно могуће да ти није јасно да си ТИ ТАЈ КОЈИ ЗАГАЂУЈЕ.debeli sad kaze da ne govna (zagadjuje) on, a rece da bas upravo on govna (zagadjuje) pre sat ljudi moji, ovo je sizofrenija na sve strane xD Edited February 26, 2016 by papara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Pohvalila nas svetska banka! Srce mi je puno, idemo u pravom smeru, ka smeloj buducnosti socijalne jednakosti i ekonomskog prosperiteta!L O Lšto si ovo stavio na "Njuz" topiks?:))))))))))) debeli sad kaze da ne govna (zagadjuje) on, a rece da bas upravo on govna (zagadjuje) pre satljudi moji, ovo je sizofrenija na sve strane xDbežali smo sa časova logike, hmmm? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Ja već dva dana teško razabiram ovo i UPT, Hejtotron mnogo diže prašinu :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 (edited) debeli sad kaze da ne govna (zagadjuje) on, a rece da bas upravo on govna (zagadjuje) pre satljudi moji, ovo je sizofrenija na sve strane xDbežali smo sa časova logike, hmmm?ako se ne varam, hoces da kazes da vi govnate jer on govna. da nema njega, ne bi ni vi. dobro, to ima logikeal to i dalje ne menja cinjenicu da svi odreda govnaju xD Edited February 26, 2016 by papara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 (edited) :)evo, namažeš kanesten na gljivično oboljenje i onda se malo upali koža okolo, invazivna metoda, reakcija organizma i zdravih ćelija... ali treba stisnuti zube dok se kanesten ne izbori sa gljivama, a posle sve bude idila.:) Edited February 26, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 (edited) jes, al kanesten nije govnanje. kanesten je degovnizacija, antimikotik. a lepo izgleda i mirise, ko nivea krema :)a govnanje bi bilo kao da uzmes brener. sprzis gljive, al osta zagovnata koza, opekotina, smrdi svejel imate neki kanesten, umesto vatre? ili je vatra the last resort? nece kanesten na bukovacu? xD Edited February 26, 2016 by papara gramatika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 kanesten su bili minusi, anonimno su mirisali na borovinu. sad je ostao samo brener. dok je bilo minusa, Dei je bio na -400 i ponašao se u skladu sa tim. na svaki od postova koji piše od kako nema minusa, dobio bi po 5 minusa u proseku, pa bi bio na -1000, ali ne bi pisao toliko takvih postova. ukineš kanesten, pa se gljive šire i šire, može se desiti da se udruže sa nekim bakterijama, pa jebiga ode mast u propast. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Daki kako je u Svici? 2 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Dakija banovaše, a Deija nagradiše... a Daki u nožnom palcu ima više pameti nego Dei sa sve guglom.jebem ti nepravdu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 i meni papara malo miriše na dakija, poz daki brate o/ a LOL za Debelog i loženje na minuse i ukidanje odnosno vraćanje istih :Dmislim na: "dok je bilo minusa, Dei je bio na -400 i ponašao se u skladu sa tim.". Stvarno veruješ u to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 pa ne verujem samo ja u to.mislim, da li se mora VEROVATI, meni se čini da je to očigledno. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 mislim da obojica imate male penise poz 1 Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Koje je ovo ludilo... Meni i dalje nije jasno da je ovo stvarno gledam onaj profil reko mora da je neka zajebancija sto je najgore izgleda da nije... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 fejk je Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 SNS botovi Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 mrzim sns botove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Daki, jesi li postao tata? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 fejk jeMa jok, ovo nije starije od dancingbaby.gif posebno intonacija i citanje, kao ja u drugom osnovne kad sam citao o lenjinu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Колико ти Игоре заправо имаш векова? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Колико ти Игоре заправо имаш векова? Covek je tu jos od doba BBSova on je lurkovao netom kad se prvi put vozdigao Monochrome!Evo neki ljudi se i danas zezaju sa tim kako je to bilo:http://www.masswerk.at/googleBBS/http://breakintochat.com/wiki/BBS_Simulator 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted March 10, 2016 Popular Post Report Share Posted March 10, 2016 Odlični linkovi 4 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Колико ти Игоре заправо имаш векова? Covek je tu jos od doba BBSova on je lurkovao netom kad se prvi put vozdigao Monochrome!Evo neki ljudi se i danas zezaju sa tim kako je to bilo:http://www.masswerk.at/googleBBS/http://breakintochat.com/wiki/BBS_Simulator Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts